Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ سلام کسیجروه اموزشی درباره پرسپکتیو یا مقطع و نما داره و اگه میشه کتاب هم در این زمینه بهم معرفی کنید ممنون سلام دوست عزیز... امیدوارم براتون مفید باشه.... http://www.noandishaan.com/forums/thread14593.html http://www.noandishaan.com/forums/thread116038.html#post1281451 http://www.noandishaan.com/forums/thread25747.html معرفی چند کتاب: پرسپكتیو (چگونه میتوان عمقنمایی را در نقاشی به كار برد) مولف:فریبرز فریدافشین، ارنسترالف نرلینگ، مریم خسروشاهی تكنیكهای گرافیك: اصول و مبانی ترسیم و پرسپكتیو مولف:فریبرز فریدافشین، ارنسترالف نرلینگ، مریم خسروشاهی طراحی پرسپكتیو و كاربردهای آن مولف:چارلز اوكانر، تامس كریر، دیوید برگی، الهامالسادات رضایی 9 لینک به دیدگاه
asdfqwzx 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ سلام ببخشید کسی جزوه اموزشی پرپکتیو داره و همچنین چند کتاب خوب در این مورد بهم معرفی کنید 5 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ سلام ببخشید کسی جزوه اموزشی پرپکتیو داره و همچنین چند کتاب خوب در این مورد بهم معرفی کنید دوست عزیز پویا و سایه عزیز کتابها و جزوات رو براتون گذاشتن لطفا دقت کنید. 7 لینک به دیدگاه
asdfqwzx 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ کسی عکس رندر گرفته شده مکس از موزه و گالریها و امفی تئاتر داری 6 لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان. موضوع پایان نامه من راجع به آکادمی مده. واسه کانسپتش من فقط اوج و ناپایداری به ذهنم رسیده. کسی ایده ی دیگه ای داره؟ لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ کسی عکس رندر گرفته شده مکس از موزه و گالریها و امفی تئاتر داری سلام...چند رندر سه بعدی از موزه و گالری..امیدوارم براتون مفید باشه. 9 لینک به دیدگاه
mohamad amin shojaee 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ من آرشیو معماری دارم اگر دوست دارید مطالعات پایان نامتون رو برام email کنین اینم emailame pouya.shojaee@gmail.com 5 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ من آرشیو معماری دارم اگر دوست دارید مطالعات پایان نامتون رو برام email کنین اینم emailamepouya.shojaee@gmail.com دوست عزیز انجمن بهترین محل برای آرشیو اطلاعات دوستان هست. انجمن هم ممنون میشه که کمی از این آرشیوتون رو در اختیار دوستان قرار بدید تا بقیه هم استفاده کنن. 4 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان کسی میتونه بگه صفحه اول شیتمو واسه طرح 2 چجوری طراحی کنم خوبه 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان کسی میتونه بگه صفحه اول شیتمو واسه طرح 2 چجوری طراحی کنم خوبه درخشان جان منظورت از شیت اول طرح جلد هست ؟ یا اینکه قرار دادن پلان و نما و برش ؟ 2 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ کسی اینجا کتاب قبادیانو دارهههههه ؟! یه عکس میخوام از پلان شمس العماره :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان کسی میتونه بگه صفحه اول شیتمو واسه طرح 2 چجوری طراحی کنم خوبه سلام دوست عزیز؛ اگه بیشتر توضیح میدادی بهتر بود مثلا منظورتون از صفحه اول شیت اینه که چند تا شیت دارید و 1ی به عنوان شاخص اول ِ، چون به این ترتیب شمارش اون معنی پیدا نمیکنه و یک روال منظم و در عین حال منسجمی رو درش رعایت میکنید.....البته اگه 1 شیت رو به صورت خاص مد نظر داشته باشین یا نه کلا طراحی اون به صورت آلبومی هست!!! میشه به نوعی اطلاعات جامع و اولیه طرح رو به انضمام کانسپت اصلی طرح رو درش گنجوند. یا حتی با استفاده از رنگ و المان های خاص ترتیب بندی شیت ها رو معین کرد و شروع اون رو در اولین شیت مشخص کرد. 2 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ چندشیت دارم و1 رو میخوام طراحی کنم واسه اول شیت ها 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ منظورم شیت اول طرح جلد چند نمونه عکس از طرح جلد دارم که میتونی ازشون ایده بگیری ، میتونی ترکیبی از اسکیس و کار دستی(کلاژ) هم باشه ، مثلا یکی از پرسپکتیوهای کارت رو روی طرح جلد بکشی ، و یا اگر اجازه دارید با فتوشاپ طرح جلد طراحی کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ کسی اینجا کتاب قبادیانو دارهههههه ؟! یه عکس میخوام از پلان شمس العماره :icon_pf (34): عزیزم یک مقاله هست که چند نمونه پلان از کاخ های دوره قاجار درش قراره داره ، شمس العماره هم هست ولی سایزش بزرگ نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ مرس از راهنمایی ها تون دوستای عزیز 4 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ عزیزم یک مقاله هست که چند نمونه پلان از کاخ های دوره قاجار درش قراره داره ، شمس العماره هم هست ولی سایزش بزرگ نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اونو دارم نمیشه خیلی کوچولواه 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ اونو دارم نمیشه خیلی کوچولواه سایت اسناد میراث فرهنگی هم یک مدتی هست که کار نمیکنه ، من همیشه پلان بناهای تاریخی رو از اون دانلود میکردم ، خیلی خوبه نمیشه یک بنای دیگه رو انتخاب کنی ؟ 4 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ سایت اسناد میراث فرهنگی هم یک مدتی هست که کار نمیکنه ، من همیشه پلان بناهای تاریخی رو از اون دانلود میکردم ، خیلی خوبه نمیشه یک بنای دیگه رو انتخاب کنی ؟ چرا میشه ولی مثلا چی؟! :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده