Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 29 مهر، 2010 سلام بر دوستان گل من در مورد نما اطلاعات میخوام . انواع نما و توضیحات . اگر کسی اطلاعات یا مطلبی در این مورد داره ممنون میشم که بهم بدهید . ممنون :wubpink: 3
from_hell 10964 ارسال شده در 31 مهر، 2010 سلام بر دوستان گل من در مورد نما اطلاعات میخوام . انواع نما و توضیحات . اگر کسی اطلاعات یا مطلبی در این مورد داره ممنون میشم که بهم بدهید . ممنون :wubpink: سلام دوست عزیز.............. در مورد نما اگه مجله معماری و ساختمان شماره 19(تابستان 88) رو تهیه کنید.. اطلاعات مفیدی در مورد نما میتونید پیدا کنید........ کلا موضوع اون شمارش در مورد نماهای ساختمانی هست........ 2
armin.eleman 5393 ارسال شده در 31 مهر، 2010 سلام بر دوستان گل من در مورد نما اطلاعات میخوام . انواع نما و توضیحات . اگر کسی اطلاعات یا مطلبی در این مورد داره ممنون میشم که بهم بدهید . ممنون :wubpink: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=201405#post201405 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=201407#post201407 4
from_hell 10964 ارسال شده در 31 مهر، 2010 ممنون از پيشنهاداي خيلي خوبت مخصوصا از مسجد اصلا به فكرش نبودمبازهم از پيشنهادهاي ديگه ات استقبال مي كنم گلم:icon_gol: ............ طراحی هتل... زائرسرا........... کانون پرورش قکری........ کانون اصلاح تربیت......... زندان.........!!!!!!!!!!! شهرکودک...... شهر بازی......... مجتمع های ورزشی..........مثلا مجتمع ورزشهای آبی....... استادیوم ورزشی......... انواع فدراسیونهای ورزشی......... دهکده المپیک......... برج مخابراتی............. کارخانه های صنعتی......... بانک......... ساختمان شهرداری.......... خانه معمار......... نمایشگاه بین المللی.......... موزه قرآن های خطی. موزه خط......... انواع موزه ها........ طراحی خانه مد.......... آسمان نما.......... رصد خانه................ بازم میگم دوست عزیز.........موضوع طرح نهایی به روحیات و علایق خودتون بستگی داره..........باید بدونید که به چی علاقه دارید که بر مبنای اون موضوعتون رو انتخاب کنید............ سعی نکنید فقط به خاطر اسم موضوع دنبالش برید.چون اگه علاقه نداشته باشید. خسته میشید و.......... 4
sarai 769 ارسال شده در 31 مهر، 2010 ............طراحی هتل... زائرسرا........... کانون پرورش قکری........ کانون اصلاح تربیت......... زندان.........!!!!!!!!!!! شهرکودک...... شهر بازی......... مجتمع های ورزشی..........مثلا مجتمع ورزشهای آبی....... استادیوم ورزشی......... انواع فدراسیونهای ورزشی......... دهکده المپیک......... برج مخابراتی............. کارخانه های صنعتی......... بانک......... ساختمان شهرداری.......... خانه معمار......... نمایشگاه بین المللی.......... موزه قرآن های خطی. موزه خط......... انواع موزه ها........ طراحی خانه مد.......... آسمان نما.......... رصد خانه................ بازم میگم دوست عزیز.........موضوع طرح نهایی به روحیات و علایق خودتون بستگی داره..........باید بدونید که به چی علاقه دارید که بر مبنای اون موضوعتون رو انتخاب کنید............ سعی نکنید فقط به خاطر اسم موضوع دنبالش برید.چون اگه علاقه نداشته باشید. خسته میشید و.......... ممنون خيلي گلي فكرم خيلي باز شد :shad::shad::shad::shad: 3
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 31 مهر، 2010 سلام دوست عزیز..............در مورد نما اگه مجله معماری و ساختمان شماره 19(تابستان 88) رو تهیه کنید.. اطلاعات مفیدی در مورد نما میتونید پیدا کنید........ کلا موضوع اون شمارش در مورد نماهای ساختمانی هست........ ممنون عزیز http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=201405#post201405http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=201407#post201407 مرسی داداشی . دیگه چیزی نداری؟ مثلا عکس باشه و توضیحات در مورد نمای اون عکس 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 31 مهر، 2010 ممنون از راهنمائيت در مورد فرودگاه مطلبي داري:shad: اووووووووووم:JC_thinking: آره فکر کنم... واستا همشو جمع و جور می کنم بهت می دم. 3
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 31 مهر، 2010 اینم مطب در مورد طراحی فرودگاه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
sarai 769 ارسال شده در 1 آبان، 2010 اینم مطب در مورد طراحی فرودگاه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسي دخمل جونم خيلي گلي :icon_gol: 1
sarai 769 ارسال شده در 4 آبان، 2010 اینم مطب در مورد طراحی فرودگاه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسي عزيز:icon_gol:
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2010 ممنون از راهنمائيت در مورد فرودگاه مطلبي داري:shad: :167: آخه مگه دیوانه شدی .... فرودگاه کار از ما بهترونه :icon_pf (34): فقط آنالیز فضایی و دیاگرام فضاییش 1 سال طول میکشه ....
armin.eleman 5393 ارسال شده در 8 آبان، 2010 :167:آخه مگه دیوانه شدی .... فرودگاه کار از ما بهترونه :icon_pf (34): فقط آنالیز فضایی و دیاگرام فضاییش 1 سال طول میکشه .... اون از ما بهترون هم يه روزي از ما كمتر بودن........ 3
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 9 آبان، 2010 اون از ما بهترون هم يه روزي از ما كمتر بودن........ نه منظورم اینه تجربه و مهارت و سابقه می خات ... مثله این می مونه دانشجوی ترم اولی بیمارستان کار کونه...:jawdrop:
kiakhazchin 10 ارسال شده در 18 آبان، 2010 سلام عنوان پروژه طرح نهایی من ( مرکز تحقیقات ، طراحی و تست فنی خودرو ) ست ، میتونید واسه مطالعاتش بهم کمک کنید . لینک یا کتاب یا مقاله یا هر چیز دیگه .
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 2 آذر، 2010 سلام به همه. بی زحمت هر چی در مورده موزه ی هنر دارید رو کنید. بیشتر به زیر فضاها احتیاج دارم. مثلا" ی موزه چه بخش هایی باید داشته باشه. پیشاپیش ممنونم. 1
from_hell 10964 ارسال شده در 3 آذر، 2010 سلام به همه.بی زحمت هر چی در مورده موزه ی هنر دارید رو کنید. بیشتر به زیر فضاها احتیاج دارم. مثلا" ی موزه چه بخش هایی باید داشته باشه. پیشاپیش ممنونم. ریز فضا!!!!!!!! مهنازجونم امیدوارم اینا بدردت بخورن....... :rose::rose::rose: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 3 آذر، 2010 مهنازجونم امیدوارم اینا بدردت بخورن....... :rose::rose::rose: قلبونت بلم عسلم 1
from_hell 10964 ارسال شده در 3 آذر، 2010 سلام به همه.بی زحمت هر چی در مورده موزه ی هنر دارید رو کنید. بیشتر به زیر فضاها احتیاج دارم. مثلا" ی موزه چه بخش هایی باید داشته باشه. پیشاپیش ممنونم. وهمینطور این فایلا........هم بدردت بخورن.........:rose::rose: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
from_hell 10964 ارسال شده در 3 آذر، 2010 سلام به همه.بی زحمت هر چی در مورده موزه ی هنر دارید رو کنید. بیشتر به زیر فضاها احتیاج دارم. مثلا" ی موزه چه بخش هایی باید داشته باشه. پیشاپیش ممنونم. منظورت ریز فضاست دیگه؟؟؟؟ :wubpink::wubpink::wubpink::wubpink: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بلاخره تمام شد.....چیگدر طول کشید خسته شدم.........:626gdau::626gdau::626gdau: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :ws3::ws3: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
fahimeh18103 12 ارسال شده در 19 آذر، 2010 salam.man donbale plan va matlab dar rabete b a farhangsarahae khavaran,javan,simorgh,honar,donbonito,jorjpompido.kalodinae jadid,shonandae japon hastam.emkanesh has komakam konin.mesi. 2
ارسال های توصیه شده