validmahdi 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام خدمت تمامی دوستان وبه خصوص انوش . من یه در خواست از شما دوستان خوب داشتم و درخواستم اینه که یه پاورپوینت درمورد تحلیل نمونه خارجی و داخلی فرهنگسرا را برای من بگذارید ... با تشکر 2 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام خدمت تمامی دوستان وبه خصوص انوش . من یه در خواست از شما دوستان خوب داشتم و درخواستم اینه که یه پاورپوینت درمورد تحلیل نمونه خارجی و داخلی فرهنگسرا را برای من بگذارید ... با تشکر سلام دوست عزیز؛ تحلیل یک نمونه از فرهنگسرای خارجی و یک نمونه ایرانی رو که تونستم پیدا کنم رو براتون قرار می دم که متاسفانه فرمت pdf هست که امکان تغییر اون به فرمت پاورپوینت وجود داره.و در کنار اون یک مجموعه تقریبا کامل از اطلاعات و ضوابط طراحی فرهنگسرا رو می گذارم که امیدوارم براتون مفید باشه.باز هم اگر مطلب خوبی پیدا کردم در اختیارتون قرار میدم. موفق باشید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام خدمت تمامی دوستان وبه خصوص انوش . من یه در خواست از شما دوستان خوب داشتم و درخواستم اینه که یه پاورپوینت درمورد تحلیل نمونه خارجی و داخلی فرهنگسرا را برای من بگذارید ... با تشکر سلام در لینک زیر فایل پاورپوینتی از فرهنگسرای نیاوران موجود میباشد که فکر میکنم به کار شما بیاید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موفق باشید 7 لینک به دیدگاه
s18 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ سلام کاراتون عالیه میشه یک پلان ویلایی 5 خوابه با نما و برش بدین ممنون میشم 4 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ ســلام به همگــی دوستان شدیدا نیاز به کمکتون دارم من باید یه سایتو توی شهر کرمانشاه آنالیز کنم خواستم ببینم کسی میتونه تو این زمینه کمکم کنه جهت باد مطلوب و نور خوب و .... رو میخوام خیلی گشتم اما پیدا نکردم 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ سلام کاراتون عالیه میشه یک پلان ویلایی 5 خوابه با نما و برش بدین ممنون میشم اینجا میتونی پیدا کنی دوست جون http://www.noandishaan.com/forums/thread3297-2.html ســلام به همگــی دوستان شدیدا نیاز به کمکتون دارم من باید یه سایتو توی شهر کرمانشاه آنالیز کنم خواستم ببینم کسی میتونه تو این زمینه کمکم کنه جهت باد مطلوب و نور خوب و .... رو میخوام خیلی گشتم اما پیدا نکردم فکر میکنم باید نسبتا کوهستانی باشه، من مطالعات کردستان رو دارم اما کرمانشاهو کار نکردم، حالا اگه شبیه همه و خواستی کردستان رو بهت بدم ب سایت های هواشناسی و جغرافیایی یه سری بزن اونجا باید یه چیزایی دستگیرت بشه 9 لینک به دیدگاه
bacham 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ kasi mitune komakam kone , vray baraye sketchup mikham nasb konam az koja download konam? 5 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ kasi mitune komakam kone , vray baraye sketchup mikham nasb konam az koja download konam? این لینک دانلودش از وب سایت رسمی معماری خوی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم لینک دانلود نرم افزار از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ [TABLE] [TR] [TD=colspan: 2] جانمایی بنا با توجه به اشکال مختلف زمین (قابل توجه دفاتر محترم مهندسی طراحی) سايت نظام مهندسي گيلان برای سهولت دانلود فایل به دوقسمت تقسیم شده است . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] 9 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ اینجا میتونی پیدا کنی دوست جونhttp://www.noandishaan.com/forums/thread3297-2.html فکر میکنم باید نسبتا کوهستانی باشه، من مطالعات کردستان رو دارم اما کرمانشاهو کار نکردم، حالا اگه شبیه همه و خواستی کردستان رو بهت بدم ب سایت های هواشناسی و جغرافیایی یه سری بزن اونجا باید یه چیزایی دستگیرت بشه مرسی دوست خوبم ممنون میشم اگه مطالعات کردستانو بهم بدی فک میکنم به دردم میخوره:girl_yes2: 6 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ ســلام به همگــی دوستان شدیدا نیاز به کمکتون دارم من باید یه سایتو توی شهر کرمانشاه آنالیز کنم خواستم ببینم کسی میتونه تو این زمینه کمکم کنه جهت باد مطلوب و نور خوب و .... رو میخوام خیلی گشتم اما پیدا نکردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=2][/h] 9 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ پلان تالار ماشین یا قصر بلورین میخوام...کسی داره؟:sad0::4564: برای درس ساختمان و گزارش کارگاه که واحد عملی داره شما ها چیکارمیکردین؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3:4564::5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ پلان تالار ماشین یا قصر بلورین میخوام...کسی داره؟:sad0::4564:برای درس ساختمان و گزارش کارگاه که واحد عملی داره شما ها چیکارمیکردین؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3:4564::5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام دوست عزیز، متاسفانه این درس رو هنوز نگذروندم اما تصاویری از مدارک قصر بلورین یا همون (Crystal Palace) قرار میدم که امیدوارم مد نظر شما هم باشه. موفق باشید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان ... شما ریز فضای مرکز اطلاعات رو همراه با بروشور ندارین؟؟؟ من واسه یکی از دوستام میخوام.... لطفا کمکم کنین .... رومو زمین نندازین ... ممنون ... 2 لینک به دیدگاه
zipaton 231 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ در مناطق شمالی نوع آب و هوا معتدل و مرطوب می باشه با توجه به زیاد بودن رطوبت موجود در هوا و در زمین در طراحی پی و خود ساختمان چه نکاتی را در نظر میگیرن؟ 3 لینک به دیدگاه
zipaton 231 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ در مورد پلان نورپردازی کسی مطلب داره؟ پلان نور پردازی اگر کسی داره لطف کمک کنه؟ 3 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ در مناطق شمالی نوع آب و هوا معتدل و مرطوب می باشه با توجه به زیاد بودن رطوبت موجود در هوا و در زمین در طراحی پی و خود ساختمان چه نکاتی را در نظر میگیرن؟ دوست عزیز فایلی رو براتون قرار دادم که پاسخ اجمالی درش گنجوندم. در مورد پلان نورپردازی کسی مطلب داره؟ پلان نور پردازی اگر کسی داره لطف کمک کنه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ سلام خوبین خوشین سلامتین؟ بچه ها ی سوال: کسی میدونه کلید سوالات کنکور ارشد معماری دانشگاه آزاد کی رو سایت گذاشته میشه؟ بعد رو کدوم سایت میزارن؟ 4 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ سلامخوبین خوشین سلامتین؟ بچه ها ی سوال: کسی میدونه کلید سوالات کنکور ارشد معماری دانشگاه آزاد کی رو سایت گذاشته میشه؟ بعد رو کدوم سایت میزارن؟ سلام دوست عزیز. شما خوبین...خب خدا رو شکر یک وبسایت جامع قرار میدم که تقریبا آرشیو کاملی از سوالات و کلید آزمون های ارشد آزاد و سراسری هست.امیدوارم که مفید باشه. البته کلید ازمون 92 به احتمال زیاد به زودی منتشر نمیشه.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 موفق باشید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده