نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۹ خدا کند که نگیرد به دامنت آهم 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۹ شرقی ترین ستاره ی دنیای تارمان ای کاش در مسیر تو باشد مدارمان 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۴۰۰ دیدنت حال مرا جور دیگر میکند حال دیوانه را دیوانه بهتر میکند. لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ هرکی اومد پشت سرت حرف بزنه؛ گفتم هیس! 1 لینک به دیدگاه
Ehsantgh 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۴۰۰ چرا هرکی به ما میرسه تیس کلنگ* میندازه!!! *تیس کلنگ: لگدی که خر با دوپای عقب میزند ?? 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۴۰۰ داغ یک عشق قدیمو اومدی تازه کردیشهر خاموش دلم رو تو پرآوازه کردیآتش این عشق کهنه دیگه خاکستری بوداومدی وقتی تو سینه نفس آخری بودبه عشق تو زنده بودم منو کشتی دوباره زنده کردیدوستت داشتم دوستم داشتی منو کشتی دوباره زنده کردی 1400/12/16 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۴۰۱ عروسک جون نگام کنچشام برقی ندارهزمستونه تو قلبم که هیچ گرمی نداره ١٤٠١/٧/٤ لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۴۰۲ چه خوابهایی برات دیدم چه فکرهایی برات داشتم کسیو حتی یه لحظه بجای تو نمیذاشتم ١٤٠٢/٩/١٥ لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد چه شبایی با چه حالی قولشو دادم به قلبم ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده