jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سلاملطفا میشه نمونه موردی برای طرح 5 . مجتمع مسکونی . داخلی (ایرانی) اسمش بگیم یا عکس یا پلان دقیقا چی مد نظرته ؟ اما برای نمونه شهرک اکباتان و نارمک تهران هست 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان یه پروژه متره براورد میخواستم برای متراژ 250 به بالا کسی میتونه کمکم کنه و بده مممنون:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
nazi jalali 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان شدیدا فوری نیاز به یه نمونه موری دبستان دارم برا تحلیل کسی از دوستان میتونه کمک کنه بهم لطفا 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ سلام دانشکده معماری میخواستم...اگه کسی داره کمکم کنه ممنونم. 1 لینک به دیدگاه
bahar. 156 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان... کسی پروژه مرمت داره؟؟؟ ترجیحاا تو تبریز باشه 2 لینک به دیدگاه
قهرمان22 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان و اساتید محترم برای درس مبانی و روش های طراحی شهری استاد بهمون گفته 5 تا نمونه ی پروژه طراحی شهری { خیابون - میدان و ... } که تو شهرهای مختلف دنیا کار شده هر کدوم در حد 10-15 صفحه توضیح و عکس و دربارشون تهیه کنید کسی میتونه کمک کنه؟ زبان انگلیسی هم باشه عیب نداره اگه ترجمه نداره خودم یکاریش میکنم با سپاس 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان و اساتید محترم برای درس مبانی و روش های طراحی شهری استاد بهمون گفته 5 تا نمونه ی پروژه طراحی شهری { خیابون - میدان و ... } که تو شهرهای مختلف دنیا کار شده هر کدوم در حد 10-15 صفحه توضیح و عکس و دربارشون تهیه کنید کسی میتونه کمک کنه؟ زبان انگلیسی هم باشه عیب نداره اگه ترجمه نداره خودم یکاریش میکنم با سپاس پروژه تحلیل فضای شهر خودم هست سبزه میدون قزوین که همش عکس میخوای؟ 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ چند نمونه دانشکده معماری داخلی و خارجی میخوام. یه پلان یه عکس داشته باشه کافیه 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ چند نمونه دانشکده معماری داخلی و خارجی میخوام. یه پلان یه عکس داشته باشه کافیه این سایت پروژه دانشجویی گذاشته http://www.itssa.ir/forum/showthread.php?tid=210&page=2 و این ببین http://www.archdaily.com/search/all?utf8=%E2%9C%93&q=art+university&x=0&y=0 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ پروژه تحلیل فضای شهر خودم هست سبزه میدون قزوین که همش عکس میخوای؟ نتونستم بفرستم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ این سایت پروژه دانشجویی گذاشته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عکساش باز نمیشه باید دانشکده ایرانی رو با خارجی مقایسه کنم با پاور پوینت دانشکده خارجی پیدا کردم که یه توضیح و چنتا عکس داشته باشه ولی ایرانی هیچی نیست.هست ولی کد هستن همشون 2 روز وقت دارم 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ عکساش باز نمیشه باید دانشکده ایرانی رو با خارجی مقایسه کنم با پاور پوینت دانشکده خارجی پیدا کردم که یه توضیح و چنتا عکس داشته باشه ولی ایرانی هیچی نیست.هست ولی کد هستن همشون 2 روز وقت دارم چرا باز نمیشه؟؟ نوشتن: سلام به همه .طرح تمرین معماری 2(بیمارستان،دبیرستان،مهدکودک،ودانشکده معماری)بود برای ما که من به انتخاب دانشکده معماری روطراحی کردم ،،چندتا از کارای کلکسیون کلاسی رو هم ضمیمه کردم شاید به کار بیاد.امیدوارم همه این درس رو با موفقیت گذرونده باشید. اینم عکساش دوباره اپلود کردم: 1. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ چرا باز نمیشه؟؟ نوشتن: اینم عکساش دوباره اپلود کردم: 1. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شرمندم کردی از صفه1 تا آخرش رفتم هیچی باز نکرد. خیلییییییییییییییییی ممنوووووووووووووووونم 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ عکساش باز نمیشه باید دانشکده ایرانی رو با خارجی مقایسه کنم با پاور پوینت دانشکده خارجی پیدا کردم که یه توضیح و چنتا عکس داشته باشه ولی ایرانی هیچی نیست.هست ولی کد هستن همشون 2 روز وقت دارم فایل های کد عکس کن بذار تو پاور پوینت اگه نمیتونی فایل کدش برام بفرست 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان. یه پروژه اقامتی تفریحی کنار برج های خرقان دارم.. برا مطالعات اماریش نیاز به کمکتون دارم. مطالعات اماری اوج و ابگرم رو نیاز دارم. ممنون میشم کمکم کنید.. 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ پروژه تحلیل فضای شهر خودم هست سبزه میدون قزوین که همش عکس میخوای؟ چطوری همشهری؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ فایل های کد عکس کن بذار تو پاور پوینت اگه نمیتونی فایل کدش برام بفرست میتونم توضیح از کجا بیارم.؟؟؟ دانشکده شیرازه 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ میتونمتوضیح از کجا بیارم.؟؟؟ دانشکده شیرازه دقیقا چیا میخواد ؟ یه توضیح کم از بنا و ترکیب فضا 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ چطوری همشهری؟؟ خوبم مطالعات آماری در چه حد میخوای ؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده