jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ فقط خدا کنه سلیقشون چند ماهه نباشه . . .!!!اولین جایی که چربی میزنه باسنه و آخرین جاییم که لاغر میشه باسن. . . .! :icon_pf (34): یعنی کی وقعا یه همچین چیزیو دوست داره؟ لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ سلام بلیکم سارا خانوم...ها حالت خوبه؟..به به عجب تایپیکویی زدی....راس میگی ...من میگم : میخواین در عرض نیم ساعت 2.5 سایز از دور کمرتون کم بشه ؟ با راه رفتن روی ترد میل کسل کننده؟ نههههههه....با دویدن 10 کیلومتر در روز؟....نههههههههههه کور خوندید عزیزان ....ما محصولی رو به شما معرفی میکنیم که در عرض 30 دقیقه 60 کیلو از وزن شما و 10 متر از قد شمارو کم میکنه حتی میتونید بدون هیچ زحمت و هزینه ای از نبودنتون لذت ببرید دستگاه نابود کننده ی ویبره شیپ!!!! 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ خو واس چی با جون خودتون بازی میکنین این سارای مارو حرص میدین!؟!؟!؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ خو واس چی با جون خودتون بازی میکنین این سارای مارو حرص میدین!؟!؟!؟ اره والاه بخدا دیگه پیر شدم از دست اینا:w00::w00: ایششششششششششششششش 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ اره والاه بخدا دیگه پیر شدم از دست اینا:w00::w00: ایششششششششششششششش حرص نخور گلم...مهم اینه که توخوشگلی و خود کشی نمیکنی....:girl_yes2: منم خوشگلم و خود کشی نمیکنم!!!! 1 لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ اره والاه بخدا دیگه پیر شدم از دست اینا:w00::w00: ایششششششششششششششش آره یادش بخیر ...............................! لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ ولی کاش واقعا میشد در عرض 1 هفته آدم یه سایز کم کنه.. 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ اين تاپيکو کي زدي من خبر دار نشدم؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ اين تاپيکو کي زدي من خبر دار نشدم؟؟ موقعی که داشتی بالا پشت بوم حموم افتاب می گرفتی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده