نفحات 1395 ارسال شده در 19 دی، 2019 تو ماهی و من ماهیِ این برکه ی کاشی ... الان داری زیر لب چی زمزمه میکنی ؟! ۲۷ مهر ۹۸ 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 19 دی، 2019 حالِ دلم خیلی خوشه بغضت صدامو می کشه این عشقه هر جا که رفتم مقصدی با من بدنیا اومدی این عشقه ... انقد توی ماشین گذاشت این آهنگ رو افتاد رو زبونم 1
moham@d 172 ارسال شده در 22 دی، 2019 باید برگشت به لحظه های رفته باید رد شد از این پل شکسته از حال بد این بی خبری از این شبای خسته باید برگشت به خنده های سابق باید بارید رو شونه های عاشق باید نفس تردیدو گرفت تو آخرین دقایق خواجه امیری 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 23 دی، 2019 میاد یه روزی اون موهاااش مشکیه هرکی بپرسه من میگم بهش کیه اون خاطراتمه روزای رفتمه اون وعده ی تمومِ این شعرا که گفتمه ... اومدم ناهار بگیرم این آهنگ چلو کبابیه :))
moham@d 172 ارسال شده در 23 دی، 2019 درکی ندارم از خودم بی تو هر جا که دورم از تو تبعیدم چشمامو بستم رو جهان بس که تا چشم وا کردم تو رو دیدم من از زمینو از زمان کندم تا تو دلت پیدا کنم جامو مرگم که باشه آخر این عشق من دوست دارم اون سرانجامو اصفهانی
adamak-h 733 ارسال شده در 23 دی، 2019 چشای ابی تو مثل یه دریا می مونه دل خسته ی منم مثل یه ماهی می مونه ماهی خسته ی من میخواد تو دریا بمونه....
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 23 دی، 2019 غروب اول آبان قشنگ خواهد بود نسیم و نم نم باران نشانه ی خوبیست ... ♡ 1
moham@d 172 ارسال شده در 24 دی، 2019 از آسمانت ماتم ببارد هراس بی تو ماندنم ادامه دارد نمی نویسد ترانه بی تو چگونه پر کشد خیال واژه بی تو 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 29 دی، 2019 کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره کجا باید برم که یک شب فکر تو منو راحت بذاره چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره ... روزبه بمانی 1
moham@d 172 ارسال شده در 30 دی، 2019 یه احساس نگفته ست نمیدونم چه حالی خدا نزدیکه انگار تمومه این حوالی چه آدما تو این دشت به سختی دل سپردن به همدیگه چه آسون رسیدن اما مُردن خواجه امیری 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 1 بهمن، 2019 یه روز تو زندگیم بودی همینجا روبروم بودی اما آرزوم نبودی فکر میکردم از آسمون باید بیاد یه روزی اون تا آرزوم بشه تموم ... حمید عسگری 1
moham@d 172 ارسال شده در 6 بهمن، 2019 با دلم هر کا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ی که دلت میخواد کن من کنارتم فقط به من اعتماد کن اگه این حال خوشم آرامشم حالی شه به دلم فرصت بده شاید یکم خالی شه خواجه امیری 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 23 بهمن، 2019 یوهانی پالاسما: ادموند هیلاری وقتی از اولین صعود خود به کوه اورست برگشت، در جواب این سؤال که دشوارترین لحظهی سفرش چه زمانی بود، گفت: یافتن سطحی افقی که بهقدر کافی جا برای چادر زدن داشته باشد. این جواب نشان میدهد که معماری از کجا آغاز میشود: از کف. بايد حفظش كنم اين زمزمه ميكنم
Tamana73 28835 ارسال شده در 24 بهمن، 2019 آرام شدهام مثل درختی در پاییز وقتی تمام برگهایش را باد برده باشد! 1
.Milaad. 1459 ارسال شده در 28 بهمن، 2019 خدا ی کاری بکن بال پرنده نشکنه ، بیا ی کاری بکن قایق من بی مقصده تو بگو کجا برم ... نمیدونم 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 30 بهمن، 2019 چقدر نفهم بودی وقتی از من میپرسی میگم نه باز میری از خودش میپرسی.... که چی؟ دخالت میکنی که چی؟ یهو صمیمی میشی که چی؟ اینکه جواب نه داده بهت الان مطمئن شدی آرومی؟
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2019 کی با یه جمله مثل من ، میتونه آرومت کنه اون لحظه های آخر از رفتن پشیمونت کنه دلگیرم از این شهر سرد این کوچه های بی عبور وقتی بمن فکر میکنی ، حس میکنم از راه دور ... 2
ارسال های توصیه شده