256reza 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستان کسی کانسپتی در مورد ساختمان آپارتمانی چیزی داره لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ آره نتو ديدم.ميخوام از منبع معتبر باشه چون برا پايان نامه ميخوام اگه كتاب معرفي كنيد هم ممنون ميشم لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستان کسی کانسپتی در مورد ساختمان آپارتمانی چیزی داره ميشه از عناصر معماري خانه سنتي مثل درونگرايي- سلسله مراتب و گودال باغچه استفاده كرد. لینک به دیدگاه
lilimini 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستاناستاد گفته باید یک مجسمه هنری با وسایل دورریختنی و به درد نخور درست کنیم.. اگه چیزی به ذهنتون میرسه بهم بگین...چون من نمیدونم باید چکار کنم خیلی خیلی ممنونتون میشم اگه کمک کنین بچه ها چیزی به ذهنتون نرسید؟ 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ بچه ها چیزی به ذهنتون نرسید؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ سلام بر دوستان بچه ها کسی تحلیل یه مهد کودک داره؟ 9 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ فرقی نمیکنه ........ رساله ها هرچی سرچ کردم فروشی بود مگه به صورت جداگانه اطلاعاتو جمع آوری کنید اینجا یه سری اطلاعات مسکونی هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آره نتو ديدم.ميخوام از منبع معتبر باشه چون برا پايان نامه ميخوام اگه كتاب معرفي كنيد هم ممنون ميشم اسم سایتا رو زیرش بزن میشه اعتبار:دی فک کنم کتاب مبانی طراحی مجتمع اقامتی تفریحی هست به همین اسم که گفتم 5 لینک به دیدگاه
256reza 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستان یک ساختمان ویلایی واسه 1 خانواده 5 نفره که مادر مهندس و پدر پزشک فرزند اول دانشجوی موسیقی و دو فرزند دیگر دانش آموز هستن با این خانواده پدر بزرگ و مادربزرگ هم زندگی میکنه سایتش از 4 طرف هم نور میگیره از دوستان درخواست کمک در مورد حجم کلی و پلان را دارم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستان یک ساختمان ویلایی واسه 1 خانواده 5 نفره که مادر مهندس و پدر پزشک فرزند اول دانشجوی موسیقی و دو فرزند دیگر دانش آموز هستن با این خانواده پدر بزرگ و مادربزرگ هم زندگی میکنه سایتش از 4 طرف هم نور میگیره از دوستان درخواست کمک در مورد حجم کلی و پلان را دارم؟؟ سلام به نظرم این از اون کاراییه که باید اول برای راحتی یه سناریو بنویسید وطبق اون عناصر و کنار هم قرار بدید 3 لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستان. کسی میدونه ابعاد فونداسیون رو چجوری محاسبه میکنن؟ لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستان. کسی میدونه ابعاد فونداسیون رو چجوری محاسبه میکنن؟ ابعد پی به این ترتیب است که : سطح پی = بارهای وارده بر ساختمان (مجموع بارهای زنده و مرده محاسبه شده) تقسیم بر مقاومت زمین مثالش میشه اگر بار وارده بر ساختمانی 80 تن باشه و مقاومت زمین هم 2 کیلو گرم بر سانتیمتر مربع باشه طبق فرمول بدست میاد 80000/2 که مساوی است با 40000cm2 که اگر پی رو مربع در نظر بگیریم هر بعد آن میشود 200 سانتیمتر که برابر است با 2 متر. ضخامت پی=تابع بار ساختمان و نوع پی است که در پی هلی بتنی ضخامت در حدی است که آرماتاور های صحیح در پی در حدی که بارهای خمشی و برشی و فشاری را مرتفع کند. 1 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستان. کسی میدونه ابعاد فونداسیون رو چجوری محاسبه میکنن؟ ابعد پی به این ترتیب است که : سطح پی = بارهای وارده بر ساختمان (مجموع بارهای زنده و مرده محاسبه شده) تقسیم بر مقاومت زمین مثالش میشه اگر بار وارده بر ساختمانی 80 تن باشه و مقاومت زمین هم 2 کیلو گرم بر سانتیمتر مربع باشه طبق فرمول بدست میاد 80000/2 که مساوی است با 40000cm2 که اگر پی رو مربع در نظر بگیریم هر بعد آن میشود 200 سانتیمتر که برابر است با 2 متر. ضخامت پی=تابع بار ساختمان و نوع پی است که در پی هلی بتنی ضخامت در حدی است که آرماتاور های صحیح در پی در حدی که بارهای خمشی و برشی و فشاری را مرتفع کند. 1 لینک به دیدگاه
256reza 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ سلامبه نظرم این از اون کاراییه که باید اول برای راحتی یه سناریو بنویسید وطبق اون عناصر و کنار هم قرار بدید خیلی سخته کسی ایده ای نداره ؟//؟ فقط یک حجم باشه کفایت میکنه. 3 لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ سلام بچه ها کسی در مورد پلازای شهری مطلبی یا نمونه ای داره؟ 3 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستان نواندیشانی و مهندسان برا طرح نهائی استاد فرمودن ، موضوع انتخاب کنید و من هم به خاطر اینکه مدتی بود یه سایت ، هرچند به قول استاد دارای موقعیت خوبی نیست و دسترسی خوبی نداره و ... و ... توجه هم رو جلب کرده بود. خواستم در مورد این سایت با استاد مشورت کنم و به توافق برسیم که یک کاربری خاص انتخاب کنیم . ولی استاد خواست که من رو منصرف کنه و من هم نتونستم موافقت استاد رو جلب کنم و... حالا می خاستم ، اول: نظر شما رو در مورد این کار برا طرح نهایی بدونم؟ و دوم: ببینم نظرتون در مورد کاربری ای سایت با توجه به موقعیت و ابعاد و عمقی که داره بدونم؟ همینطورسوم: اگر طرح مشابه تو همچین سایتی دارید معرفی کنید؟ :icon_gol: :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ خیلی سخته کسی ایده ای نداره ؟//؟ فقط یک حجم باشه کفایت میکنه. نمونه ای ندارم وفقط در این حد میتونستم راهنمایی کنم وبعد که شروع به کار کردید مشورت سلام دوستان نواندیشانی و مهندسانبرا طرح نهائی استاد فرمودن ، موضوع انتخاب کنید و من هم به خاطر اینکه مدتی بود یه سایت ، هرچند به قول استاد دارای موقعیت خوبی نیست و دسترسی خوبی نداره و ... و ... توجه هم رو جلب کرده بود. خواستم در مورد این سایت با استاد مشورت کنم و به توافق برسیم که یک کاربری خاص انتخاب کنیم . ولی استاد خواست که من رو منصرف کنه و من هم نتونستم موافقت استاد رو جلب کنم و... حالا می خاستم ، اول: نظر شما رو در مورد این کار برا طرح نهایی بدونم؟ و دوم: ببینم نظرتون در مورد کاربری ای سایت با توجه به موقعیت و ابعاد و عمقی که داره بدونم؟ همینطورسوم: اگر طرح مشابه تو همچین سایتی دارید معرفی کنید؟ :icon_gol: :icon_gol: سلام.کنار جاده هست؟؟اصلی فرعی///؟؟؟به نظرم اگه کنار جاده اس هر کاربری قرار میدید به مردمم خدمات بده توی مسیر بد نیس شیبو عمقش خیلی خوبه نمیدونم اینجا بشه یا نه ولی مثلا یک موزه ی گل و گیاه یا یه شکل فرمال که از این عمق استفاده کنید بام سبز و انرژی پایدار و از این چیزا 5 لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ ابعد پی به این ترتیب است که :سطح پی = بارهای وارده بر ساختمان (مجموع بارهای زنده و مرده محاسبه شده) تقسیم بر مقاومت زمین مثالش میشه اگر بار وارده بر ساختمانی 80 تن باشه و مقاومت زمین هم 2 کیلو گرم بر سانتیمتر مربع باشه طبق فرمول بدست میاد 80000/2 که مساوی است با 40000cm2 که اگر پی رو مربع در نظر بگیریم هر بعد آن میشود 200 سانتیمتر که برابر است با 2 متر. ضخامت پی=تابع بار ساختمان و نوع پی است که در پی هلی بتنی ضخامت در حدی است که آرماتاور های صحیح در پی در حدی که بارهای خمشی و برشی و فشاری را مرتفع کند. مرسی ولی بارهای وارده بر ساختمان و از کجا بیارم؟ لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ نمونه ای ندارم وفقط در این حد میتونستم راهنمایی کنم وبعد که شروع به کار کردید مشورت سلام.کنار جاده هست؟؟اصلی فرعی///؟؟؟به نظرم اگه کنار جاده اس هر کاربری قرار میدید به مردمم خدمات بده توی مسیر بد نیس شیبو عمقش خیلی خوبه نمیدونم اینجا بشه یا نه ولی مثلا یک موزه ی گل و گیاه یا یه شکل فرمال که از این عمق استفاده کنید بام سبز و انرژی پایدار و از این چیزا از یه طرف کنار کمربندی هست که نمیشه دسترسی داد به سایت . و از یه طرف به بلوار و از یه طرف به خیابان . عمق گودال 20 متر هست. به نظر خودم میخام یه پارک یا مجتمع تفریحی ورزشی باشه که بیشتر رو سایت سازی و محوطه سازی کار بشه . در ضمن وسعت سایت خیلی زیاده و نزدیک به 2الی 3 هکتار هست . 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ از یه طرف کنار کمربندی هست که نمیشه دسترسی داد به سایت .و از یه طرف به بلوار و از یه طرف به خیابان . عمق گودال 20 متر هست. به نظر خودم میخام یه پارک یا مجتمع تفریحی ورزشی باشه که بیشتر رو سایت سازی و محوطه سازی کار بشه . در ضمن وسعت سایت خیلی زیاده و نزدیک به 2الی 3 هکتار هست . خارج شهره.؟ اگه توشهره یا نزدیک مجتمع وررزشی خوبه ولی اگه دور باشه استفاده ای داره؟ تفریحی هنوز میشه با این عمقش حجمایی جالبی میشه درآورد 4 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ خارج شهره.؟ کنار کمربندی هست . خارج از شهر نیست حاشیه ی شهر هست . اگه توشهره یا نزدیک مجتمع وررزشی خوبه ولی اگه دور باشه استفاده ای داره؟ ؟؟؟؟؟؟ تفریحی هنوز میشه آره چرا که نه با این عمقش حجمایی جالبی میشه درآورد دوست ندارم به توپوگرافیش زیاد آسیب بخوره (توپوگرافی قشنگی داره - تپه های کوچک و درختچه هایی اطراف تپه ها) 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده