maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ شنیده بودم پسرای این دوره زمونه عاشق بچه هستن ولی باورم نمیشد 3 لینک به دیدگاه
mehdipesse 99 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ هر جوری بودی اینجوری نبودی خب نميدونم شايد علتش حركت به سمت تشكيل خانوادست 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ خیلی خیلی زیبا بود مامانننننننننننننننننننننن :cryingf: 1 لینک به دیدگاه
mehdipesse 99 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ شنیده بودم پسرای این دوره زمونه عاشق بچه هستن ولی باورم نمیشد پسراي تمام دوره زمونه ها عاشق بچه بودن 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ پسراي تمام دوره زمونه ها عاشق بچه بودن من دوست ندارم شوهرم بچه دوست داشته باشه من بچه بدم میاد:w00: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ آهاي آقايوني كه فردا پسفردا پدر ميشيديادمون باشه هيچ چيز مهمتر از خانواده نيست نه كار نه هيچ چيز ديگه خودش باباست سهند پسر داره ها لینک به دیدگاه
mehdipesse 99 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ من دوست ندارم شوهرم بچه دوست داشته باشه من بچه بدم میاد:w00: حتي بچه خودت؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ حتي بچه خودت؟ اره اصلا از بچه بدم میاد:ws2: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ پسراي تمام دوره زمونه ها عاشق بچه بودن آخه دخترای این دوره زمونه کمتر میخوان بچه داشتن باشن حداقل بین دوستای من که اینطوریه..و من فکر میکرم پسرها هم همینطورن ولی مثل اینکه نیستن 1 لینک به دیدگاه
mehdipesse 99 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ خیلی خیلی زیبا بودمامانننننننننننننننننننننن :cryingf: گريه نكن پدر هرقدرم خوب باشه مادر يه چيز ديگست لینک به دیدگاه
mehdipesse 99 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ آخه دخترای این دوره زمونه کمتر میخوان بچه داشتن باشن حداقل بین دوستای من که اینطوریه..و من فکر میکرم پسرها هم همینطورن ولی مثل اینکه نیستن لابد ميترسن توجه شوهر بره سمت بچه 1 لینک به دیدگاه
mehdipesse 99 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ ارهاصلا از بچه بدم میاد:ws2: چرا بدت مياد خب؟:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ جدی میگم ها: من دوس دارم 4 تا بچه داشته باشم.... 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ چقدر عوض شدی.تو باشگاه یه جورای دیگه بودی.سرت به جایی خورده؟ بفرما مهدی دیدی در ضمن 18 ماهه که پدر شدم 1 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ ارهاصلا از بچه بدم میاد:ws2: وقتي داشته باشي خودت نميفهي چي شد كه اينقدر دوسش داري چون الان نداري اينو ميگي 3 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ خیلیییی ناززززززز بوددددددددددددد 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ خیلیییی ناززززززز بوددددددددددددد داشتانه من یا میتی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ وقتي داشته باشي خودت نميفهي چي شد كه اينقدر دوسش داري چون الان نداري اينو ميگي نه بابا بچه داری مسئولیتش زیاده حالا اگه بچه س ساکتی شد یه گوشه نشست شاید دوسش داشته باشم جدی میگم ها: من دوس دارم 4 تا بچه داشته باشم.... عزیزم فرزند کمتر زندگی بهتر نشنیدی چرا بدت مياد خب؟:banel_smiley_52: بدم میاد خوب شلوغ میکنن لابد ميترسن توجه شوهر بره سمت بچه نه هر کی جایگاه خودشو داره 2 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ داشتانه من یا میتی دعوا نکنین ...اصلا خودم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده