Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 26 شهریور، 2010 این لینک رو باز کنید و روی هر جاش که دوست دارین کلیک کنید یا ماوس را روی صفحه ان بکشید تقدیم به شما ..... از طرف ابجی که این رو به من رسوند http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swfin
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 26 شهریور، 2010 اين رو نازنين بهم داده بود نادر جاااانمررررررسي منم همینطور
ترنج 209 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 وااااییییی چه با نمک فقط یه ایرادی داره خرزره ندارهمن خرزره دوس دارم 1
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 28 شهریور، 2010 وااااییییی چه با نمک فقط یه ایرادی داره خرزره ندارهمن خرزره دوس دارم خواهش میکنم ..مگه اسمشون هم نوشته ؟؟ شاید خرزهره هم قاطی همونا باشه
hilari 2413 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 ممنون قشنگ بود .......... اما این آبجی شما که منم میشناسمش چرا اینو به من نداد مگه من دوست جونش نیستم 2
ترنج 209 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 خواهش میکنم ..مگه اسمشون هم نوشته ؟؟ شاید خرزهره هم قاطی همونا باشه نه بابا من خودم خرزره رو میشناسم نبود ببین خرزره تو حیاطمون داریم فکر نکن منم مریضم که بتونی سرم کلاه بذاری دراژه رو جای مسکن بنویسی تو نخسه ... 1
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 28 شهریور، 2010 ممنونقشنگ بود .......... اما این آبجی شما که منم میشناسمش چرا اینو به من نداد مگه من دوست جونش نیستم اخی الهی راست میگی اگه دیدم بهش میگم البته شاید اونوقت هنوز دوست جون ابجی من نبودی نه بابا من خودم خرزره رو میشناسم نبود ببین خرزره تو حیاطمون داریم فکر نکن منم مریضم که بتونی سرم کلاه بذاری دراژه رو جای مسکن بنویسی تو نخسه ... نه نترس بهت قرصهایی میدم که همه دنیا رو گلستان ببینی
hilari 2413 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 اخی الهی راست میگی اگه دیدم بهش میگم البته شاید اونوقت هنوز دوست جون ابجی من نبودی
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 28 شهریور، 2010 نه نترس بهت قرصهایی میدم که همه دنیا رو گلستان ببینی اخلاق حرفه ایی ،اخلاق حرفه ایی که می گن اینه؟؟! تو هم میخوای ؟؟؟ :icon_pf (34):
ترنج 209 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 تو هم میخوای ؟؟؟ :icon_pf (34): ضررش که امتحان نداره مادر جون:shad: یعنی امتحانش که ضرر نداره مادر جون اونم شب انتحام :ws54:
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 28 شهریور، 2010 ضررش که امتحان نداره مادر جون:shad: یعنی امتحانش که ضرر نداره مادر جون اونم شب انتحام :ws54: بفرمایید انتحار ... حالا دفعه دیه گه که اومدی یه فکری ویژه برات دارم تا ازخجالت در بیام:zadan:
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 28 شهریور، 2010 مرسی داداش نادر گلخیلی خیلی خوشمل بود :4uboxsmiley: وای واقعا قشنگ بود :4uboxsmiley: به قول همه ی خانم ها چشاتون خوشکل میبینه خداییش کار ابجیم بود و گرنه من از این احساسات ندارم
ترنج 209 ارسال شده در 29 شهریور، 2010 بفرمایید انتحار ...حالا دفعه دیه گه که اومدی یه فکری ویژه برات دارم تا ازخجالت در بیام:zadan: وای وای الان ترسیدم یه درصدیم کنجکاوم انگار نگرانم هستم وا دلمم شور می زنه... کسی نمی دونه ویزیت دکتر نادر چقدره؟!
ارسال های توصیه شده