رفتن به مطلب

کاریران تک بعدی

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 64
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تک بعدیا ادم نیستن ....ینی چه جوری بگم ادم تک بعدی ادم نیس....اصلا ادم تک بعدی وجود نداره ....همه سه به بالا بعدین

ریاضی و فیزیکت رو صفر دادم رفت. بیسواد:ws28:

لینک به دیدگاه

احتمال میدادم این تاپیک خطاب به من و افرادی مثل من باشه.

فکور جان من از اول هم اومدم اینجا به این دلیل که حرف هایی رو که دور و بریام حوصله ی شنیدنش رو ندارند و اطلاعات کافی در موردش ندارند و ... رو اینجا بگم... اینجا دوستانی بودند که میتونستم باهاشون صحبت کنم و تبادل نظر داشته باشیم...

خوب مسلمه که هر کس به موضوعات خاصی علاقه ی بیشتری داره... من به سیاست و فلسفه و مسائل نظامی علاقه بیشتری دارم... ولی فکر نمی کنم این دلیل بر تک بعدی بودنم باشه... فکور عزیز شما نمی تونی شخصیت و طرز تفکر فردی رو از روی چند خط نوشته تشخیص بدی... میتونی ؟

به هر حال همونظور که عرض کردم این بنده ی حقیر از تک بعدی بودن خودش ناراحت نیست... من ترجیح میدم توی بعضی بحث ها شرکت نکنم و حرفی نزنم... به نظرم خیلی از حرف هایی که اینجا گفته میشه پیش پا افتاده و ابتدایی هستند و حداقل برای من حل شدن... در نتیجه شاید این باعث میشه که تک بعدی و کوته نگر به نظر برسم...

• Like 4
لینک به دیدگاه
کی گفته تو خرده هوشی داری پسر جان؟.....چی خوشحالم هس همینو امضاشم کرده

سر سوزن ذوقی رو چی میگی؟ اونم ندارم؟

لینک به دیدگاه
سلام داداش.

اینو زدیم تا بیای با هم باشیم.

جدی نبود.

سلام فکور جان... میدونم عزیز... خوب کاری کردی... بره همینه که میایم اینجا دیگه... که با هم باشیم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

فکور جان من از اول هم اومدم اینجا به این دلیل که حرف هایی رو که دور و بریام حوصله ی شنیدنش رو ندارند و اطلاعات کافی در موردش ندارند و ... رو اینجا بگم... اینجا دوستانی بودند که میتونستم باهاشون صحبت کنم و تبادل نظر داشته باشیم...

خوب مسلمه که هر کس به موضوعات خاصی علاقه ی بیشتری داره... من به سیاست و فلسفه و مسائل نظامی علاقه بیشتری دارم... ولی فکر نمی کنم این دلیل بر تک بعدی بودنم باشه... فکور عزیز شما نمی تونی شخصیت و طرز تفکر فردی رو از روی چند خط نوشته تشخیص بدی... میتونی ؟

به هر حال همونظور که عرض کردم این بنده ی حقیر از تک بعدی بودن خودش ناراحت نیست... من ترجیح میدم توی بعضی بحث ها شرکت نکنم و حرفی نزنم... به نظرم خیلی از حرف هایی که اینجا گفته میشه پیش پا افتاده و ابتدایی هستند و حداقل برای من حل شدن... در نتیجه شاید این باعث میشه که تک بعدی و کوته نگر به نظر برسم...

وافن جان خدا شاهده به جان خودم خودتو اشفته نکن ....این ادم همون خرده هوشم نداره:ws3::ws3::ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

قبول

من تسلیم. :icon_gol:

همه رو پس گرفتم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
همینطوره.

این داداش وافن تک بعدیه مگه نه؟

وافن که اصلا بعد نداره....:ws28:

میلاد و سهیل هم که -1 بعدی ان...

:ws52:

آیهان هم که از همشون تعطیل تره:w16:

تنها کابر با بعد فراوان بیتابه:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
وافن جان خدا شاهده به جان خودم خودتو اشفته نکن ....این ادم همون خرده هوشم نداره:ws3::ws3::ws3:

متاسفم. فک کردم جنبه شو داری باهات صحبت کردم.

لینک به دیدگاه
وافن که اصلا بعد نداره....:ws28:

میلاد و سهیل هم که -1 بعدی ان...

:ws52:

آیهان هم که از همشون تعطیل تره:w16:

تنها کابر با بعد فراوان بیتابه:ws28:

ای ایهان

آخه تو کجاااااااااااااااااااایی ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
حالا با آدمای تک بعدی چطوری باید رفتار کرد ؟ تو این تاپیک به این نتیجه هم میرسیم ؟

مینا حقیقتش به نظر من اصلا چیزی به نام آدم تک بعدی وجود نداره... ممکنه یه نفر در بعضی موارد حرفهایی بره زدن داشته... به بعضی مسائل توجه بیشتری داشته باشه... معیار ها و ارزش های خاصی داشته باشه... ولی این دلیل بر تک بعدی بودن این فرد نیست...

ولی کاش فکور جان میومد و این بعد ها رو مشخص میکرد... چون برای من بعد بندی کردن شخصیت یک فرد کمی سخته...

• Like 4
لینک به دیدگاه
:icon_redface::icon_redface::icon_redface:لوس نشو ....شوخی کردم بخدا....فک کردم ....ببخشید منظوری نداشتم باور کن

بخشیدمت ای شکمو برو شامتو بخور بیا.

• Like 1
لینک به دیدگاه
مینا حقیقتش به نظر من اصلا چیزی به نام آدم تک بعدی وجود نداره... ممکنه یه نفر در بعضی موارد حرفهایی بره زدن داشته... به بعضی مسائل توجه بیشتری داشته باشه... معیار ها و ارزش های خاصی داشته باشه... ولی این دلیل بر تک بعدی بودن این فرد نیست...

ولی کاش فکور جان میومد و این بعد ها رو مشخص میکرد... چون برای من بعد بندی کردن شخصیت یک فرد کمی سخته...

داداش منظورم اینه که تو تالار گفتگو که میان از همه جنبه های فکرشون استفاده نمیکنند. به یک موضوع خاصی گیر میدن و تا هستند همینطوری رفتار میکنند.

کاربر تك بعدي به بهانه فرديت خود زندگي جمعي را ناديده مي گيرد

کاربرتك بعدي به بهانه سخت افزار زندگي نرم افزارها را فراموش مي كند .

کاربر تك بعدي به بهانه عقلانيت خود احساس دیگران را از بين مي برد

شما از هر دری سخن برانید او فقط همان مسئله ای را بیان میکند که بهش توجه دارد.

راستي ما تا چه حد تك بعدي هستيم یا اینجوری رفتار میکنیم؟

منظورم ابعاد فکر و اندیشه است ها . نه اندام.:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ای ایهان

آخه تو کجاااااااااااااااااااایی ؟

زیر پاتیم حاجی.

پاتو ور داری میبینی:w00:

• Like 1
لینک به دیدگاه
زیر پاتیم حاجی.

پاتو ور داری میبینی:w00:

فدات بشم داداش.