رفتن به مطلب

کاریران تک بعدی

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

وقتي از کاربر تك بعدي سخن مي گويم لزوما انسانهاي خاصي را مد نظر ندارم . کاربر تك بعدي انسانيست كه فقط يك بعد از ذهن خود را پرورش داده باشدمثل اين كه انساني فقط دستهايش رشد كرده باشد يا فقط سرش بزرگ شده باشد هيچيك مطلوب نيستند اگر چه ان بعد يا عضو بسيار موثرهم باشند فرض كنيد در يك زمان هم مجبور باشيد كار كنيد هم تفريح كنيد هم بخوابيد هم مطالعه كنيد هم بدويد .

کاربر تك بعدي انسانيست كه فقط يكي را انتخاب مي كند و از زير بار همه اين مسئوليت ها در مي رود حال ان كه انسان كامل سعي مي كند تا جايي كه مي تواند همه مسئوليت هايش را انجام دهد

کاربر تك بعدي به بهانه فرديت خود زندگي جمعي را ناديده مي گيرد

کاربرتك بعدي به بهانه سخت افزار زندگي نرم افزارها را فراموش مي كند .

کاربر تك بعدي به بهانه عقلانيت خود احساس دیگران را از بين مي برد

شما از هر دری سخن برانید او فقط همان مسئله ای را بیان میکند که بهش توجه دارد.

راستي ما تا چه حد تك بعدي هستيم ؟

منظورم ابعاد فکر و اندیشه است ها . نه اندام.:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 64
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام ...خداییش اینو خوب اومدی ...من که شک دارم تک بعدی نباشم...تو چی فک میکنی؟

ولی مطمئنم تو سه بعدیی نه؟

سلام.

خیلی خوش اومدی .

از کجا فهمیدی که من سه بعدی ام؟ :ws28::ws28:

لینک به دیدگاه
ینی خیلی لاغره؟....:ws52::ws52::ws37: به گمونم

نه

میدونی چه جوری میگم.

مثلآ شما از باغ سیب هم تاپیک بزنی , وافن میاد میگه کار خدا نیست , کار طبیعته. :ws28:

حالا هی بهش بگو باباجون ما از باغ حرف میزنیم. مگه تو مخش میره. یا مثلا یکی میاد میگه امروز هوا خیلی گرمه. وافن میگه : خوب نظام باعث شده دیگه . کار همیناست. :ws28::ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه

میدونی چه جوری میگم.

مثلآ شما از باغ سیب هم تاپیک بزنی , وافن میاد میگه کار خدا نیست , کار طبیعته. :ws28:

حالا هی بهش بگو باباجون ما از باغ حرف میزنیم. مگه تو مخش میره. یا مثلا یکی میاد میگه امروز هوا خیلی گرمه. وافن میگه : خوب نظام باعث شده دیگه . کار همیناست. :ws28::ws28:

استغفرلله...:ws3:...حالا شما به دل نگیر ...شایدم راس بگه...ازین نظام هرچی بگی بر میاد...خدایی نمیدونم چه حکمتیه که خونه ی ما....دقت داشته باش ....خونه ی ما ....سایت باشگاه مهندسانو وا نمیکنه....حالا بعد عمری دیروز با iran-eng.ir باز شد باز امروز همونم باز نمیشه....خب اگه کار نظام نیس کار کیه؟......من اگه این نظامو گیر بیارم خفه اش میکنم

• Like 4
لینک به دیدگاه
همینطوره.

این داداش وافن تک بعدیه مگه نه؟

نه اتفاقا وافن اصلا به موجودات تک بعدی نمی خوره . :ws46:

واقعا آدم های تک بعدی غیر قابل تحمل میشن .

البته شیوه شما رو هم می دونم که این پست رو برای به صحبت کشیدن کاربرا زدید چون اکثر تاپیک هاتون سوالی هست . :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
استغفرلله...:ws3:...حالا شما به دل نگیر ...شایدم راس بگه...ازین نظام هرچی بگی بر میاد...خدایی نمیدونم چه حکمتیه که خونه ی ما....دقت داشته باش ....خونه ی ما ....سایت باشگاه مهندسانو وا نمیکنه....حالا بعد عمری دیروز با iran-eng.ir باز شد باز امروز همونم باز نمیشه....خب اگه کار نظام نیس کار کیه؟......من اگه این نظامو گیر بیارم خفه اش میکنم

یه کاربر تک بعدی دیگه بنام دختر شاه پریون هم اضافه شد. :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه اتفاقا وافن اصلا به موجودات تک بعدی نمی خوره . :ws46:

واقعا آدم های تک بعدی غیر قابل تحمل میشن .

البته شیوه شما رو هم می دونم که این پست رو برای به صحبت کشیدن کاربرا زدید چون اکثر تاپیک هاتون سوالی هست . :ws3:

شما کارت درسته . درود بر شما :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بسیار خوب. من فردی تک بعدی.

ولی من به خیلی شک دارم که کسی بتونه شخصیت و تفکر فرد دیگری رو در چند پست شناسایی بکنه.

من از اینکه تک بعدی باشم ترسی ندارم...

• Like 5
لینک به دیدگاه
بسیار خوب. من فردی تک بعدی.

ولی من به خیلی شک دارم که کسی بتونه شخصیت و تفکر فرد دیگری رو در چند پست شناسایی بکنه.

من از اینکه تک بعدی باشم ترسی ندارم...

سلام داداش.

اینو زدیم تا بیای با هم باشیم.

جدی نبود.

• Like 2
لینک به دیدگاه
حالا با آدمای تک بعدی چطوری باید رفتار کرد ؟ تو این تاپیک به این نتیجه هم میرسیم ؟

فعلآ این بحث جدی نیست.

الان میرم گیر میدم به میلاد

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...