* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ توجه توجه : دوستان معماری که اینجا پست میذارید, دوست جونا قبلش یه سرچ کوچولو کنید لطفا ؛ اینطور نباشه تا استاد یا دوستتون ؛ یه مطلبو خواست سریع بیاین و از اینجا انتظار مطلب حاضر آماده رو داشته باشید؛ تا جایی که از دستمون بر میاد جواب پستا و درخواستا رو میدیم در ضمن؛ لطفا همتون تو پاسخگویی به سایر دوستان کمک کنید ؛ پستای قبل رو نگاه کنید و اگه میتونید جواب بدید؛ شما به یه نفر کمک کنید؛ بقیه هم به شما کمک میکنن اما قبل گذاشتن پست ؛ از قسمت بالای انجمن ؛ سمت چپش، (بالای جستجوی پیشرفته) اونجا هر چیزی که میخواید رو میتونید بنویسید و سرچ کنید و اگه تو انجمن باشه لینکشو براتون میاره و 90 درصد چیزایی که لازم دارید تو انجمن میتونید پیدا کنید از این تاپیک هم میتونید برای سرچ هاتون استفاده کنید : جستجوی( سرچ) تخصصی معماری موفق باشید یه عاااااااالمه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ من باید یه پوستر از هر شهری شد ترجیحا ایران درست کنم کسی نمونه کار داره بده ممنون میشم کسی به من کمک نمی کنه پوسترای معماری اینجاست : http://www.noandishaan.com/forums/forum1668.html [h=1]پوستر معماری معاصر[/h] لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ پوسترای معماری اینجاست : http://www.noandishaan.com/forums/forum1668.html پوستر معماری معاصر خوب من منظورم این پوستر ها نیست 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ خوب من منظورم این پوستر ها نیست دستی میخوای باشه ؟ چطور میخوای دخیخا ؟ لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ دستی میخوای باشه ؟ چطور میخوای دخیخا ؟ آره دستی باشه معرف یک شهر باشه که من قزوین انتخاب کردم 1 لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ سلام مهندس ، اینجا بخش بیوگرافی معماران هستش :بیوگرافی معماران ممنون ولی استادمون پاورپویتی ازمون خواست.... 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ ممنون ولی استادمون پاورپویتی ازمون خواست.... خب پاورپینو باید خودت درست کنی دیگه؛ سخت نیست که لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ توجه............................................................................................................................................................................................................................................................. توجه بچه ها کسی مطلبی در ارتباط با چادر عشایر و کلا در ارتباط با آداب و رسوم وعقاید و فرهنگ ومعماری و ... عشایر مطلبی نداره؟ 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ سلام دوستان من پروژه راجعبه معماران معاصر به همراه عکسه آثارشون احتیاج دارم اگه پاور پوینت باشه ممنون میشم برای درس آشنایی با معماری معاصر میخوام... اینجاهست امیدوارم به دردتون بخوره. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ خب ونوسی کمک کردم:دی کسی پلان معماری وسازه ای کامل اسکلت فلزی یابتنی حداکثر3طبقه برای درس متره میخوام. به جزچیزایی که تونت هستاچون همه رو دیدم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ توجه............................................................................................................................................................................................................................................................. توجه بچه ها کسی مطلبی در ارتباط با چادر عشایر و کلا در ارتباط با آداب و رسوم وعقاید و فرهنگ ومعماری و ... عشایر مطلبی نداره؟ چه چیز سختی بگردم ببینم چیزی پیدا میشه خب ونوسی کمک کردم:دی کسی پلان معماری وسازه ای کامل اسکلت فلزی یابتنی حداکثر3طبقه برای درس متره میخوام. به جزچیزایی که تونت هستاچون همه رو دیدم [h=3]نقشه های 3 طبقه و 4 طبقه اینارو هم دیدی گلم ؟[/h] لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ بچه ها کسی مطلبی در ارتباط با چادر عشایر و کلا در ارتباط با آداب و رسوم وعقاید و فرهنگ ومعماری و ... عشایر مطلبی نداره؟ این مقالات رو ببین : مطالعه روند شكل گيري مسكن در تازه آبادهاي عشايري ساختار اجتماعي عشاير ايران ساخت سنتي در عشاير ايران تغييرات فرهنگي از كوچ به اسكان: «نمونه موردي عشاير تالش در طول سه نسل» اسكان عشاير و توسعه حيات اجتماعي آنان در ايران (مطالعه موردي طايفه وري علي نظر در استان ايلام) اسكان يا ادامه كوچروي؟ رويكرد توسعه پايدار به آينده عشاير «بررسي مديريت مشارکتي در برنامه ريزي توسعه جوامع روستايي و عشايري» با تکيه بر تجاربي از ايران لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ توجه............................................................................................................................................................................................................................................................. توجه بچه ها کسی مطلبی در ارتباط با چادر عشایر و کلا در ارتباط با آداب و رسوم وعقاید و فرهنگ ومعماری و ... عشایر مطلبی نداره؟ برای کی میخوای پدرام جان ؟ من قبلا یه پاورپوینت داشتم ولی باید بگردم تا پیداش کنم اگر پیدا کردم تا فردا شب برات آپلود میکنم . 5 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ چه چیز سختی بگردم ببینم چیزی پیدا میشه نقشه های 3 طبقه و 4 طبقه اینارو هم دیدی گلم ؟ بلی بلی.به جزنت دیه 3 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ بلی بلی.به جزنت دیه من 1 طبقه دارم مال متره خودمون بود ... میخوای؟! 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ من 1 طبقه دارم مال متره خودمون بود ... میخوای؟! میشه لطف کنی بذاری؟ 3 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ میشه لطف کنی بذاری؟ بفرمایید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امیدوارم به دردت بخوره 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ این مقالات رو ببین : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون. برای کی میخوای پدرام جان ؟ من قبلا یه پاورپوینت داشتم ولی باید بگردم تا پیداش کنم اگر پیدا کردم تا فردا شب برات آپلود میکنم . اگه برای امشب باشه که خیلی ممنون میشم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما اگه نشد هفته بعد میبرم دیگه.... مینا دستم به دامنت.... 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ ممنون. اگه برای امشب باشه که خیلی ممنون میشم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما اگه نشد هفته بعد میبرم دیگه.... مینا دستم به دامنت.... امیدوارم استادتون قبول کنه دانلود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده