Mr. Specific 43,571 ارسال شده در 5 تیر 1389 مبنای تعیین ظرفیت دیگ در سه نوع آبگرم یا آب داغ و یا بخار توان گرمایش آنها برحسب BTU / HR یا KCAL / HR و یا KW است. برای دیگ های بخار به غیر از توان حرارتی تعیین عامل دیگری همچون توان تولید بخار در ساعت بر حسب KG / HR یا LB / HR نیز ملاک انتخاب قرار می گیرد. همچنین برای دیگ های بخار به کارگیری واحدی چون BHP (اسب دیگ) بسیار رایج است. به طور کلی برای دیگ های پرظرفیت واحد BHP کاربرد بیشتری دارد . در هر حال هر BHP معادل 475 BTU / HR و 9.81 KW است که بر این اساس می توان انتظار داشت که دیگی با قدرت 1BHP تحت فشار 15PSI توان تولید 34.5 پوند بخار در ساعت را داشته باشد. درصد تلفات در دیگ های بخار از طریق دودکش تشعشع و هدایت بدنه و زیر آب کشی به ترتیب در حدود 15 و 4 و 3 درصد است. تعیین ظرفیت دیگ : BTU/ HR دیگ =BTU /HR گرمایش + BTU / HR آبگرم ×1.2 1.2 = 20 درصد به عنوان میانگین تلفات دیگ تخمین ظرفیت دیگ : به ازای هر 1000 فوت مربع 1 BHP یا 33520 BTU /HR : با ظرفیت کم برای مصارف تجاری و مسکونی : 67000 ــ 3400000 BTU / HR معادل 2ــ100 BHP با ظرفیت متوسط برای مصارف تجاری و صنعتی کوچک : 2500000 ــ 10000000 BTU / HR معادل 100 ــ300 BHP با ظرفیت زیاد برای مصارف تجاری و صنعتی بزرگ : 10000000 ــ 33500000 BTU / HR معادل 300 ـ 1000 BHP یکی از روش های تخمین ظرفیت دیگ استفاده از رابطه زیر است : Q=A×(H/3)×550 A=مساحت ساختمان M2 Q = ظرفیت تقریبی دیگ BTU / HR H = ارتفاع ساختمان M 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
مجیدرحیمی 1,695 ارسال شده در 22 مرداد 1391 و تو سرمایش از این فرمول تجربی استفاده میکنند q=a×(h/3)×400 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال