VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۹ سلام???? چطورین???قدیمیای سایت کسی نیست؟ یادش بخیر چه شبایی تا صبح تو سایت بودیم و درس نمیخوندیم چقدر دلم برای سهند، سمندون، افشار، پری دریایی، میلاد ، خوش فکر تنگ شده? چ دوستایی بکری داشتیم اینجا ممد ادمین گل ک همه کارای ما رو تحمل میکرد 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۹ در 7 ساعت قبل، VINA گفته است : سلام???? چطورین???قدیمیای سایت کسی نیست؟ یادش بخیر چه شبایی تا صبح تو سایت بودیم و درس نمیخوندیم چقدر دلم برای سهند، سمندون، افشار، پری دریایی، میلاد ، خوش فکر تنگ شده? چ دوستایی بکری داشتیم اینجا ممد ادمین گل ک همه کارای ما رو تحمل میکرد سلام خیلی خوش اومدین 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۹ در در 1 دی 1399 در 12:43، VINA گفته است : سلام???? چطورین???قدیمیای سایت کسی نیست؟ یادش بخیر چه شبایی تا صبح تو سایت بودیم و درس نمیخوندیم چقدر دلم برای سهند، سمندون، افشار، پری دریایی، میلاد ، خوش فکر تنگ شده? چ دوستایی بکری داشتیم اینجا ممد ادمین گل ک همه کارای ما رو تحمل میکرد به به مدیر بخش اسپم خوش اومدی. بچه ها بعضیاشون معمولا جدا جدا میان یواشکی سر میزنن میرن 2 لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۹ در در 1 دی 1399 در 12:43، VINA گفته است : سلام???? چطورین???قدیمیای سایت کسی نیست؟ یادش بخیر چه شبایی تا صبح تو سایت بودیم و درس نمیخوندیم چقدر دلم برای سهند، سمندون، افشار، پری دریایی، میلاد ، خوش فکر تنگ شده? چ دوستایی بکری داشتیم اینجا ممد ادمین گل ک همه کارای ما رو تحمل میکرد سلام خیلی خوش اومدین. سپاس از مهر شما. خاطرات قشنگی از حضور شما در انجمن داشتیم و داریم. خدارو شکر که شاد و سلامت هستید. 1 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۹ در در 2 دی 1399 در 17:58، Mohammad Aref گفته است : به به مدیر بخش اسپم خوش اومدی. بچه ها بعضیاشون معمولا جدا جدا میان یواشکی سر میزنن میرن چطوری ادمین ادمینه اختیار کردی یا نه؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۹ در در 1 دی 1399 در 20:06، Mehdi.Aref گفته است : سلام خیلی خوش اومدین ممنون ?خوبین 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۹ در 12 ساعت قبل، VINA گفته است : چطوری ادمین ادمینه اختیار کردی یا نه؟ همچنان ادمینه ای در کار نیست 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۹ در 4 ساعت قبل، Mohammad Aref گفته است : همچنان ادمینه ای در کار نیست ?بقیه نیستن شقایق و وحید امین ۲۰۲ اون سهیل گولاخ خبر نداری میلاد چی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۹ در 9 دقیقه قبل، VINA گفته است : ?بقیه نیستن شقایق و وحید امین ۲۰۲ اون سهیل گولاخ خبر نداری میلاد چی از اینایی که گفتی از سهیل بیشتر خبر دارم و یه کمی هم امین میلادو کلا خبر ندارم ازش سر نمیزنن که درست حسابی از بچه هایی که پست اول گفتی هم سهند بیشتر سر میزنه. پری دریایی و خوش فکر هم در ارتباط هستم. لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۹ در در 25 دی 1399 در 15:13، Mohammad Aref گفته است : از اینایی که گفتی از سهیل بیشتر خبر دارم و یه کمی هم امین میلادو کلا خبر ندارم ازش سر نمیزنن که درست حسابی از بچه هایی که پست اول گفتی هم سهند بیشتر سر میزنه. پری دریایی و خوش فکر هم در ارتباط هستم. از کی خبر نداری رو بگو:)))))))))) bbc mohamad:)))))))))))))))))))))))))))) لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۹ در 12 ساعت قبل، Tamana73 گفته است : از کی خبر نداری رو بگو:)))))))))) bbc mohamad:)))))))))))))))))))))))))))) خییییلیا رو خبر ندارم لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۹ در در 4 اسفند 1399 در 12:32، Mohammad Aref گفته است : خییییلیا رو خبر ندارم HSL گروهت چیشد تلگرام؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۹ در 9 ساعت قبل، Tamana73 گفته است : HSL گروهت چیشد تلگرام؟ گروهم؟ من یه گروه اصلی نواندیشان (نه فیکش ) زدم که خودتم بودی. یه گروهم که شلغما هست که چندتا از بچه های فسیل هستن. اونم من نزدم لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۹ در در 21 اسفند 1399 در 09:10، Mohammad Aref گفته است : گروهم؟ من یه گروه اصلی نواندیشان (نه فیکش ) زدم که خودتم بودی. یه گروهم که شلغما هست که چندتا از بچه های فسیل هستن. اونم من نزدم 1 lhi 1 ماه بودم:) فک کردم هنوز هست.... شلغم? لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۹ در در 21 اسفند 1399 در 09:10، Mohammad Aref گفته است : گروهم؟ من یه گروه اصلی نواندیشان (نه فیکش ) زدم که خودتم بودی. یه گروهم که شلغما هست که چندتا از بچه های فسیل هستن. اونم من نزدم واسه عید یه کاری کنیم جمع بشیم یه جا؟ هرجا که همه راحت باشن واتساپی جایی 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۹ در 47 دقیقه قبل، Tamana73 گفته است : 1 lhi 1 ماه بودم:) فک کردم هنوز هست.... شلغم? در 46 دقیقه قبل، Tamana73 گفته است : واسه عید یه کاری کنیم جمع بشیم یه جا؟ هرجا که همه راحت باشن واتساپی جایی ایشالا وقتی ورژن جدید اپ نواندیشان راه افتاد بچه ها اگه قابل میدونستن از گروه بیرون نمیرفتن، نیاز به هماهنگی هم نبود 2 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده