jonny depp 8297 ارسال شده در 8 دی، 2015 سلاملطفا میشه نمونه موردی برای طرح 5 . مجتمع مسکونی . داخلی (ایرانی) اسمش بگیم یا عکس یا پلان دقیقا چی مد نظرته ؟ اما برای نمونه شهرک اکباتان و نارمک تهران هست 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 13 دی، 2015 سلام دوستان یه پروژه متره براورد میخواستم برای متراژ 250 به بالا کسی میتونه کمکم کنه و بده مممنون:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
nazi jalali 12 ارسال شده در 18 دی، 2015 سلام دوستان شدیدا فوری نیاز به یه نمونه موری دبستان دارم برا تحلیل کسی از دوستان میتونه کمک کنه بهم لطفا 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 19 دی، 2015 سلام دانشکده معماری میخواستم...اگه کسی داره کمکم کنه ممنونم. 1
قهرمان22 16 ارسال شده در 20 دی، 2015 سلام دوستان و اساتید محترم برای درس مبانی و روش های طراحی شهری استاد بهمون گفته 5 تا نمونه ی پروژه طراحی شهری { خیابون - میدان و ... } که تو شهرهای مختلف دنیا کار شده هر کدوم در حد 10-15 صفحه توضیح و عکس و دربارشون تهیه کنید کسی میتونه کمک کنه؟ زبان انگلیسی هم باشه عیب نداره اگه ترجمه نداره خودم یکاریش میکنم با سپاس 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 20 دی، 2015 سلام دوستان و اساتید محترم برای درس مبانی و روش های طراحی شهری استاد بهمون گفته 5 تا نمونه ی پروژه طراحی شهری { خیابون - میدان و ... } که تو شهرهای مختلف دنیا کار شده هر کدوم در حد 10-15 صفحه توضیح و عکس و دربارشون تهیه کنید کسی میتونه کمک کنه؟ زبان انگلیسی هم باشه عیب نداره اگه ترجمه نداره خودم یکاریش میکنم با سپاس پروژه تحلیل فضای شهر خودم هست سبزه میدون قزوین که همش عکس میخوای؟ 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 23 دی، 2015 چند نمونه دانشکده معماری داخلی و خارجی میخوام. یه پلان یه عکس داشته باشه کافیه 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 25 دی، 2015 چند نمونه دانشکده معماری داخلی و خارجی میخوام. یه پلان یه عکس داشته باشه کافیه این سایت پروژه دانشجویی گذاشته http://www.itssa.ir/forum/showthread.php?tid=210&page=2 و این ببین http://www.archdaily.com/search/all?utf8=%E2%9C%93&q=art+university&x=0&y=0 4
jonny depp 8297 ارسال شده در 25 دی، 2015 پروژه تحلیل فضای شهر خودم هست سبزه میدون قزوین که همش عکس میخوای؟ نتونستم بفرستم 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 25 دی، 2015 این سایت پروژه دانشجویی گذاشته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عکساش باز نمیشه باید دانشکده ایرانی رو با خارجی مقایسه کنم با پاور پوینت دانشکده خارجی پیدا کردم که یه توضیح و چنتا عکس داشته باشه ولی ایرانی هیچی نیست.هست ولی کد هستن همشون 2 روز وقت دارم 1
setare.blue 23086 ارسال شده در 25 دی، 2015 عکساش باز نمیشه باید دانشکده ایرانی رو با خارجی مقایسه کنم با پاور پوینت دانشکده خارجی پیدا کردم که یه توضیح و چنتا عکس داشته باشه ولی ایرانی هیچی نیست.هست ولی کد هستن همشون 2 روز وقت دارم چرا باز نمیشه؟؟ نوشتن: سلام به همه .طرح تمرین معماری 2(بیمارستان،دبیرستان،مهدکودک،ودانشکده معماری)بود برای ما که من به انتخاب دانشکده معماری روطراحی کردم ،،چندتا از کارای کلکسیون کلاسی رو هم ضمیمه کردم شاید به کار بیاد.امیدوارم همه این درس رو با موفقیت گذرونده باشید. اینم عکساش دوباره اپلود کردم: 1. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 25 دی، 2015 چرا باز نمیشه؟؟ نوشتن: اینم عکساش دوباره اپلود کردم: 1. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شرمندم کردی از صفه1 تا آخرش رفتم هیچی باز نکرد. خیلییییییییییییییییی ممنوووووووووووووووونم 3
jonny depp 8297 ارسال شده در 26 دی، 2015 عکساش باز نمیشه باید دانشکده ایرانی رو با خارجی مقایسه کنم با پاور پوینت دانشکده خارجی پیدا کردم که یه توضیح و چنتا عکس داشته باشه ولی ایرانی هیچی نیست.هست ولی کد هستن همشون 2 روز وقت دارم فایل های کد عکس کن بذار تو پاور پوینت اگه نمیتونی فایل کدش برام بفرست 3
Seren7 1125 ارسال شده در 26 دی، 2015 سلام دوستان. یه پروژه اقامتی تفریحی کنار برج های خرقان دارم.. برا مطالعات اماریش نیاز به کمکتون دارم. مطالعات اماری اوج و ابگرم رو نیاز دارم. ممنون میشم کمکم کنید.. 2
Seren7 1125 ارسال شده در 26 دی، 2015 پروژه تحلیل فضای شهر خودم هست سبزه میدون قزوین که همش عکس میخوای؟ چطوری همشهری؟؟ 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 26 دی، 2015 فایل های کد عکس کن بذار تو پاور پوینت اگه نمیتونی فایل کدش برام بفرست میتونم توضیح از کجا بیارم.؟؟؟ دانشکده شیرازه 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 26 دی، 2015 میتونمتوضیح از کجا بیارم.؟؟؟ دانشکده شیرازه دقیقا چیا میخواد ؟ یه توضیح کم از بنا و ترکیب فضا 3
ارسال های توصیه شده