Mohammad1675 4635 ارسال شده در 9 تیر، 2016 سلام دوستان میشه پلان مجتمع تجاری لاله پارک تبریزو گیرآورد؟ لطفا هرکسی اطلاعاتی داره بذاره/ باسپاس فوری آره چرا نمیشه یه سر به سازمان گردشگری یا میراث فرهنگی بزن انشالله که بدن پارتی داشته باشی زودتر میدن 3
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 9 تیر، 2016 سلام دوستانممکنه لطفا اگه مطلبی درمورد یزد بندی دارید به اشتراک بذارید یا منابعی که میشناسید رو معرفی کنید؟ یزدی بندی یزدی بندی، حالتی است ما بین رسمی و مقرنس. کلید رسم و اجرای آن تخته هایی است که برروی دایره هایی به مرکز شمسه قرار دارد. همچون قطارهای مقرنس، هر تخته با تخته ی بعدی به یک اندازه اختلاف ارتفاع دارند. می توان با حذف تخته های افقی، یکسره از رسمی اقتباس کرد و یزدی بندی را بوجود آورد. یزدی بندی معمولاً در جاهایی به کار می رود که یا رسمی نمی گنجد و یا مقرنس گران تمام می شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 9 تیر، 2016 سلام دوستان میشه پلان مجتمع تجاری لاله پارک تبریزو گیرآورد؟ لطفا هرکسی اطلاعاتی داره بذاره/ باسپاس فوری اینجا یه سری بزن ببین بکارت میاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
memmar 6829 ارسال شده در 9 تیر، 2016 اینجا یه سری بزن ببین بکارت میاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپاس بابت پیگیری 3
ehsan1972 86 ارسال شده در 29 تیر، 2016 سلام دوستان واسه درس طرح 5 موضوع مجتمع مسکونی نمونه موردی میخوام ترجیحا پاور باشه ممنون میشم اگه کمکم کنین 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 30 تیر، 2016 سلام دوستانواسه درس طرح 5 موضوع مجتمع مسکونی نمونه موردی میخوام ترجیحا پاور باشه ممنون میشم اگه کمکم کنین سلام این لینک هارو یه نگاه کنید پاور نیستن..ولی مورد زیادی هست کمکتون میکنه ک پاور کنید http://www.noandishaan.com/forums/thread37932.html http://www.noandishaan.com/forums/forum84.html 4
minoo_mn 1740 ارسال شده در 21 شهریور، 2016 سلام دوستان کسی فایل اتوکد پلان ویلایی رو داره ک حجم داده شده باشه 3dباشه شدیدا وسریعا لازم دارم ممنون میشم اگ کمکم کنی 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 21 شهریور، 2016 سلام دوستانکسی فایل اتوکد پلان ویلایی رو داره ک حجم داده شده باشه 3dباشه شدیدا وسریعا لازم دارم ممنون میشم اگ کمکم کنی این سایت نگاه کن. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
fateme.safavi 21 ارسال شده در 2 مهر، 2016 سلام دوستان من یکسری اطلاعات و استاندارد بیمارستان برای پایان نامه کارشناسی ام لازم دارم...... یعنی هنوز ب بسم الله هستم و شروع نکردم اگه جزوه ای دارید یا هر راهنمایی که لازمه ممنون میشم کمکم کنید....
fateme.safavi 21 ارسال شده در 2 مهر، 2016 دوستای گلم خواهش میکنم کمکم کنید راهنمایی..... چیزی.... من کلی تو نت هم گشتم اما مطلب منسجمی در مورد طراحی بیمارستان نیافتم...... 5
آرتاش 33340 ارسال شده در 3 مهر، 2016 سلام دوستانمن یکسری اطلاعات و استاندارد بیمارستان برای پایان نامه کارشناسی ام لازم دارم...... یعنی هنوز ب بسم الله هستم و شروع نکردم اگه جزوه ای دارید یا هر راهنمایی که لازمه ممنون میشم کمکم کنید.... سلاام این لینکارو یه سر بزن مطالبش به دردتون میخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
fateme.safavi 21 ارسال شده در 3 مهر، 2016 سلااماین لینکارو یه سر بزن مطالبش به دردتون میخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی ممنون از لطفت دوست عزیز:icon_gol:...لینک اولی و آخری خیلی خوب بود..... 6
آرتاش 33340 ارسال شده در 3 مهر، 2016 خیلی ممنون از لطفت دوست عزیز:icon_gol:...لینک اولی و آخری خیلی خوب بود..... خواهش میکنم 5
Atttiii 13 ارسال شده در 24 مهر، 2016 سلام چند نمونه بیمارستان داخلی و خارجی میخواستم....؟ با چنتا ظوابط مثل موزه و فرهنگسرا و...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 24 مهر، 2016 سلام چند نمونه بیمارستان داخلی و خارجی میخواستم....؟ با چنتا ظوابط مثل موزه و فرهنگسرا و...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام.خیلی خوش اومدید به انجمن نواندیشان. بفرمایید/ [h=2]درمانی[/h] [h=2]ضوابط و مطالعات معماری[/h] 6
nasim184 12256 ارسال شده در 11 دی، 2016 سلام دوستان معمار کسی راجع به طراحی صندلی های خلاقانه فایلی داره که جنس مصالح و کاربردشم توضیح داده باشه؟ 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 11 دی، 2016 سلام دوستان معمارکسی راجع به طراحی صندلی های خلاقانه فایلی داره که جنس مصالح و کاربردشم توضیح داده باشه؟ سلام نسیم جان ببین این مقاله به کارت میاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Arina masumi 11 ارسال شده در 12 دی، 2016 سلام من یه پروژه در مورد دانشگاه هنر و معماری شیراز دارم.اما هیچ عکس یا پلانی در رابطه به این دانشگاه پیدا نمیکنم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم 1
nasim184 12256 ارسال شده در 13 دی، 2016 سلام نسیم جانببین این مقاله به کارت میاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون مهندسم 2
ارسال های توصیه شده