نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۸ گاهی توی مکالمات روز مره با آدمهای زندگیمون گفتگو معنای خاصی پیدا میکنه یا طنز میشه , یا عاشقانه ست یا مفهومی با ارزش میگیره .: ثبتش کن :. ☘ 3 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۸ - ابیات ضعیف بود ؟ حداقل ضعفشون رو بهم بگید : ) + چون تگ نکرده بودی ندیدم . نشر دادمشون . عزیزی { حدود یکساعت ماسیدم گوشه ی اتاق از بهت و چقدر خاکستری طی شد } 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۸ - تنبل نبودی , به اندازه کافی برات جذاب نبود که سمتش بری . نقاشی لیلی عه واقعی تو بود کشوندت تا بیابونا : ) - بیابونا رو زیبا گفتی ... لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ - اونا چیه بالای گوشیت مثل قابلمه س ! + قابلمه ؟ ! قابلمه نیست . آیکون تبلیغاته . مثل زحله ... یه کره که دورش حلقه س مثلا _ زحل ؟!!!!!! + زحل دیگه .. دورش کمربند داره .. همون کیوان اصن ... تو مشهد چی بهش میگن - میگن قابلمه + هااااا ... پس قابلمه از کرات منظومه س - میخوای بگی نمیدونستی ؟ + توی چه جهلی بودم تا حالا ? 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۸ - تا حالا اثری ارائه کردین بعدش جوری سرخورده بشین که پشیمون شید از همه چی ؟ - نه ... درکتون نمیکنم . من تازه بتدای راهم. ابتدای سربالایی - :} لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۸ - خوردی به بدشانسی . دوست داشتم آدم چندسال پیش رو میدیدی . حداقل کلی شاد میشدی + من که بچه نیستم ازت انتظار داشته باشم حالمو خوب کنی . و مجبور باشی خودت نباشی جلوم : } (امیدوارم گره از کار فروبسته ش گشوده بشه ♡) لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۸ - ببخشید مزاحمت شدم : } - نه اصلا . هر چیزی به وقتشه . مگه نه ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۸ _ بابا ماشالله ماشالله دوماد شدی ها چقدر میبایست قربون صدقه ش میرفتم .. پ ن : من و هما وقتی بعد مدتها برا تنوع رسمی پوشیده بودم! 2 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده