Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بر دوستان گل من در مورد نما اطلاعات میخوام . انواع نما و توضیحات . اگر کسی اطلاعات یا مطلبی در این مورد داره ممنون میشم که بهم بدهید . ممنون :wubpink: 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بر دوستان گل من در مورد نما اطلاعات میخوام . انواع نما و توضیحات . اگر کسی اطلاعات یا مطلبی در این مورد داره ممنون میشم که بهم بدهید . ممنون :wubpink: سلام دوست عزیز.............. در مورد نما اگه مجله معماری و ساختمان شماره 19(تابستان 88) رو تهیه کنید.. اطلاعات مفیدی در مورد نما میتونید پیدا کنید........ کلا موضوع اون شمارش در مورد نماهای ساختمانی هست........ 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بر دوستان گل من در مورد نما اطلاعات میخوام . انواع نما و توضیحات . اگر کسی اطلاعات یا مطلبی در این مورد داره ممنون میشم که بهم بدهید . ممنون :wubpink: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=201405#post201405 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=201407#post201407 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون از پيشنهاداي خيلي خوبت مخصوصا از مسجد اصلا به فكرش نبودمبازهم از پيشنهادهاي ديگه ات استقبال مي كنم گلم:icon_gol: ............ طراحی هتل... زائرسرا........... کانون پرورش قکری........ کانون اصلاح تربیت......... زندان.........!!!!!!!!!!! شهرکودک...... شهر بازی......... مجتمع های ورزشی..........مثلا مجتمع ورزشهای آبی....... استادیوم ورزشی......... انواع فدراسیونهای ورزشی......... دهکده المپیک......... برج مخابراتی............. کارخانه های صنعتی......... بانک......... ساختمان شهرداری.......... خانه معمار......... نمایشگاه بین المللی.......... موزه قرآن های خطی. موزه خط......... انواع موزه ها........ طراحی خانه مد.......... آسمان نما.......... رصد خانه................ بازم میگم دوست عزیز.........موضوع طرح نهایی به روحیات و علایق خودتون بستگی داره..........باید بدونید که به چی علاقه دارید که بر مبنای اون موضوعتون رو انتخاب کنید............ سعی نکنید فقط به خاطر اسم موضوع دنبالش برید.چون اگه علاقه نداشته باشید. خسته میشید و.......... 4 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ ............طراحی هتل... زائرسرا........... کانون پرورش قکری........ کانون اصلاح تربیت......... زندان.........!!!!!!!!!!! شهرکودک...... شهر بازی......... مجتمع های ورزشی..........مثلا مجتمع ورزشهای آبی....... استادیوم ورزشی......... انواع فدراسیونهای ورزشی......... دهکده المپیک......... برج مخابراتی............. کارخانه های صنعتی......... بانک......... ساختمان شهرداری.......... خانه معمار......... نمایشگاه بین المللی.......... موزه قرآن های خطی. موزه خط......... انواع موزه ها........ طراحی خانه مد.......... آسمان نما.......... رصد خانه................ بازم میگم دوست عزیز.........موضوع طرح نهایی به روحیات و علایق خودتون بستگی داره..........باید بدونید که به چی علاقه دارید که بر مبنای اون موضوعتون رو انتخاب کنید............ سعی نکنید فقط به خاطر اسم موضوع دنبالش برید.چون اگه علاقه نداشته باشید. خسته میشید و.......... ممنون خيلي گلي فكرم خيلي باز شد :shad::shad::shad::shad: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ سلام دوست عزیز..............در مورد نما اگه مجله معماری و ساختمان شماره 19(تابستان 88) رو تهیه کنید.. اطلاعات مفیدی در مورد نما میتونید پیدا کنید........ کلا موضوع اون شمارش در مورد نماهای ساختمانی هست........ ممنون عزیز http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=201405#post201405http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=201407#post201407 مرسی داداشی . دیگه چیزی نداری؟ مثلا عکس باشه و توضیحات در مورد نمای اون عکس 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون از راهنمائيت در مورد فرودگاه مطلبي داري:shad: اووووووووووم:JC_thinking: آره فکر کنم... واستا همشو جمع و جور می کنم بهت می دم. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ اینم مطب در مورد طراحی فرودگاه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اینم مطب در مورد طراحی فرودگاه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسي دخمل جونم خيلي گلي :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ اینم مطب در مورد طراحی فرودگاه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسي عزيز:icon_gol: لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون از راهنمائيت در مورد فرودگاه مطلبي داري:shad: :167: آخه مگه دیوانه شدی .... فرودگاه کار از ما بهترونه :icon_pf (34): فقط آنالیز فضایی و دیاگرام فضاییش 1 سال طول میکشه .... لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ :167:آخه مگه دیوانه شدی .... فرودگاه کار از ما بهترونه :icon_pf (34): فقط آنالیز فضایی و دیاگرام فضاییش 1 سال طول میکشه .... اون از ما بهترون هم يه روزي از ما كمتر بودن........ 3 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ اون از ما بهترون هم يه روزي از ما كمتر بودن........ نه منظورم اینه تجربه و مهارت و سابقه می خات ... مثله این می مونه دانشجوی ترم اولی بیمارستان کار کونه...:jawdrop: لینک به دیدگاه
kiakhazchin 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ سلام عنوان پروژه طرح نهایی من ( مرکز تحقیقات ، طراحی و تست فنی خودرو ) ست ، میتونید واسه مطالعاتش بهم کمک کنید . لینک یا کتاب یا مقاله یا هر چیز دیگه . لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ سلام به همه. بی زحمت هر چی در مورده موزه ی هنر دارید رو کنید. بیشتر به زیر فضاها احتیاج دارم. مثلا" ی موزه چه بخش هایی باید داشته باشه. پیشاپیش ممنونم. 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ سلام به همه.بی زحمت هر چی در مورده موزه ی هنر دارید رو کنید. بیشتر به زیر فضاها احتیاج دارم. مثلا" ی موزه چه بخش هایی باید داشته باشه. پیشاپیش ممنونم. ریز فضا!!!!!!!! مهنازجونم امیدوارم اینا بدردت بخورن....... :rose::rose::rose: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ مهنازجونم امیدوارم اینا بدردت بخورن....... :rose::rose::rose: قلبونت بلم عسلم 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ سلام به همه.بی زحمت هر چی در مورده موزه ی هنر دارید رو کنید. بیشتر به زیر فضاها احتیاج دارم. مثلا" ی موزه چه بخش هایی باید داشته باشه. پیشاپیش ممنونم. وهمینطور این فایلا........هم بدردت بخورن.........:rose::rose: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ سلام به همه.بی زحمت هر چی در مورده موزه ی هنر دارید رو کنید. بیشتر به زیر فضاها احتیاج دارم. مثلا" ی موزه چه بخش هایی باید داشته باشه. پیشاپیش ممنونم. منظورت ریز فضاست دیگه؟؟؟؟ :wubpink::wubpink::wubpink::wubpink: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بلاخره تمام شد.....چیگدر طول کشید خسته شدم.........:626gdau::626gdau::626gdau: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :ws3::ws3: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
fahimeh18103 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ salam.man donbale plan va matlab dar rabete b a farhangsarahae khavaran,javan,simorgh,honar,donbonito,jorjpompido.kalodinae jadid,shonandae japon hastam.emkanesh has komakam konin.mesi. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده