fouziyeh ahmadi 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ سلام لطفا نمونه موردی و کانسپت موزه مردم شناسی و طراحی هنرستان(معماری و کامپیوتر) در اقلیم آبادان رو در اختیارم قرار بدید..... 3 لینک به دیدگاه
validmahdi 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستان ........ هر کس پی دی اف کتاب ((خلاصه تاریخ معماری ایران و کشورهای اسلامی)) رو داره برام بفرسته ... یا اگه چیزی در مورد همین کتاب دارید برام بفرستید 2 لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ بچه ها کسی در مورد مقایسهٰ تفاوت و... فضای اداراکی(تجربی) و فضای هندسی مطلبی داره که کمکم کنه؟؟؟؟:ws52::ws52: 2 لینک به دیدگاه
fouziyeh ahmadi 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ سلامی گرم به همه دوستان عزیز..... نیاز شدید به لیست ریز فضاها و دیاگرام روابطی فضاهای موزه و هنرستان معماری و کامپیوتر دارم....توروخدا کمکم کنید.............. 3 لینک به دیدگاه
افروز ن 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستان واسه درس معماری معاصر فیلم کوتاه میخوام از آندو ممنون میشم کمکم کنید 1 لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ سلام.کسی 1گستردگی 2انتقال 3مفاهیم 4محدوده 5جهت رو میتونه در فضای معماری توضیح بده یا مثالی بزند؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستان واسه درس معماری معاصر فیلم کوتاه میخوام از آندو ممنون میشم کمکم کنید سلام در گوگل سرچ کردم ؛ فیلم ها رو چک کنید هر کدوم رو که مناسب دیدید دانلود کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ سلامی گرم به همه دوستان عزیز.....نیاز شدید به لیست ریز فضاها و دیاگرام روابطی فضاهای موزه و هنرستان معماری و کامپیوتر دارم....توروخدا کمکم کنید.............. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ سلام.کسی 1گستردگی 2انتقال 3مفاهیم 4محدوده 5جهت رو میتونه در فضای معماری توضیح بده یا مثالی بزند؟؟؟؟؟؟ فکر کنم کتاب معماری فرم،فضا، نظم بتونه کمکتون کنه 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ بچه ها کسی در مورد مقایسهٰ تفاوت و... فضای اداراکی(تجربی) و فضای هندسی مطلبی داره که کمکم کنه؟؟؟؟:ws52::ws52: این دو مقاله رو مطالعه کن شاید در این رابطه بتونی نتیجه گیری کنی : مقاله شماره 1 مقاله شماره 2 5 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ سلام به همه بچه های گل معماری کسی مطلبی در مورد فضای اجتماع مجتمع مسکونی نداره .حتی چند تا عکس هم میتونه کمکم کنه 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ سلام به همه بچه های گل معماری کسی مطلبی در مورد فضای اجتماع مجتمع مسکونی نداره .حتی چند تا عکس هم میتونه کمکم کنه سلام علی رضا جان این چند نمونه موردی مجتمع مسکونی رو با دقت نگاه کن ، فکر کنم بتونی در پلان ها فضای اجتماع پیدا کنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
256reza 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ از دوستان کسی سایتی داره که راجع به مسکونی باشه 1 لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۲ بچه ها در مورد اینکه معماری از گذشته تا الان چه طوری منتقل شده اطلاعاتی دارین؟ لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۲ سلام علی رضا جان این چند نمونه موردی مجتمع مسکونی رو با دقت نگاه کن ، فکر کنم بتونی در پلان ها فضای اجتماع پیدا کنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام مینا خانم گرامی تشکر .مورد هایی که قرار دادین رو نگاه کردم ولی چیزی دستگیرم نشد 2 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستان. یه مقاله یا منبع معتر در مورد سبک خراسانی به خصوص بناهای مسجد جامع اردستان، تاریخانه دامغان، مسجد جامع نایین و مسجد جامع نیریز سراغ دارین؟ سایت معتبری سراغ دارین که بشه از عکس هاش در این باره استفاده کرد؟ 9 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستان.یه مقاله یا منبع معتر در مورد سبک خراسانی به خصوص بناهای مسجد جامع اردستان، تاریخانه دامغان، مسجد جامع نایین و مسجد جامع نیریز سراغ دارین؟ سایت معتبری سراغ دارین که بشه از عکس هاش در این باره استفاده کرد؟ نمیدونم تا چ حد مفصل میخوایی ولی تو کتاب سبک شناسی استاد پیرنیا درباره این سبک توضیح داده... عکسایی از مسجد تاریخانه دامغان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مسجد جامع نایین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه فیلم از مسجد جامع نیریز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببخشید نمیدونم چقدر به دردت میخوره 7 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ بچه ها فیلمی از اجرای سقف کاذب..یا کلا فیلمی از سقف کاذب دارید؟؟ 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستان.یه مقاله یا منبع معتر در مورد سبک خراسانی به خصوص بناهای مسجد جامع اردستان، تاریخانه دامغان، مسجد جامع نایین و مسجد جامع نیریز سراغ دارین؟ سایت معتبری سراغ دارین که بشه از عکس هاش در این باره استفاده کرد؟ سلام عزیزم مقاله خاصی ندارم، اما یه سری عکس کامل از مسجد جامع فهرج دارم اگه به دردت میخوره بگو برات بفرستم:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ سلام عزیزممقاله خاصی ندارم، اما یه سری عکس کامل از مسجد جامع فهرج دارم اگه به دردت میخوره بگو برات بفرستم:icon_gol: اگه زحمتت نیست ممنون میشم بفرستی عزیزم. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده