atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ سلام من این ترم سه درس روستا1 و ساختمان و معماری اسلامی دارم.از دوستانی که این درسا رو پاس کردن خواهش میکنم بگین باید چیکارکنم که هم یاد بگیرم و زودتر از کلاس پیش برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ سلام من این ترمسه درس روستا1 و ساختمان و معماری اسلامی دارم.از دوستانی که این درسا رو پاس کردن خواهش میکنم بگین باید چیکارکنم که هم یاد بگیرم و زودتر از کلاس پیش برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام تو درس روستا یک اونجور که روال هس اینه که 1 روستا رو انتخاب میکنین بعد مطالعات پایه اون روستا رو انجام میدین مثلا توپوگرافی روستا ، انواع نقشه ها اعم از کاربری و حوزه نفوذ و قدمت و بافت ... مطالعات جمعیتی و معیشتی و اقتصادی و اینجور چیزا دیگه میتونین از طرح هادی هم استفاده کنین اما ممکنه بعضی استادا اجازه ندن تو درس ساختمان 1 هم دیتل های خاصی از ساختمان رو یاد میگیرین انواع ستون و فونداسیون و دیوار ها و ... که البته کامترش رو تو ساختمان 2 طراحی فنی میخونین تو درس معماری اسلامی هم که 1 کتاب معرفی میکنن احتمالا سبک شناسی راجع به معماری اسلامی ایران توضیح میدن و که امتحان تئوری از اون هس و 1 پروژه هم باید گروهی انجام داد که مباحث تئوری که میخونین تو پروژه باید عملی کنین البته اینا که گفتم بر اساس استادای خودم بود 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ سلااااام ... کسی هست ؟؟؟ من در مورد ظوابط طراحی هنرستان معماری اطلاعاتی میخوام .... مرسی 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ سلااااام ... کسی هست ؟؟؟من در مورد ظوابط طراحی هنرستان معماری اطلاعاتی میخوام .... مرسی سلام گلم؛ من دارم؛ تو همون پایان نامه که گذاشتم نبود ؟ اگه نه که باید بذارم ادامشو؛ لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ سلام گلم؛من دارم؛ تو همون پایان نامه که گذاشتم نبود ؟ اگه نه که باید بذارم ادامشو؛ نه ونوسی ظوابط نبود ... یا شاید من ندیدم بزار دوباره نگاه کنم 2 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ سلام بچه ها این ترم موضوع طرحمون بیمارستانه کسی در موردش مطلب و نمونه ای نداره به من بده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ نه ونوسی ظوابط نبود ... یا شاید من ندیدم بزار دوباره نگاه کنم ضوابط رو هم گذاشتم پایان نامه هنرستان معماری سلام بچه هااین ترم موضوع طرحمون بیمارستانه کسی در موردش مطلب و نمونه ای نداره به من بده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام گلم؛ اینارو ببین :[h=1][/h][h=1]پلان بیمارستان و درمانگاه خارجی[/h][h=1]ظوابط و استاندارد های طراحی بیمارستان ، برنامه فیزیکی و فاز مطالعاتی طراحی بیمارستان[/h][h=1]اهمیت معماری داخلی در طراحی بیمارستان ها[/h][h=1]پلان بیمارستان[/h][h=1]پروژه بیمارستان[/h] لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ ضوابط رو هم گذاشتم پایان نامه هنرستان معماری مررررررررررسی ونوسی :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ ضوابط رو هم گذاشتم پایان نامه هنرستان معماری سلام گلم؛ اینارو ببین :پلان بیمارستان و درمانگاه خارجی ظوابط و استاندارد های طراحی بیمارستان ، برنامه فیزیکی و فاز مطالعاتی طراحی بیمارستان اهمیت معماری داخلی در طراحی بیمارستان ها پلان بیمارستان پروژه بیمارستان مرسی عزیزم لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ ممنــــــــــــــــــونم اساتید من هم تقریبا همین چیزارو گفتن مرسی عزیزم.لطف کردی. 4 لینک به دیدگاه
hadis a 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ سلام دوستان بهترین روستاهای اصفهان کدوم روستاس؟همراه عکس ممنون 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ موضوع طرحمون هتله کمممممممممممممک سلام عزیزم اینجاها رو ببین [h=1]دانلود نشریه شماره ۱۴۳-برنامه ریزی و طراحی هتل[/h][h=1]ضوابط طراحی هتل[/h][h=1]مجموعه پلان های یک هتل[/h][h=1]دانلود پروژه هتل[/h] 6 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ درود... بچه ها ریز فضاهای سالن فوتسال و والیبال رو میخواستم.. کلا فضاهاشون با ابعاد و اندازه.. 2 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ میخوام یه ساختمان پزشکان طراحی کنم که یه مطب دندان پزشکی و یه مطب برای پزشک عمومی و داروخانه و فیزیوتراپی داشته باشه.کسی میتونه کمکم کنه؟ 1 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ میخوام یه ساختمان پزشکان طراحی کنم که یه مطب دندان پزشکی و یه مطب برای پزشک عمومی و داروخانه و فیزیوتراپی داشته باشه.کسی میتونه کمکم کنه؟ کسی نمیخواد حرفی بزنه؟ من چیکارکنم. 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ میخوام یه ساختمان پزشکان طراحی کنم که یه مطب دندان پزشکی و یه مطب برای پزشک عمومی و داروخانه و فیزیوتراپی داشته باشه.کسی میتونه کمکم کنه؟ ساختمان پزشکان؛ خب هر کدومش رو میتونی جداگونه طرح هاشو ببینی و بعد طراحی کنی عزیزم؛ الان مشکلت چیه و چی میخوای؟ لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ هموطنانِ عزیز سوالِ فرا تخصصی دارم هر کی جوابشُ بلت باشه خیر از دنیا و آخرتش ببینه کسی راجبِ ریز فضاها و اصلاحات و استانداردها و عملکردها و کلا فضاهایِ یه کلینیک فقط باسه زنان و زایمان چیزی در دسترسش داره؟(استاد این آشُ پخت و گذاشت تو دامنم ) یه چیزِ دیگه همین چیزارو باسه بیمارستان حالا بصورت کلیشم دارین؟ سرچ شده نیخواستم باسه همین نسرچیدم اینجا گفتم 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ درود...بچه ها ریز فضاهای سالن فوتسال و والیبال رو میخواستم.. کلا فضاهاشون با ابعاد و اندازه.. سلام عزیزم ببین اینا به دردت میخوره یا کلی تر میخوای ؟ http://www.noandishaan.com/upload/images/s3v7o5hhaxdm568opz7z.jpg http://www.noandishaan.com/upload/images/21hkc9ob6sx8qn88fdeb.jpg - - - Updated - - - درود...بچه ها ریز فضاهای سالن فوتسال و والیبال رو میخواستم.. کلا فضاهاشون با ابعاد و اندازه.. سلام عزیزم ببین اینا به دردت میخوره یا کلی تر میخوای ؟ http://www.noandishaan.com/upload/images/s3v7o5hhaxdm568opz7z.jpg http://www.noandishaan.com/upload/images/21hkc9ob6sx8qn88fdeb.jpg 3 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ ونوس جون من واسه دندان پزشکی فقط طرح پیداکردم.از بقیه اطلاعاتی بدست نیووردم.نمیدونم باید چیکارکنم؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده