zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ سلام بچه ها ابعاد آسانسور برای ساختمان های کم تردد چقدره؟ساختمونم 3طبقس راجب اینکه شوتینگ زباله کجای پلان باشه کسی چیزی میدونه؟یا اینکه چیجوری باید رسم بشه و با چه ابعادی؟ 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ این مقاله رو دانلود کنید نظری بر مرمت آناستیلوزی و تجارب اجرای آن در بناها و محوطه های فرهنگی، تاریخی ایران ممنون عزیزم 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ سلام بچه ها ابعاد آسانسور برای ساختمان های کم تردد چقدره؟ساختمونم 3طبقسراجب اینکه شوتینگ زباله کجای پلان باشه کسی چیزی میدونه؟یا اینکه چیجوری باید رسم بشه و با چه ابعادی؟ سلام عزیزم این ضوابط طراحی پله و آسانسوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ دانلود نمیشه راسی کسی مقاله یا تحقیقی راجب یکی از دانشگاه های معروف ایرانی و خارجی داره؟که عکس و پلان و نما و برش داشته باشه؟همینطور اطلاعاتی درموردشون؟ 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ دانلود نمیشهراسی کسی مقاله یا تحقیقی راجب یکی از دانشگاه های معروف ایرانی و خارجی داره؟که عکس و پلان و نما و برش داشته باشه؟همینطور اطلاعاتی درموردشون؟ ولی الان چک کردم دانلود میشه 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ من باید یه پوستر از هر شهری شد ترجیحا ایران درست کنم کسی نمونه کار داره بده ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
maryam_panah 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ سلام اگه ممکنه یه راهنمایی کنید منو ممنون میشم برای درس مقدمات طراحی معماری 2 استاد برای موضوع گفته یه پلان طراحی کنید که حس حرکت توش معلوم باشه اگه کسی میتونه کمک کنه پرچمشو بیاره بالا و به من پیام بده پیشاپیش ممنون از کمکتون! 2 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ منم نمونه پوستر میخوام در مورد یه اثر شاخص.کارمم باید دستی باشه.اگه کسی داره بزاره.ممنون دوستان 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ دانلود نمیشهراسی کسی مقاله یا تحقیقی راجب یکی از دانشگاه های معروف ایرانی و خارجی داره؟که عکس و پلان و نما و برش داشته باشه؟همینطور اطلاعاتی درموردشون؟ این برای دانشگاه اصفهانه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانشگاه معماری و شهرسازی یزد هم خیلی خوبه 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ سلاماگه ممکنه یه راهنمایی کنید منو ممنون میشم برای درس مقدمات طراحی معماری 2 استاد برای موضوع گفته یه پلان طراحی کنید که حس حرکت توش معلوم باشه اگه کسی میتونه کمک کنه پرچمشو بیاره بالا و به من پیام بده پیشاپیش ممنون از کمکتون! اینو ببین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلاً یکی از طرح هایی که حرکت رو تجلی می کنه شکل موج هست... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ منم نمونه پوستر میخوامدر مورد یه اثر شاخص.کارمم باید دستی باشه.اگه کسی داره بزاره.ممنون دوستان اینو ببین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ سلام دوستان 1 پروژه متره کسی داره؟ 1 خونه مسکونی متراژ بین 150 تا 300 استادمون گفته پروژه انجام شده باشه کارمون بهتر پیش میره 1 لینک به دیدگاه
nassimgoly 368 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ سلان من یه نمونه پرسش نامه برا درس روستام میخواستم، اگه دارید بهم بدینش مرسی. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ سلان من یه نمونه پرسش نامه برا درس روستام میخواستم، اگه دارید بهم بدینش مرسی. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ سلام دوستان 1 پروژه متره کسی داره؟1 خونه مسکونی متراژ بین 150 تا 300 استادمون گفته پروژه انجام شده باشه کارمون بهتر پیش میره شما یه زحمتی بکش تو گوگل بزن " پروژه ی متره" یه عالمه پروژه میاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
nassimgoly 368 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی دوستی، پرسش نامه ای که با اون بخوام روستارو تحلیل کنم رو میخوام. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ http://www.noandishaan.com/forums/thread52422-5.html#post1068658 2 لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ سلام دوستان من پروژه راجعبه معماران معاصر به همراه عکسه آثارشون احتیاج دارم اگه پاور پوینت باشه ممنون میشم برای درس آشنایی با معماری معاصر میخوام... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ سلام دوستان من پروژه راجعبه معماران معاصر به همراه عکسه آثارشون احتیاج دارم اگه پاور پوینت باشه ممنون میشم برای درس آشنایی با معماری معاصر میخوام... سلام مهندس ، اینجا بخش بیوگرافی معماران هستش :[h=2]بیوگرافی معماران[/h] لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده