ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ یك اتفاق جالب! حتماً این کار را انجام دهید نتیجه جالبی می گیرید: ابتدا نرم افزار word را باز کنید، سپس شماره هواپیمایی که روز 11 سپتامبر با برج های دو قلوی نیویورک برخورد کرد را وارد کنید (Q33NY) حالا فونت آن را به Wingdings تغییر دهید. حالا چه می بینید؟!؟ :ws52::ws52::ws52: 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ کامپیوتر دانشگاه ورد نداره....:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ یه جور القا ذهنی حتی تو اینجور جاها لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ Q33NY این کلمه رو تایپ کنین بعد فونتشو ببرید اونی که گفتم.. کار سختیه؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ Q33NY این کلمه رو تایپ کنین بعد فونتشو ببرید اونی که گفتم.. کار سختیه؟:w00: چته تو :w00::167: خب من انجام دادم , نتیجه رو تو پست بالایی گذاشتم 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ چته تو :w00::167:خب من انجام دادم , نتیجه رو تو پست بالایی گذاشتم یه جای کارت میلنگه :w00: یه شکل باید بیاد.:w00: برا من اومد:w00: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ یه جای کارت میلنگه :w00: یه شکل باید بیاد.:w00: برا من اومد:w00: بابا همون هواپیما و دوتا برج دوقلو بعد اسکلت و بعد اون ارم اسراییل میاد دیگه این همه کشش میدی شاید تو این فروم این فونت چون ساپورت نمیشه درست نشونش نمیده لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ نمیشه حوصله کار با تگ html هم ندارم Q33NY 3 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ یه جای کارت میلنگه :w00: یه شکل باید بیاد.:w00: برا من اومد:w00: خب من تو صفحه 1 پست اولم شکلشو گذاشتم دیگه:w00: انقدر رو اعصاب من فوتبال بازی نکن :167: 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ من دیدم باحال بود اما دلیلشو نمی دونم فقط می تونم بگم از پیش طراحی شده بوده دیگه 1 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ منم خب فقط همینو دیدم البته همینشم جالب بور (q33ny) لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ خب من تو صفحه 1 پست اولم شکلشو گذاشتم دیگه:w00:انقدر رو اعصاب من فوتبال بازی نکن :167: ممکنه این آخرین فرصتت باشه:w00: مهربون باش:w00: شاید 1 ساعت دیگه مردی:w00: لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ ممکنه این آخرین فرصتت باشه:w00: مهربون باش:w00: شاید 1 ساعت دیگه مردی:w00: لینک به دیدگاه
Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ البته لازم به ذكر نيست كه اين به هيچ وجه نميتونه شماره ي هواپيما باشه q33ny اولا كه ترفند اين قضيه خيلي سادس ، اما اول بگم كه شماره ي اون هواپيما AA 011 بوده كه يه بويينگ 767-200 بوده . بعد اينكه فونت Wingdings يك فونت تصويري هستش ، كه با فشار دادن كليد هاي كيبورد ، به جاي حرف ، تصوير نشون ميده . مثال اين قضيه كه توي اينترنت به سرعت هم منتشر شد اينه كه شما بريد با اين فونت شكل هايي مثل يك هواپيما ، ساختمون و يه پرچم رو پيدا كنيد ، اون هارو كنار هم بذاريد و به فونت Tahoma تغيير بديد . شماره اي مثل Q33ny در مياد . اين شماره رو به عنوان شماره ي هواپيماي 11 سپتامبر اعلام كنيد ، و همچين داستاني به زيبايي سر هم بشه . 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده