zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ وقتی میخوام فایل کد رو ایمپرت کنم این پیغام میاد و ایمپرت نمیکنه.چرا؟ 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ بچه ها کسی میتونه چند نمونه فرهنگسرای بانوان بهم معرفی کنه؟ مورد خاصی پیدا نکردم 2 لینک به دیدگاه
asdfqwzx 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ سلام پلانی داری که توش دایره یا قوس باشه تا نحوه ترکیب با قوسو بفهمم 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ سلام پلانی داری که توش دایره یا قوس باشه تا نحوه ترکیب با قوسو بفهمم متوجه منظورتون از ترکیب و قوس نشدم!میشه یه کم توضیح بدین؟ 2 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ واسه ساختما موزه میخوام پله طراحی کنم.حالا سوالام؟ پله دایره ای باشه خوبه؟ برای پله دایره ای باید چیکارکنم؟ از چه فرمولی باید استفاه کنم؟ اگه دایره ای خوب نیست چی خوبه؟ موضوع موزه موسیقی... میخوام سر در طراحی کنم؟چه ایده ای داشته باشم؟:gnugghender::5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ واسه ساختما موزه میخوام پله طراحی کنم.حالا سوالام؟پله دایره ای باشه خوبه؟ برای پله دایره ای باید چیکارکنم؟ از چه فرمولی باید استفاه کنم؟ اگه دایره ای خوب نیست چی خوبه؟ موضوع موزه موسیقی... میخوام سر در طراحی کنم؟چه ایده ای داشته باشم؟:gnugghender::5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام دوست عزیز، برای موزه پله دایره ایده مناسب نیست چون برای طراحی 1 مکتن بازدیدی بهتره امکنات دسترسی و حرکتی غیر دوار طراحی بشه ... من خودم هنرستان موسیقی طراحی کردم . پیشنهاد میکنم برای طراحی سر در اون از المان های موسیقی و حتی تو طراحی سایت اون استفاده کنی...قرار دادن تندیس های نمادین هم میتونه جال توجه و در عین حال جاذب باشه. من سر در رو به این شکل تعریف کردم که با دو تا نیم دایره نمادین برگرفته از ساز ستار که با 2 ستون به زمین متصل می شند و با 12 تندیس مشاهیر موسیقی ایرانی به ورودی ببینده رو مشایعت میکنن.البته میتونی تو این زمینه خلاقیت های بیشتری ارائه بدی.موفق باشی 1 لینک به دیدگاه
mjhja 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ واسه ساختما موزه میخوام پله طراحی کنم.حالا سوالام؟پله دایره ای باشه خوبه؟ برای پله دایره ای باید چیکارکنم؟ از چه فرمولی باید استفاه کنم؟ اگه دایره ای خوب نیست چی خوبه؟ موضوع موزه موسیقی... میخوام سر در طراحی کنم؟چه ایده ای داشته باشم؟:gnugghender::5c6ipag2mnshmsf5ju3 بسته به خودتون داره ....تاچه حد سواد بصری دارید!!و بهتر که چند نمونه موزه ببینید ...... 1 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ عزیزم میشه عکسش بزاری ببینم البته...این سایت پلانش هست و همونطور که میبینی مسیر به طرف ورودی سوق داده میشه. 6 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ سلام بچه ها کسی میتونه در مورد دبیرستان هنرهای سمعی و بصری کمکم کنه؟ 3 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ دبیرستانی که آمفی تئاتر وکتابخانه ،سایت سمعی بصری ،هنرهای نمایشی ،رقص و...داشته باشه 4 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ اصلا متوجه نشدم عزیزم فایل کامل سایت پلان... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دبیرستانی که آمفی تئاتر وکتابخانه ،سایت سمعی بصری ،هنرهای نمایشی ،رقص و...داشته باشه سلام دوست عزیز؛ پلانهای1 دبیرستانی که خودم طراحی کردم رو قرار میدم که دارای سالن چند منظوره،کتابخانه،آزمایشگاه و سالن ورزش است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان ... من نقشه های مدرسه و دبیرستان و دانشکده معماری میخواستم ..... 6 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان ... من نقشه های مدرسه و دبیرستان و دانشکده معماری میخواستم ..... سلام دوست عزیز ؛ امیدوارم براتون مفید باشه... http://www.noandishaan.com/forums/thread101167.html http://www.noandishaan.com/forums/thread40011-2.html http://www.noandishaan.com/forums/thread99319.html 8 لینک به دیدگاه
simsim9372 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستای گلم کسی میتونه منو راهنمایی کنه برای کشیدن پرسپکتیو این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چند تا نقطه گریز باید داشته باشه اف سطح داره هااااااااا7از یک متر زیر زمین شروع میشه بعد 1.60 متر عد 3.2 متر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ این حجم کارمه... متاسفانه تری دیم خراب شده کسی میتونه واسم سه بعدیش بزنه.... یه سه بعدی ساده میخوام.... 6 لینک به دیدگاه
minoo_mn 1740 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ کسی پلانی که توش دایره یاقوس داشته باشه داره؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ کسی پلانی که توش دایره یاقوس داشته باشه داره؟؟؟؟ دوست عزیز امیدوارم این برات مفید باشه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
bacham 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ chjuri bayad darkhaste matlab konam? kudum icon bareye neveshtane لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده