نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ تیر، ۱۳۹۸ عنوان گویاست ... دل من الان هوس برف زمستون رو کرده شما بگید ? 30 تیر 98 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ تیر، ۱۳۹۸ ولله هوای میکده غم میبرد ز دل ... یه جرعه حرم لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۳۹۸/۴/۳۰ در ۲۱:۰۶، _محمّد_ گفته است: یه لیوان آب ? نمایش پاشو برو سر یخچال بخور اگر جرئتشو داری :)) لینک به دیدگاه
_محمّد_ 8 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ تیر، ۱۳۹۸ در ۱۳۹۸/۴/۳۰ در ۲۱:۱۱، نفحات گفته است: پاشو برو سر یخچال بخور اگر جرئتشو داری :)) نمایش پام خوابیده :)) 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ مرداد، ۱۳۹۸ با یکی حرف بزنم که خیلی وقته باهاش حرف نزدم لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ مرداد، ۱۳۹۸ زود برسیم تالار لباسم چروک نشه :))) لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ مرداد، ۱۳۹۸ وجدانن هوا خنک بشه نداشتیم ما همچین گرمایی 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۸ وجدانا عمدی که نگفتی ناهارمو کوفتم کنی ؟ :)) یه پارچ آب هندونه .. قشنگ یه پارچ ! 1 لینک به دیدگاه
ثنابانو 15 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۳۹۸/۵/۸ در ۱۱:۱۳، نفحات گفته است: وجدانا عمدی که نگفتی ناهارمو کوفتم کنی ؟ :)) یه پارچ آب هندونه .. قشنگ یه پارچ ! نمایش مرفه بی درد باز تو کباب خوردی؟ پس شیربرنجو کی خورد؟ناهار نخردمه? لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۳۹۸/۵/۸ در ۱۱:۱۶، ثنابانو گفته است: مرفه بی درد باز تو کباب خوردی؟ پس شیربرنجو کی خورد؟ناهار نخردمه? نمایش تو داری بمن میگی مرفه بی درد :)) یادم نیار اون مصیبت عظما رو -_- رفع اسپم : بجز آب هندونه ؛ یه فیلم از آنجلینا جولی ... آنجلینا جولیه خونم اومده پایین :)) 1 لینک به دیدگاه
ثنابانو 15 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۸ اووووم دوست دارمفیلم عروسیمو ببینم و ودرحین دیدن یک کاسه تخمه هم بشکونم بخورم? لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۳۹۸/۵/۸ در ۱۱:۲۴، ثنابانو گفته است: اووووم دوست دارمفیلم عروسیمو ببینم و ودرحین دیدن یک کاسه تخمه هم بشکونم بخورم? نمایش با فیلم عروسیت تخمه میشکنی ؟ :)))) میرم به مهموناتون میگم. مخصوصا اونا که رقصیدن :))) رفع اسپم : دلم میخواد برم خونه قبلی فیلم عروسیشو ببینم 1 لینک به دیدگاه
ثنابانو 15 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۹۸ اره بابا تازه اگر پفیلاهم باشه که فبهالمراد!!! رفع اسپم:دلم میخواد بالایی نیاد خونمون فیلم عروسیمو ببینه فقط بیاد ناخناموترمیم کنه? 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مرداد، ۱۳۹۸ تب دارم و دلم بستنی میخواد خنک بشم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده