Mohammad1675 4635 ارسال شده در 2 آبان، 2015 عزیزم شما یه طرحی زدین الان کانسپت میخواین؟؟!! تو نت سرچ کنید اقامتگاه بین راهی دقیقا همین حجمی رو که شما زدین میاره؟!!این مشکلی نیست فقط یه مقدار نگاه , نگاه معمارانه نیست...شما اول نسخه رو دادین به بیمار بعد معاینه کردین؟! معمار , کفاش , نقاش , حتی پزشک اول ایده یا کانسپتی تو ذهنشون هست بعد طرح میدن....پزشک اول بیمار رو معاینه میکنه بعد تشخیص میده و راه حلی براش در نظر میگیره! معمار هم به همین شکل :: اول سایت رو میبینه , میشناسه و تحلیل میکنه بعد از یه جایی با توجه به اطلاعاتش شروع به طراحی میکنه... هیچ راه حل کاملی برای طراحی معماری نیست ، یعنی قرصی نیست که شما بخورید و از فردا بشین زاها حدید!!! پس بهتره اینکارها رو انجام بدین :: شناخت و تحلیل برنامه طرح ( برنامه ریزی فیزیکی ، ضوابط ) شناخت بستر طرح ( تحلیل زمین ،آب و هوا ،شیب،همسایگی،…) شناخت نمونه های مشابه ( اینکه معماران موفق این مساله را چطور حل کرده اند) * کانسپت اگه با شناخت صحیح باشه , میتونه خمیر مایه ی طرح معماری باشه...!!این خیلی مهمه!! بسیار عالی 1
Anarchitect 18 ارسال شده در 11 آبان، 2015 دوستان کسی دانشجو یا فارغ التحصیل معماری دانشگاه های تهران به خصوص شهید بهشتی هست؟ 2
raha93 117 ارسال شده در 20 آبان، 2015 سلام دوستان فایل یک شیت که با فتوشاپ زدین رو میشه اگه کسی داره بزاره با همون فرمت فتوشاپ ممنون میشم 2
mjdanesh 12 ارسال شده در 29 آبان، 2015 سلام حداقل شعاع گردش رمپ چقدر است؟ در زمینی با ابعاد 11.5 متر امکان طراحی رمپی که یک ماشین بتواند در آن دور بزند وجود دارد؟ 2
ZOLEIKHA 542 ارسال شده در 6 آذر، 2015 سلام دوستان من به غیر از موزه هنرهای معاصر تهران ، یه چند تا موزه مردم شناسی میخوام که نقشه های پلان و اینا داشته باشه ! کسی می تونه راهنمایی ام کنه ! و اینکه نمونه خارجی از موزه مردم شناسی هم میخوام ، چه موزه هایی هست ؟ 1
forozan 31 ارسال شده در 9 آذر، 2015 سلام من تو ترسیم نمای داخلی با تری دی مکس خیلی مشکل دارم راهکاری چیزی دارین که به دادم برسه:sad0: 1
مرضیه33 128 ارسال شده در 18 آذر، 2015 سلام من تو ترسیم نمای داخلی با تری دی مکس خیلی مشکل دارم راهکاری چیزی دارین که به دادم برسه:sad0: دقیقا چه مشکلی؟
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 21 آذر، 2015 سلام. دوستان اگر ضوابط فضاهای زیر رو دارین ممنون میشم اینجا به اشتراک بذارین. هتل سالن نمایش و آمفی تاتر مجتمع تجاری بازارچه موقت انستیو گیاهان کافی شاپ اداری رستوران نمازخانه مجموعه ورزشی سوییت ویلا 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 21 آذر، 2015 سلام. دوستان اگر ضوابط فضاهای زیر رو دارین ممنون میشم اینجا به اشتراک بذارین. هتل سالن نمایش و آمفی تاتر مجتمع تجاری بازارچه موقت انستیو گیاهان کافی شاپ اداری رستوران نمازخانه مجموعه ورزشی سوییت ویلا اینجارو یه نگاه کن.. http://www.noandishaan.com/forums/thread143137.html 3
jonny depp 8297 ارسال شده در 24 آذر، 2015 سلام حداقل شعاع گردش رمپ چقدر است؟ در زمینی با ابعاد 11.5 متر امکان طراحی رمپی که یک ماشین بتواند در آن دور بزند وجود دارد؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام http://www.noandishaan.com/forums/thread53795.html ببین اینا بدردت میخوره 3
jonny depp 8297 ارسال شده در 24 آذر، 2015 سلام کسی میتونه تو طراحی نمای ساختمون قدیمی به من کمک کنه ؟ 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 25 آذر، 2015 سلام کسی میتونه تو طراحی نمای ساختمون قدیمی به من کمک کنه ؟ بازسازی منظورتونه؟! چه ساختمونی؟ 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 25 آذر، 2015 بازسازی منظورتونه؟!چه ساختمونی؟ یه خونه است برای 30 سال پیش 2
سحر71 12 ارسال شده در 3 دی، 2015 سلام خسته نباشی ...من 3maxبلدم میخوام رندر گرفتن باvray از حجم و ساختمان رو یاد بگیرم میشه کمکم کنین.ممنون میشم 2
hasti 33 ارسال شده در 5 دی، 2015 سلام دوستان کسی یه دیاگرام فضایی از موزه داره ؟ سلام این دیاگرام از کتاب میانبرهای معماری ابر مجازی نوشته ی داوود صلواتی هست. 3
hasti 33 ارسال شده در 5 دی، 2015 سلام دوستان من به غیر از موزه هنرهای معاصر تهران ، یه چند تا موزه مردم شناسی میخوام که نقشه های پلان و اینا داشته باشه ! کسی می تونه راهنمایی ام کنه ! و اینکه نمونه خارجی از موزه مردم شناسی هم میخوام ، چه موزه هایی هست ؟ موزه ی مردم شناسی تو ایران که زیاده، نقشه هاش رو فکر می کنم باید از میراث فرهنگی بگیرین چون اکثرا بناهای تاریخیه که تبدیل به موزه شده. نمونه های خارجی هم از سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، می تونید بگیرین که عکس و نقشه دارن بیشتر کارها. 2
مرضیه33 128 ارسال شده در 5 دی، 2015 سلام خسته نباشی ...من 3maxبلدم میخوام رندر گرفتن باvray از حجم و ساختمان رو یاد بگیرم میشه کمکم کنین.ممنون میشمسئوال دارین یا جزوه میخواهین؟ 1
فاطمه مقدسی 10 ارسال شده در 8 دی، 2015 سلام لطفا میشه نمونه موردی برای طرح 5 . مجتمع مسکونی . داخلی (ایرانی)
ارسال های توصیه شده