armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ 8)دیوار برشی ب)نحوه ی قالب بندی ادامه 4 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ 8)دیوار برشی ب)نحوه ی قالب بندی ادامه 5 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ 9)بخش پله ها الف)*اسکلت فلزی* نحوه ی قالب بندی 5 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ 9)بخش پله ها الف)*اسکلت فلزی* نحوه ی قالب بندی ادامه 5 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ 9)بخش پله ها ب)نمای پله 4 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ 9)بخش پله ها ب)نمای پله ادامه 5 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ 9)بخش پله ها ب)نمای پله ادامه 5 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ 10)دیوارهای پیش ساخته (یونولیت) 5 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ 10)دیوارهای پیش ساخته (یونولیت) ادامه 6 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ 10)دیوارهای پیش ساخته (یونولیت) ادامه 6 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اگه کسی خواست عکس بزاره سعی کنه تو روال باشه منظورم شماره هاست. چون من سعی کردم طبق مرحله ی اجرایی بچینم عکسارو. ممکنه یکی دقیقا مراحلو ندونه 5 لینک به دیدگاه
بهنام خلیل 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ دوستان من نیاز شدیدی به مقاله ای در مورد انواع تیر وستون ونحوه اجرا دارم ممنون میشم اگه به من کمک کنید (در صورت امکان همراه فیلم)bkhalilian@yahoo.com لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده