Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ اوایل سال ۲۰۱۰ بود که Sony Pictures اعلام کرد ساخت چهارمین قسمت از فیلم مرد عنکبوتی به دلیل کنارهگیری کارگردان این فیلم، سم ریمی (Sam Raimi) تا انتخاب یک کارگردان دیگر موقتاً متوقف شده است. حالا صحبتهای سم نشان میدهد که او مشغول کار روی پروژهای بزرگتر از مرد عنکبوتی ۴ است. تابستان گذشته رسماً تایید شد که سم ریمی برای تبدیل غول توقف ناپذیر بلیزارد، بازی وارکرافت به فیلمسینمایی با این شرکت به توافق رسیده است. این در حالی بود که سم ریمی قبل از تایید این خبر برای ساخت فیلم وارکرافت به شدت علاقه نشان داده بود و حالا صحبتهای اخیر وی از بیتابی او برای ساخت فیلم وارکرافت خبر میدهند. “من عاشق دنیایی هستم که بلیزارد با هنر بینظیر خود خلق کرده است. دنیایی گسترده با انواع و اقسام موجودات متنوع و سرزمینهای زیبا و متفاوت. در دنیای وارکرافت ویژگیهای زیادی وجود دارد که من از دیدن تک تک آنها لذت میبرم، ویژگیهایی همچون نبردهای هیجانانگیز با شمشیر، جادوهای زیبا و پیشرفت تدریجی کاراکترها.” برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سم ریمی شخصا یکی از طرفداران پر و پاقرص دنیای وارکرافت است و تا به حال بارها داستان پاک شدن ناگهانی کاراکتر Level 29 Shaman خود را تعریف کرده است. اما این اتفاق هرگز باعث نشده سم از دنیای وارکرافت دست بکشد و در حال حاضر کاراکتر وی به level 72 در دنیای وارکرافت رسیده است. سم برای نوشتن فیلمنامه وارکرافت از رابرت رودات (Robert Rodat)، خالق آثاری همچون “نجات سرباز رایان” و “The Patriot” کمک گرفته و در حال حاضر ۴۰ صفحه از این فیلمنامه آماده شده اگرچه به گفته سم ریمی تا تکمیل فیلمنامه زمان زیادی باقی مانده است. اما فیلم وارکرافت چگونه خواهد بود؟ سم در این باره میگوید: تمام اتفاقات فیلم در دنیای زیبا و پرماجرای وارکرافت رخ می دهد. شما در فیلم شاهد صحنههای آشنایی از بازی وارکرافت به خصوص دنیای وارکرافت و کاراکترهای دوست داشتنی و پر رمز و راز آن خواهید بود. به تصویر کشیدن این دنیای گسترده در سینما بسیار سخت اما در عین حال جذاب است. فیلم وارکرافت برای اکران در سال ۲۰۱۳ آماده میشود و باید منتظر بود و دید آیا فیلم وارکرافت به سرنوشت نه چندان مطلوب دیگر فیلمهای ساخته شده براساس بازیهای ویدیویی دچار میشود و یا این بار وارکرافت از سینما هم سربلند بیرون خواهد آمد. نویسنده یاسر مستجاب الدعوه @ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده