سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ ....................................... .......................................................... ................................................................................. ............. طرف میاد تحت نظر پزشک متخصص تغذیه میزان کالری دریافتی بدنشو کم می کنه همه چی می خوره اما خیلی کم طوری که سیستم سوخت و ساز بدن همیشه فعال باشه از اون طرف هر روز ساعتی از وخت خودشو اختصاص میده به ورزش و پیاده روی حال با تموم این اوصاف بعد شش ماه حدود 10 کیلو می زاره زمین و به قول خودش هنوزم راه داره تا به اندام ایده آل برسه از اون طرف تو آگهی ها و تبلیغات تلویزیونی اعلام میشه در عرض یه هفته:w58: 15 کیلو از وزن خود را بدون کاهش میزان غذا خوردن و بدون ورزش کم کنید یا معرفی دستگاههایی که مثلا کمربند لاغری هستند و با ایجاد بخار و گرما تو ناحیه کمر سایز کمر خودرا کاهش دهید اما کسی نمی پرسه این گرما از کجا تولید میشه ؟ آیا نهاد یاسازمانی هس که به این دستگاهها نظارت داشته باشه ؟ بازم خیر اینکه تو این کشور همه جوره با جان ملت بخصوص جوونا بازی می شه حرفی نیس اما سوال و مسئله اصلی اینجاست عقل و شعور خود طرف کجا رفته ؟ می خوام وشگل بشم اندامم شبیه فلان هنرپیشه هالیوودی یا بالیوودی بشه می خوام دماغمو عمل کنم می خوام گونه بزارم می خوام برنزه کنم می خوام قدم بلندتر بشه می خوام موهامو فر بزارم می خوام هیکلم عین هیکل هرکول بشه می خوام زودی قطر بازوهام 20 کیلومتر-اینچ بشه می خوام موهامو بور کنم می خوام فلان عطر چیز کننده رو بزنم تا ................... می خوام می خوام می خوام . و و می خوام مصرف کننده باشم همین 18 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ این چیزا خوبه......ولی یه حدی داره که متاسفانه رعایت نمیشه....تبلیغاته دیگه...نمیشه کاری کرد 1 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ یا معرفی دستگاههایی که مثلا کمربند لاغری هستند و با ایجاد بخار و گرما تو ناحیه کمر سایز کمر خودرا کاهش دهید عالی نیست . . ولی تاثیر خوبی داره . . .!:w00: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ عالی نیست . . ولی تاثیر خوبی داره . . .!:w00: می دونم ولی می دونی تعداد خیلی خیلی کم شاید به تعداد دو سه تا از این کمبربند های لاغری واسه بدن ضرر نداره بخصوص واسه خانوما 3 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ ................................................................................................. ................................................................................. ............. می خوام فلان عطر چیز کننده رو بزنم تا ................... عطر چیز کننده...................... لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ می دونم ولی می دونی تعداد خیلی خیلی کم شاید به تعداد دو سه تا از این کمبربند های لاغری واسه بدن ضرر نداره بخصوص واسه خانوما نچچچچ . . ! اگه استفاده ازش بیش از زمان مقرر شده توسط سازنده باشه مشکل ساز میشه . . .! حتی واسه خانما . . .! کلا یه دستگاه تقویت عضله ی کاربردی و خوبه کمربند . . .! 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ می دونم ولی می دونی تعداد خیلی خیلی کم شاید به تعداد دو سه تا از این کمبربند های لاغری واسه بدن ضرر نداره بخصوص واسه خانوما یه سری تلویزیون گفت که واسه خانما خیلی ضرر داره...ممکنه رحم رو جابجا کنه 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ نچچچچ . . !اگه استفاده ازش بیش از زمان مقرر شده توسط سازنده باشه مشکل ساز میشه . . .! حتی واسه خانما . . .! کلا یه دستگاه تقویت عضله ی کاربردی و خوبه کمربند . . .! با من کل کل نکن هرچی می گم بو گو چشم:w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ این بزرگ کننده کوچک کننده سینه که باعث ناراحت قلبی میشه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ یه سری تلویزیون گفت که واسه خانما خیلی ضرر داره...ممکنه رحم رو جابجا کنه بدتر از اونام هس خودمن دوسه روز بود بدجور به کله ام زد برم سراغ برنزه اما هرچی گشتم و مطالعه کردم دیدم یه ریسک بزرگ دارم می کنم آخرش دیدم کرم بهترین راهه که اونم نشد 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ این بزرگ کننده کوچک کننده سینه که باعث ناراحت قلبی میشه:icon_pf (34): من موندم این دستگاه ......واسه تبلیغش میگه:بزرگ کننده...کوچک کننده.....سفت کننده.....شل کننده...بالا اورنده....پایین آورنده از کجا میفهمه کدومه باید انجام بده................. 1 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ یه سری تلویزیون گفت که واسه خانما خیلی ضرر داره...ممکنه رحم رو جابجا کنه با برنامه ای که متخصص و مربی بشون داده پیش برن هیچ چی نمیشه که هیچ . . .! عالیم جواب میده . . .! 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ این بزرگ کننده کوچک کننده سینه که باعث ناراحت قلبی میشه:icon_pf (34): خب ما فرض رو بر این میزاریم اکثر بچه ها خودشون اینارو میرن تو سایتای دیگه می خونن و میدونن هرچند بازم تو این پاساژها و مغازه ها دور بر فروشندگان لوازم آرایش که می چرخی می بینی همین چیزایی که شما گفتی متاسفانه مشتری داره لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ با من کل کل نکن هرچی می گم بو گو چشم:w00::w00: بدتر از اونام هس خودمن دوسه روز بود بدجور به کله ام زد برم سراغ برنزه اما هرچی گشتم و مطالعه کردم دیدم یه ریسک بزرگ دارم می کنم آخرش دیدم کرم بهترین راهه که اونم نشد آره یه دفعه دخترخالم برا عروسیش موهاشو Extension کرد . . . بعدش موقع برداشتنشون 50 ٪ موهایی که خودش به طور طبیعی داشت کنده شد . . .!!!! 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ من موندم این دستگاه ......واسه تبلیغش میگه:بزرگ کننده...کوچک کننده.....سفت کننده.....شل کننده...بالا اورنده....پایین آورندهاز کجا میفهمه کدومه باید انجام بده................. نه اگه با ورزش و حرکات علمی ورزشی باشه به همراه خوردن غذاهای مناسب میشه نتیجه خوبی گرفت من منظورم مواد شیمایی و کرمها هس یا آمپول و قرص و اینا که بشدت ضرر داره 4 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ با برنامه ای که متخصص و مربی بشون داده پیش برن هیچ چی نمیشه که هیچ . . .! عالیم جواب میده . . .! به نظر من اشتباه....البته واسه خانما....واسه آقایون اگه بعد از دویدن یا دوچرخه سواری باشه خیلی بهتره...اگه همینطوری استفاده کنی...چربی رو از دور شکم فقط جابجا میکنه. 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ آره یه دفعه دخترخالم برا عروسیش موهاشو Extension کرد . . . بعدش موقع برداشتنشون 50 ٪ موهایی که خودش به طور طبیعی داشت کنده شد . . .!!!! ها این Extension که وگفتی یعنی چه 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ نه اگه با ورزش و حرکات علمی ورزشی باشه به همراه خوردن غذاهای مناسب میشه نتیجه خوبی گرفت من منظورم مواد شیمایی و کرمها هس یا آمپول و قرص و اینا که بشدت ضرر داره نمیدونم ...استفاده نکردم........ لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ به نظر من اشتباه....البته واسه خانما....واسه آقایون اگه بعد از دویدن یا دوچرخه سواری باشه خیلی بهتره...اگه همینطوری استفاده کنی...چربی رو از دور شکم فقط جابجا میکنه. اینا فقط دستگاه کوچیک کننده ی سایز هستن (نه لاغر کننده) که اگه با برنامه رژیم پیش برن عالی میشه . . .! برای لاغر شدن باید اصولی رژیم گرفت . . .! حالا خود دانند . . .! 2 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ ها این Extension که وگفتی یعنی چه ینی موهاشو اضاف کرده . . .! اینجوری . . . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده