Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ عزیزم شما یه طرحی زدین الان کانسپت میخواین؟؟!! تو نت سرچ کنید اقامتگاه بین راهی دقیقا همین حجمی رو که شما زدین میاره؟!!این مشکلی نیست فقط یه مقدار نگاه , نگاه معمارانه نیست...شما اول نسخه رو دادین به بیمار بعد معاینه کردین؟! معمار , کفاش , نقاش , حتی پزشک اول ایده یا کانسپتی تو ذهنشون هست بعد طرح میدن....پزشک اول بیمار رو معاینه میکنه بعد تشخیص میده و راه حلی براش در نظر میگیره! معمار هم به همین شکل :: اول سایت رو میبینه , میشناسه و تحلیل میکنه بعد از یه جایی با توجه به اطلاعاتش شروع به طراحی میکنه... هیچ راه حل کاملی برای طراحی معماری نیست ، یعنی قرصی نیست که شما بخورید و از فردا بشین زاها حدید!!! پس بهتره اینکارها رو انجام بدین :: شناخت و تحلیل برنامه طرح ( برنامه ریزی فیزیکی ، ضوابط ) شناخت بستر طرح ( تحلیل زمین ،آب و هوا ،شیب،همسایگی،…) شناخت نمونه های مشابه ( اینکه معماران موفق این مساله را چطور حل کرده اند) * کانسپت اگه با شناخت صحیح باشه , میتونه خمیر مایه ی طرح معماری باشه...!!این خیلی مهمه!! بسیار عالی 1 لینک به دیدگاه
forozan 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ سلام فیلمهای اموزسی رو که دانلود میکنم اجرا نمیشن 1 لینک به دیدگاه
Anarchitect 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان کسی دانشجو یا فارغ التحصیل معماری دانشگاه های تهران به خصوص شهید بهشتی هست؟ 2 لینک به دیدگاه
raha93 117 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان فایل یک شیت که با فتوشاپ زدین رو میشه اگه کسی داره بزاره با همون فرمت فتوشاپ ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
mjdanesh 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سلام حداقل شعاع گردش رمپ چقدر است؟ در زمینی با ابعاد 11.5 متر امکان طراحی رمپی که یک ماشین بتواند در آن دور بزند وجود دارد؟ 2 لینک به دیدگاه
ZOLEIKHA 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان من به غیر از موزه هنرهای معاصر تهران ، یه چند تا موزه مردم شناسی میخوام که نقشه های پلان و اینا داشته باشه ! کسی می تونه راهنمایی ام کنه ! و اینکه نمونه خارجی از موزه مردم شناسی هم میخوام ، چه موزه هایی هست ؟ 1 لینک به دیدگاه
forozan 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من تو ترسیم نمای داخلی با تری دی مکس خیلی مشکل دارم راهکاری چیزی دارین که به دادم برسه:sad0: 1 لینک به دیدگاه
مرضیه33 128 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من تو ترسیم نمای داخلی با تری دی مکس خیلی مشکل دارم راهکاری چیزی دارین که به دادم برسه:sad0: دقیقا چه مشکلی؟ لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سلام. دوستان اگر ضوابط فضاهای زیر رو دارین ممنون میشم اینجا به اشتراک بذارین. هتل سالن نمایش و آمفی تاتر مجتمع تجاری بازارچه موقت انستیو گیاهان کافی شاپ اداری رستوران نمازخانه مجموعه ورزشی سوییت ویلا 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سلام. دوستان اگر ضوابط فضاهای زیر رو دارین ممنون میشم اینجا به اشتراک بذارین. هتل سالن نمایش و آمفی تاتر مجتمع تجاری بازارچه موقت انستیو گیاهان کافی شاپ اداری رستوران نمازخانه مجموعه ورزشی سوییت ویلا اینجارو یه نگاه کن.. http://www.noandishaan.com/forums/thread143137.html 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ سلام حداقل شعاع گردش رمپ چقدر است؟ در زمینی با ابعاد 11.5 متر امکان طراحی رمپی که یک ماشین بتواند در آن دور بزند وجود دارد؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام http://www.noandishaan.com/forums/thread53795.html ببین اینا بدردت میخوره 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ سلام کسی میتونه تو طراحی نمای ساختمون قدیمی به من کمک کنه ؟ 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ سلام کسی میتونه تو طراحی نمای ساختمون قدیمی به من کمک کنه ؟ بازسازی منظورتونه؟! چه ساختمونی؟ 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ بازسازی منظورتونه؟!چه ساختمونی؟ یه خونه است برای 30 سال پیش 2 لینک به دیدگاه
ZOLEIKHA 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی یه دیاگرام فضایی از موزه داره ؟ 2 لینک به دیدگاه
سحر71 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشی ...من 3maxبلدم میخوام رندر گرفتن باvray از حجم و ساختمان رو یاد بگیرم میشه کمکم کنین.ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
hasti 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی یه دیاگرام فضایی از موزه داره ؟ سلام این دیاگرام از کتاب میانبرهای معماری ابر مجازی نوشته ی داوود صلواتی هست. 3 لینک به دیدگاه
hasti 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من به غیر از موزه هنرهای معاصر تهران ، یه چند تا موزه مردم شناسی میخوام که نقشه های پلان و اینا داشته باشه ! کسی می تونه راهنمایی ام کنه ! و اینکه نمونه خارجی از موزه مردم شناسی هم میخوام ، چه موزه هایی هست ؟ موزه ی مردم شناسی تو ایران که زیاده، نقشه هاش رو فکر می کنم باید از میراث فرهنگی بگیرین چون اکثرا بناهای تاریخیه که تبدیل به موزه شده. نمونه های خارجی هم از سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، می تونید بگیرین که عکس و نقشه دارن بیشتر کارها. 2 لینک به دیدگاه
مرضیه33 128 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشی ...من 3maxبلدم میخوام رندر گرفتن باvray از حجم و ساختمان رو یاد بگیرم میشه کمکم کنین.ممنون میشمسئوال دارین یا جزوه میخواهین؟ 1 لینک به دیدگاه
فاطمه مقدسی 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سلام لطفا میشه نمونه موردی برای طرح 5 . مجتمع مسکونی . داخلی (ایرانی) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده