Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان میشه پلان مجتمع تجاری لاله پارک تبریزو گیرآورد؟ لطفا هرکسی اطلاعاتی داره بذاره/ باسپاس فوری آره چرا نمیشه یه سر به سازمان گردشگری یا میراث فرهنگی بزن انشالله که بدن پارتی داشته باشی زودتر میدن 3 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستانممکنه لطفا اگه مطلبی درمورد یزد بندی دارید به اشتراک بذارید یا منابعی که میشناسید رو معرفی کنید؟ یزدی بندی یزدی بندی، حالتی است ما بین رسمی و مقرنس. کلید رسم و اجرای آن تخته هایی است که برروی دایره هایی به مرکز شمسه قرار دارد. همچون قطارهای مقرنس، هر تخته با تخته ی بعدی به یک اندازه اختلاف ارتفاع دارند. می توان با حذف تخته های افقی، یکسره از رسمی اقتباس کرد و یزدی بندی را بوجود آورد. یزدی بندی معمولاً در جاهایی به کار می رود که یا رسمی نمی گنجد و یا مقرنس گران تمام می شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان میشه پلان مجتمع تجاری لاله پارک تبریزو گیرآورد؟ لطفا هرکسی اطلاعاتی داره بذاره/ باسپاس فوری اینجا یه سری بزن ببین بکارت میاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اینجا یه سری بزن ببین بکارت میاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپاس بابت پیگیری 3 لینک به دیدگاه
ehsan1972 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوستان واسه درس طرح 5 موضوع مجتمع مسکونی نمونه موردی میخوام ترجیحا پاور باشه ممنون میشم اگه کمکم کنین 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوستانواسه درس طرح 5 موضوع مجتمع مسکونی نمونه موردی میخوام ترجیحا پاور باشه ممنون میشم اگه کمکم کنین سلام این لینک هارو یه نگاه کنید پاور نیستن..ولی مورد زیادی هست کمکتون میکنه ک پاور کنید http://www.noandishaan.com/forums/thread37932.html http://www.noandishaan.com/forums/forum84.html 4 لینک به دیدگاه
minoo_mn 1740 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان کسی فایل اتوکد پلان ویلایی رو داره ک حجم داده شده باشه 3dباشه شدیدا وسریعا لازم دارم ممنون میشم اگ کمکم کنی 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستانکسی فایل اتوکد پلان ویلایی رو داره ک حجم داده شده باشه 3dباشه شدیدا وسریعا لازم دارم ممنون میشم اگ کمکم کنی این سایت نگاه کن. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
fateme.safavi 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان من یکسری اطلاعات و استاندارد بیمارستان برای پایان نامه کارشناسی ام لازم دارم...... یعنی هنوز ب بسم الله هستم و شروع نکردم اگه جزوه ای دارید یا هر راهنمایی که لازمه ممنون میشم کمکم کنید.... لینک به دیدگاه
fateme.safavi 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ پروژه درمورد روند طراحی معماری دارید؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
fateme.safavi 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ دوستای گلم خواهش میکنم کمکم کنید راهنمایی..... چیزی.... من کلی تو نت هم گشتم اما مطلب منسجمی در مورد طراحی بیمارستان نیافتم...... 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستانمن یکسری اطلاعات و استاندارد بیمارستان برای پایان نامه کارشناسی ام لازم دارم...... یعنی هنوز ب بسم الله هستم و شروع نکردم اگه جزوه ای دارید یا هر راهنمایی که لازمه ممنون میشم کمکم کنید.... سلاام این لینکارو یه سر بزن مطالبش به دردتون میخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
fateme.safavi 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ سلااماین لینکارو یه سر بزن مطالبش به دردتون میخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی ممنون از لطفت دوست عزیز:icon_gol:...لینک اولی و آخری خیلی خوب بود..... 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ خیلی ممنون از لطفت دوست عزیز:icon_gol:...لینک اولی و آخری خیلی خوب بود..... خواهش میکنم 5 لینک به دیدگاه
Atttiii 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ سلام چند نمونه بیمارستان داخلی و خارجی میخواستم....؟ با چنتا ظوابط مثل موزه و فرهنگسرا و...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ سلام چند نمونه بیمارستان داخلی و خارجی میخواستم....؟ با چنتا ظوابط مثل موزه و فرهنگسرا و...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام.خیلی خوش اومدید به انجمن نواندیشان. بفرمایید/ [h=2]درمانی[/h] [h=2]ضوابط و مطالعات معماری[/h] 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۵ سلام دوستان معمار کسی راجع به طراحی صندلی های خلاقانه فایلی داره که جنس مصالح و کاربردشم توضیح داده باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۵ سلام دوستان معمارکسی راجع به طراحی صندلی های خلاقانه فایلی داره که جنس مصالح و کاربردشم توضیح داده باشه؟ سلام نسیم جان ببین این مقاله به کارت میاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Arina masumi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ سلام من یه پروژه در مورد دانشگاه هنر و معماری شیراز دارم.اما هیچ عکس یا پلانی در رابطه به این دانشگاه پیدا نمیکنم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ سلام نسیم جانببین این مقاله به کارت میاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون مهندسم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده