.Milaad. 1459 ارسال شده در 13 آبان، 2019 یک قطره از قطره ی چشمی پیلوکارپین یک درصد واکنش های چشمم تموم شده!
.Milaad. 1459 ارسال شده در 16 آبان، 2019 جمله ی عجیبیست! دی + سُنا و ی ماساژور مثل تو فیلم های چارلی چاپلین!
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 24 آبان، 2019 بابا حسابی کتفم رو ماساژ داد -_- خیلی خوب بود . دردش کمتر شد . ولی باز نیاز دارم و دیگه نمیشه مزاحمش شد :)) کاش مثل ملحفه ی شسته که میچلونَنش ، سراسر من رو هم همونجور میچلوندن و بعد هم خواب عمیق : }
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2019 بستنی من همیشه بستنی میخوام مگر اینکه خواب باشم . یا همزمان باهاش چیز دیگه ای هم بخوام که اونو روی دلت بنویسمش تاپیک جان : } 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 7 دی، 2019 این گزینه های در حال چرخش تو ذهنمو بریزم رو کاغذ از بندشون آزاد شم
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 8 دی، 2019 در ۱ ساعت قبل، moham@d گفته است : یک لیوان دمنوش که اعصابم رو ارروم کنه اگر کلا روز پر تنشی داری به لیمویی ، بهار نارنجی ، بادرنجبویه ای اگر دم دست هست دم کن بخور ✌️ ولی اگر چیزی آنی بهمت ریخته ازون فضا دور شو خودتو مشغول چیز دیگه کن ، با خودت گفتگوی منطقی داشته باش : ) البته شخصی هستی که در اینباره مهارت داری و کنترلت روی خودت خوبه خیلی 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 17 دی، 2019 میشد میرفتم توی حیاط کمک . ولی آشپزا مردای غریبه ن نمیشنلسمشون آدم راحت نیست.
moham@d 172 ارسال شده در 22 دی، 2019 یکی بیاد منو برسونه به خونه حال رانندگی تو این ترافیک رو ندارم ? 1
ارسال های توصیه شده