مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ واقعا ممنون از شما بچه های معماری این چند نفری که این تایپیکو دیدن جوابشو نمیدونستن یا صرفا دانلود کردن بلدند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ واقعا ممنون از شما بچه های معماری این چند نفری که این تایپیکو دیدن یعنی شما ها درس تاسیسات نگذروندید 2 واحده اگه اشتباه نکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ یه جزوه نوشتیم ولی فایلی نیست که بذارم واسه دانلود تا اونجا که یادمه یه مباحث از لوله کشی بود و انواع لوله ها و دیگ و مشعل و از اینا! 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ سلام...تاسیسات مکانیکی والکتریکی... تاسیسات مکانیکی به طور کلی: سیستم های سرمایش وگرمایش که انواع مختلف داره... که جداگانه هر کدوم روتوضیح داده ...ویژگی هاش ..معایب و... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجا یه سری مطلب هست... برای ما معماری هامنبع معرفی شده ومورد استفاده کتاب تاسیسات مکانیکی برای دانشجویان معماری هست نوشته ی محمدرضا سلطان دوست 3 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ دوستان کسی جزوه یا مطالبی که شما عزیزان طی 2 واحدی که تاسیسات خوندید رو داره برام جای سواله شما عزیزان چه مطالبی رو خوندید اگه کسی از شما عزیزان این جزوه رو داره یا تو انجمن وجود داره اگه لینکشو بذاره ممنونش میشم. سلام مهندس من يه فايل pdf در خصوص تاسيسات وتجهيزات مكانيكي دارم كه توپه وعالي وبيشتر معرفي ونحوه عملكرد تجهيزات مورد استفاده در تاسيسات هستش وخيلي خوبه البته من خودم تهيه نكردم تو فايلام متوجه شدم من درسته تخصصم عمرانه ولي بسيار زياد پروژه هاي تاسيساتي و مكانيكي خصوصا صنعتي كار كردم حجم فايل 13 مگ هستش اگه مايلين آپش كنم سپاس سهيل 3 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ ممنون میشم اگه اینکارو بکنین مهندس بنده تخصصم در طراحی استخر و منازل اعم از برج تا ....... اگه دوستان سوالی داشته باشند در خدمتم اگه این تایپکو ایجاد کردم برام جای کنجکاوی داشت دوستان معماری در چه موردی از تاسیسات میخونند .چون شما ها بیس کار میخونید و کمی برام جالبه چون به ما دیگه نگفتند رایزر کجا باشه فقط گفتند فلان جا نباشه و به فلان دلیل ولی از یکی از دوستان پرسیدم خیلی خوشحالم کرد با پاسخش معماری بودند 2 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ از دوستان کسی تهران جنوب درس میخونه ی کاری حیاتی دارم لطفا اگه کسی رو میشناسید یا خوتون دانشجو تهران جنوبید بگید کارتون دارم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ از دوستان کسی تهران جنوب درس میخونه ی کاری حیاتی دارم لطفا اگه کسی رو میشناسید یا خوتون دانشجو تهران جنوبید بگید کارتون دارم سلااام دوست عزیز، شرمنده من که اطلاعی ندارم، اگه این سوال ،به تالار معماری ربطی نداره، بفرستمش اینجا :http://www.noandishaan.com/forums/forum325.html ؛ تا همه بچه های انجمن بتونن نظر بدن لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ باشه ولی با بچه های معماری کار داشتم نه همه انجمن.باشه بزارین لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ باشه ولی با بچه های معماری کار داشتم نه همه انجمن.باشه بزارین اوکی؛ اگه فقط با بچه های معماری کار داشتین؛میمونه تو همین تالار لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان کسی هست که نمونه پرسپکتیو داخلی از گالری و رستوران داشته باشه:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستانکسی هست که نمونه پرسپکتیو داخلی از گالری و رستوران داشته باشه:hapydancsmil: نمونه کار تری دی که برای کسی انجام داده بودم دارم .البته از از رستوران ندارم کافی شاپ و گالری دارم بذارم ؟ 1 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ نمونه کار تری دی که برای کسی انجام داده بودم دارم .البته از از رستوران ندارم کافی شاپ و گالری دارم بذارم ؟ وای دستت درد نکنه تری دی باشه که چه بهتر لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ وای چقده خوب کار کردی.... میسی عزیزم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ مرسی عزیزم تو این فایل هم 14 عکس از طراحی داخلی یک رستوران هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ ye komaki bookonin man hafte dg tahvil poroje daram internetam ke koshte mano ba matalebesh dar morede havasaz niaz mande yarie sabzetan hastim 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ ye komaki bookonin man hafte dg tahvil poroje daram internetam ke koshte mano ba matalebesh dar morede havasaz niaz mande yarie sabzetan hastim:icon_pf (34): http://www.noandishaan.com/forums/thread66099.html لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ dastetoon dard nakone ag download mishod kheili khoob bood ama nashod vali bazam mamnoon az lotfetoon 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده