پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ حلا با اینا منو رهنمایی کنین.... من خودم میخوام عکس دومی رو پرینت بگیرم بعد هر کجاشو ب یک مقیاس بزرگ کنم...ولی میزان قوس هارو نمیفهمم...میزان خمیدگی...و نورپردازی چطوری انجام شده کلا بگم هیچی نمیفهمم سنگسن ترماااااااا 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ پلانشو نداری؟ بهتره برای اولین قدم حسابی پلانشو زیر و رو کنی تا با طرح کاملا اشنا بشی، وقتی شناختت از طرح زیاد باشه ساختنش سخت نیست مقدار خم شدنش رو از روی نماها باید بزنی 1 لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ نچ پلان هم ندارم.... همینارو دارم....اصن نمیدونم چیکار کنم؟ فردا هم باید شروع ب کار کنم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ نچ پلان هم ندارم....همینارو دارم....اصن نمیدونم چیکار کنم؟ فردا هم باید شروع ب کار کنم:icon_pf (34): یکم توی پیج های خارجی سرچ کن بادیدن عکسهای بیشتر ازش میتونی بفهمیش، نقشه هواییش هم ممکنه کمکت کنه سخت نیست یکم سعی کنی از پسش برمیای گلی 4 لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ یکم توی پیج های خارجی سرچ کن بادیدن عکسهای بیشتر ازش میتونی بفهمیش، نقشه هواییش هم ممکنه کمکت کنه سخت نیست یکم سعی کنی از پسش برمیای گلی مرسی از بمب روحیه تون 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ این کلیسا که همه چیزش هست دختر!!! اینجا عکسهای بیشترشو میتونی ببینی http://www.noandishaan.com/forums/thread23738.html#post1147462 نقشه هاش هم هست 6 لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوستان من نرم افزار واسه تبدیل فایل اتوکد به عکس رو میخوام کسی نداره تا دانلود کنم؟؟ 5 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوستان من نرم افزار واسه تبدیل فایل اتوکد به عکس رو میخوام کسی نداره تا دانلود کنم؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ این کلیسا که همه چیزش هست دختر!!!اینجا عکسهای بیشترشو میتونی ببینی http://www.noandishaan.com/forums/thread23738.html#post1147462 نقشه هاش هم هست مرسی:icon_gol::icon_gol: خیلی زحمت دادم 3 لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون ببخشید اگه میشه طریقه نصبشو و اینکه چجوری میشه باهاش کار کرد یاد بدین ممنونتون میشم... 1 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ کـــــــــــــــــمـــــــــــــــــک فوری من چندتا پرسپکتیو داخلی راندو نشده میخوام کسی داره؟میشه واسم بفرستین؟ بنظرتون اگه شیتم باکد اماده کنم پلات بزنم بعد روش راپید بکشم استادم میفهمه؟لطفا تا امشب بفرستین واسم که خیلی گیرم 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ بچه ها چطور میتونم تنظیمات اندازه گذاری کدمو درس کنم خیلی بزرگ اندازه ها رو میزنه میخوام نرمال شه 1 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ بچه ها چطور میتونم تنظیمات اندازه گذاری کدمو درس کنم خیلی بزرگ اندازه ها رو میزنه میخوام نرمال شه دوست عزیز تو سربرگ dimensionگزینه dimension style managerتنظیمات مربوطه هست.اگه توضیح بیشتر میخوای تا بگمت؟ 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ بچه ها چطور میتونم تنظیمات اندازه گذاری کدمو درس کنم خیلی بزرگ اندازه ها رو میزنه میخوام نرمال شه ازاده جان باید اول D اینتر بزنی بعد از مسیر زیر میتونی اندازه نوشته ها رو کوچیک یا بزرگ کنی توی اون قسمتی که نشون دادم عدد رو کوچکتر یا بزرگتر کن تا به اندازه ای که میخوای در بیاد این تغییرات روی کل خط اندازه هایی که توی فایلت هست اعمال میشه، اگر میخوای فقط یکی از اندازه ها رو عوض کنی روی نوشته اندازه ات دبل کلیک کن و ادیتش کن یا اینکه تیپ خط اندازه جدیدی بساز( اگر لازم شد تیپ جدید بسازی بگو تا برات توضیح بدم چطوری ) 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ مرسی:icon_gol::icon_gol: خیلی زحمت دادم خواهش میشه:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ ازاده جان باید اول D اینتر بزنی بعد از مسیر زیر میتونی اندازه نوشته ها رو کوچیک یا بزرگ کنی توی اون قسمتی که نشون دادم عدد رو کوچکتر یا بزرگتر کن تا به اندازه ای که میخوای در بیاد این تغییرات روی کل خط اندازه هایی که توی فایلت هست اعمال میشه، اگر میخوای فقط یکی از اندازه ها رو عوض کنی روی نوشته اندازه ات دبل کلیک کن و ادیتش کن یا اینکه تیپ خط اندازه جدیدی بساز( اگر لازم شد تیپ جدید بسازی بگو تا برات توضیح بدم چطوری ) ممنون گلم من فقط میخوام پلانمو اندازه گذاری کنم اندازه ها رو که میزنم فونتش خیلی درشته بد جور میشه مثل عکس زیر اگه این روش این مشکلو حل میکنه همینو برم الان این کارو کردم اندازه ها حل شد ولی خط اندازش درشته باز فلشاش 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ دوستان میتونین یه سایتو معرفی کنین که فایل کدمو توش آپ کنم میخوام بفرستم برا دوستم 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ دوستان میتونین یه سایتو معرفی کنین که فایل کدمو توش آپ کنم میخوام بفرستم برا دوستم http://up.toca.irسایت خوبیه؛ بهتره فایلتو rar کنی تا دوستت تو دانلودش مشکلی نداشته باشه لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ ممنون گلم من فقط میخوام پلانمو اندازه گذاری کنم اندازه ها رو که میزنم فونتش خیلی درشته بد جور میشه مثل عکس زیر اگه این روش این مشکلو حل میکنه همینو برم الان این کارو کردم اندازه ها حل شد ولی خط اندازش درشته باز فلشاش خب اندازه نوشته هاتو به همون روش حل کن برای اندازه فلش ها برو توی همون قسمت توی این جا که نشون دادم اندازه فلش ها رو کم و زیاد کن 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده