رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

مبنای تعیین ظرفیت دیگ در سه نوع آبگرم یا آب داغ و یا بخار توان گرمایش آنها برحسب BTU / HR یا KCAL / HR و یا KW است. برای دیگ های بخار به غیر از توان حرارتی تعیین عامل دیگری همچون توان تولید بخار در ساعت بر حسب KG / HR یا LB / HR نیز ملاک انتخاب قرار می گیرد. همچنین برای دیگ های بخار به کارگیری واحدی چون BHP (اسب دیگ) بسیار رایج است. به طور کلی برای دیگ های پرظرفیت واحد BHP کاربرد بیشتری دارد . در هر حال هر BHP معادل 475 BTU / HR و 9.81 KW است که بر این اساس می توان انتظار داشت که دیگی با قدرت 1BHP تحت فشار 15PSI توان تولید 34.5 پوند بخار در ساعت را داشته باشد.

pkgsteamboilerasind.jpg

درصد تلفات در دیگ های بخار از طریق دودکش تشعشع و هدایت بدنه و زیر آب کشی به ترتیب در حدود 15 و 4 و 3 درصد است.

تعیین ظرفیت دیگ :

BTU/ HR دیگ =BTU /HR گرمایش + BTU / HR آبگرم ×1.2

1.2 = 20 درصد به عنوان میانگین تلفات دیگ

2168_2006120916.jpg

تخمین ظرفیت دیگ :

به ازای هر 1000 فوت مربع 1 BHP یا 33520 BTU /HR :

با ظرفیت کم برای مصارف تجاری و مسکونی :

67000 ــ 3400000 BTU / HR معادل 2ــ100 BHP

با ظرفیت متوسط برای مصارف تجاری و صنعتی کوچک :

2500000 ــ 10000000 BTU / HR معادل 100 ــ300 BHP

با ظرفیت زیاد برای مصارف تجاری و صنعتی بزرگ :

10000000 ــ 33500000 BTU / HR معادل 300 ـ 1000 BHP

boiler.jpg

یکی از روش های تخمین ظرفیت دیگ استفاده از رابطه زیر است :

Q=A×(H/3)×550

A=مساحت ساختمان M2

Q = ظرفیت تقریبی دیگ BTU / HR

H = ارتفاع ساختمان M

لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...