سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ بچه خوفه اما واسه همسایه بیاناتی از سخنان مهرشاد رحمت علیه در باشگاه مهندسان 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ به قول یه بنده خدایی:بچه یکیش کمه.دوتاش زیاده 1 لینک به دیدگاه
butterfly_majid 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ آخه آی کیو ها! کدوم بچه سه ساله بلده تا هزار بشمره؟ 1 لینک به دیدگاه
mehdipesse 99 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ آخه آی کیو ها! کدوم بچه سه ساله بلده تا هزار بشمره؟ آي كيو جان بچه 10 تا بوس ميكنه ميگه 1000 تا كردم مهم شمردنش نيس مهم تينه كه ميدونه زياد بوده 4 لینک به دیدگاه
butterfly_majid 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ آي كيو جان بچه 10 تا بوس ميكنه ميگه 1000 تا كردممهم شمردنش نيس مهم تينه كه ميدونه زياد بوده آها ! آخه من تا حالا بچه نبوسیده فقط بزرگابوسیدن! که اونا هم در بهترین حالت به بیست تا نرسیدن! لینک به دیدگاه
mehdipesse 99 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ بفرما مهدی دیدیدر ضمن 18 ماهه که پدر شدم خوش بحالت من تازه يه ماهه ديگه ميخوام شوهر بشم 2 لینک به دیدگاه
mehdipesse 99 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ بچه خوفه اما واسه همسایه بیاناتی از سخنان مهرشاد رحمت علیه در باشگاه مهندسان بله يادش بخير غزلسراي قابلي بود:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
mehdipesse 99 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ آها !آخه من تا حالا بچه نبوسیده فقط بزرگابوسیدن! که اونا هم در بهترین حالت به بیست تا نرسیدن! آها بسلامتي شايد شما خودت هنوز بچه باشي كه بزرگا اينجور ميكنن 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ خوش بحالت من تازه يه ماهه ديگه ميخوام شوهر بشم به سلامتی لینک به دیدگاه
butterfly_majid 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ آها بسلامتي شايد شما خودت هنوز بچه باشي كه بزرگا اينجور ميكنن شاید هم بالاخره ... بله دیگه ....... اینا....... و ......... لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ شاید هم بالاخره ... بله دیگه ....... اینا....... و ......... لینک به دیدگاه
mehdipesse 99 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ شاید هم بالاخره ... بله دیگه ....... اینا....... و ......... ميشه يكم واضح تر توضيح بدي:ws2: لینک به دیدگاه
butterfly_majid 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ها؟ چیه؟ ميشه يكم واضح تر توضيح بدي:ws2: واضحتر از این؟ میخوای اخراجم کنن؟؟ 1 لینک به دیدگاه
atousa 592 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ آها !آخه من تا حالا بچه نبوسیده فقط بزرگابوسیدن! که اونا هم در بهترین حالت به بیست تا نرسیدن! تعداد افراد؟؟؟؟ یا تعداد بوسها در هر بار...؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ مي بينم كه بازار بچه داري داغه!!! آخه بچه بجز دردسر چي داره؟؟؟:ws52: من تصورش هم كه مي كنم يه روز بچه اي مثل خودم داشته باشم سكته مي كنم!!!:banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
mehdipesse 99 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ مي بينم كه بازار بچه داري داغه!!!آخه بچه بجز دردسر چي داره؟؟؟:ws52: من تصورش هم كه مي كنم يه روز بچه اي مثل خودم داشته باشم سكته مي كنم!!!:banel_smiley_52::banel_smiley_52: واااااااااااااا چه حرفا دلت مياد دختر به اين نازي 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ وااااااااااااااچه حرفا دلت مياد دختر به اين نازي آره خيلي هم دلم مي ياد تو اگه بتوني يه ساعت از پس همچين بچه اي بر بياي بهت جايزه مي دم!!! بيچاره مامانم از دست من ذله شده بود!!! ولي خوب چون دخترا بابايي هستن باباهاشون خيلي هواشونو دارن!!! 1 لینک به دیدگاه
mehdipesse 99 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ آره خيلي هم دلم مي يادتو اگه بتوني يه ساعت از پس همچين بچه اي بر بياي بهت جايزه مي دم!!! بيچاره مامانم از دست من ذله شده بود!!! ولي خوب چون دخترا بابايي هستن باباهاشون خيلي هواشونو دارن!!! به به به به نگو كه قند تو دلم آب شد 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ به به به به نگو كه قند تو دلم آب شد چيه اسم دختر شنيدي هوايي شدي!!!:ws2: راستش چون دخترا خيلي بابايي هستن من هيچ وقت دوست ندارم دختر داشته باشم!!!:ws52: پدر و دختر عليه من توطئه مي كنن!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده