soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوست عزیز.شما خوبین...خب خدا رو شکر یک وبسایت جامع قرار میدم که تقریبا آرشیو کاملی از سوالات و کلید آزمون های ارشد آزاد و سراسری هست.امیدوارم که مفید باشه. البته کلید ازمون 92 به احتمال زیاد به زودی منتشر نمیشه.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 موفق باشید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام ممنون منم خوبمممم خیلی مرسی بابت معرفی سایت 3 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ دوست جونا من باید در مورد این موزه تحقیق کنم کسی میتونه کمکم کنه؟ بررسی روند ساخت و ساز صنعتی در کشور های اسیایی 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستای عزیز معمار از کسانی که مکس کار میکنن یه سوال داشتم: به جز تنظیمات نرم افزاری چطوری میشه سرعت رندر و چند برابر کرد؟ 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستای عزیز معماراز کسانی که مکس کار میکنن یه سوال داشتم: به جز نظیمات نرم افزاری چطوری میشه سرعت رندر و چند برابر کرد؟ خب تاثير قدرت رم و سي پي يو كامپيوترت هم هست. 5 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ دوست جونا من باید در مورد این موزه تحقیق کنم کسی میتونه کمکم کنه؟ بررسی روند ساخت و ساز صنعتی در کشور های اسیایی خوب اگر من باشم موضوع را به چند موضوع تقسیم میکنم. ابتدا میرم بناهای جدیدی که در چند سال اخیر در کشورهای آسیایی احداث شده اند را بررسی میکنم. بعد کشورها را با کشورها بررسی میکنم. و چند کشور مهم را بیشتر روشون زوم میکنم که ایران هم حتما یکی از آنهاست و.... که در نهایت به نظرم یک تحقیق خوبی از توش در میاد. 8 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستای عزیز معماراز کسانی که مکس کار میکنن یه سوال داشتم: به جز تنظیمات نرم افزاری چطوری میشه سرعت رندر و چند برابر کرد؟ سلام عزیزم فقط میزان حافظه رم و قدرت سی پی یو میتونه سرعت رندر رو بیشتر کنه ، مقاله زیر رو هم بخون در مورد پلاگین سالید راک هست که بر روی مکس نصب میشه و سرعت رندر گیری در وی ری رو میتونه افزایش بده ، البته من تا حالا تستش نکردم [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 9 لینک به دیدگاه
asdfqwzx 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ hعلی هسم میتونی بهم کمک کنی طرح3ام و نتونسم کار کنم اگه پلان یا مطالعات درباره موزه یا اگه موزه فرم باشه که عالیتر هس یا درباره سبک ها یا تناسبات موزه یا روابطای فضاهاش کلا یه چی که سطح علمی بره بالابرام بفرسی ممنون میشم یا پلان دایره ای شکل تا بتونم ازش ایده بگیرم چون حجمم .یه هندسه ی دایره ای بد داره کهنمیشه توش فضاها دراورد ممنون mirjaliliali53@yahoo.com 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ hعلی هسم میتونی بهم کمک کنی طرح3ام و نتونسم کار کنم اگه پلان یا مطالعات درباره موزه یا اگه موزه فرم باشه که عالیتر هس یا درباره سبک ها یا تناسبات موزه یا روابطای فضاهاش کلا یه چی که سطح علمی بره بالابرام بفرسی ممنون میشم یا پلان دایره ای شکل تا بتونم ازش ایده بگیرم چون حجمم .یه هندسه ی دایره ای بد داره کهنمیشه توش فضاها دراورد ممنون mirjaliliali53@yahoo.com سری اول سوالات؛ سوال دوم جوابش در پست دوم تاپیک ذکر شده http://www.noandishaan.com/forums/thread113291.html 6 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بچه ها من هر وقت میخوام تو 3d فایل کدمو importکنم این پیغام میاد و اصلا کار نمیکنه.شماها نمیدونین چیکار کنم؟ 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ زهرا جان احتمالا ورژن اتوکدت بیشتر از ورژن مکس هست ، به خاطر همین ارور میده و نمیتونه فایل رو باز کنه 3 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ زهرا جان احتمالا ورژن اتوکدت بیشتر از ورژن مکس هست ، به خاطر همین ارور میده و نمیتونه فایل رو باز کنه وااااای آره حق با تواه.اصلا به این قضیه فکر نکرده بودم.خیلی مرسی عزیزم 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ وااااای آره حق با تواه.اصلا به این قضیه فکر نکرده بودم.خیلی مرسی عزیزم خواهش میکنم عزیزم 4 لینک به دیدگاه
hamed.ng 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ برای یه پایان نامه موزه جنگ در کرمانشاه نیاز دارم به اطلاعاتی درباره موزه های جنگ به عنوان مثال در ویتنام,عراق,منچستر,کره شمالی و ... هرکجایی که میدونید همچین موزه ای هست و اطلاعات هرچند کوچکی دارید دربارش ممنون میشم قرار بدید برام. سپاسگزارم 3 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ برای یه پایان نامه موزه جنگ در کرمانشاه نیاز دارم به اطلاعاتی درباره موزه های جنگ به عنوان مثال در ویتنام,عراق,منچستر,کره شمالی و ... هرکجایی که میدونید همچین موزه ای هست و اطلاعات هرچند کوچکی دارید دربارش ممنون میشم قرار بدید برام. سپاسگزارم سلام دوست عزیز؛ اطلاعاتی راجب : مركز فرهنگي جنگ (عراق) موزه جنگ امپراطوري لندن موزه جنگ امپراطوري، شعبه داكسفورد موزه جنگ امپراطوري، شعبه شمال (منچستر) موزه جنگ روسيه ... به صورت اجمالی در یک فایل به همراه یک آدرس در مورد موزه جنگ کرمانشاه، براتون قرار می دم که امیدوارم مفید باشه. موفق باشید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بچه هامن هر وقت میخوام تو 3d فایل کدمو importکنم این پیغام میاد و اصلا کار نمیکنه.شماها نمیدونین چیکار کنم؟ به نظر من فکر کنم بخاطر اینه که فایلی که کد تو اون قرار داره با نام فارسی تایپ شده.منظورم همون فولدری هست که فایل کد داخلشه!!!!آخه ارور که میده همینو نشون میده!!!!تو 3ی باید کاملا تمام فایل ها با نام لاتین باشن!!!! 5 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ به نظر من فکر کنم بخاطر اینه که فایلی که کد تو اون قرار داره با نام فارسی تایپ شده.منظورم همون فولدری هست که فایل کد داخلشه!!!!آخه ارور که میده همینو نشون میده!!!!تو 3ی باید کاملا تمام فایل ها با نام لاتین باشن!!!! مرسی دوست عزیز که سعی کردی کمکم کنی اما همونطور که مینا جون گفته بود ورژن هاشون یکی نبود 5 لینک به دیدگاه
hamed.ng 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوست عزیز؛ اطلاعاتی راجب : مركز فرهنگي جنگ (عراق) موزه جنگ امپراطوري لندن موزه جنگ امپراطوري، شعبه داكسفورد موزه جنگ امپراطوري، شعبه شمال (منچستر) موزه جنگ روسيه ... به صورت اجمالی در یک فایل به همراه یک آدرس در مورد موزه جنگ کرمانشاه، براتون قرار می دم که امیدوارم مفید باشه. موفق باشید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بسیار سپاسگزارم از شما بابت این کمک 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بچه ها کسی پلان یا ی نقشه ی درست حسابی از پارک جمشیدیه داره؟نیاز فوری دارم 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بچه ها کسی پلان یا ی نقشه ی درست حسابی از پارک جمشیدیه داره؟نیاز فوری دارم این یه پی دی اف هستش راجع به منظر سازي كوهستان با استفاده از گياهان بومي که پارک جمشیدیه رو بررسی کرده چندتا پلانم توش داره. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها کمکم کنین لطفا.طرح این ترمم موزست.کف کرسی 1.60 و قسمت گالری ها هم اینجوریه که با یه رمپ میره سمت 1.40- با یه رمپ دیگه میره سمت طبقه بالا که این رمپ کلا 4 متر میره بالا با یه شیب ملایم.بعد به طبقه بالا که میرسه از یه جایی به بعد سرگیر میشه که اصلا بهش توجه نکرده بودم میخوام بدونم شما چه پیشنهادی دارین برام اینجوری بشه بده؟ قبله اینکه به جاهای سرگیر برسه مسیر گالری ها عوض میشه اونوقت از نمای بیرونی زیرش که طبقه همکف باشه خالیه .کف این قسمت راهرو رو شیشه ای کنم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده