Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۸ جزوه طراحی قالب و پرس امیرکبیر که توسط گروه مولفان سنجش تکمیلی امیرکبیر به صورت دست نویس تهیه شده و جهت آمادگی آزمون کارشناسی ارشد هست رو به صورت PDF از لینک زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۸ فصل نهم کتاب ساخت و تولید که با موضوع طراحی قالب های پرس هست رو به صورت PDF از لینک زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Mans 2 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۸ متاسفانه فايل ها باز نشدند و قبل از حتي درخواست پاسورد اين پيام دريافت شد كه البته ممكن است بدليل ورژن پايين win.rar ويندوز ايكس پي من باشد ولي من تا بحال در مورد فايل هاي كمپرسي مشكلي نداشتم و لذا احتمال نقص خود فايل هم هست 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۸ در 18 ساعت قبل، Mans 2 گفته است : متاسفانه فايل ها باز نشدند و قبل از حتي درخواست پاسورد اين پيام دريافت شد كه البته ممكن است بدليل ورژن پايين win.rar ويندوز ايكس پي من باشد ولي من تا بحال در مورد فايل هاي كمپرسي مشكلي نداشتم و لذا احتمال نقص خود فايل هم هست شاید ناقص دانلود شده باشن. چون الان دانلود کردم و تست کردم. اکسترکت شد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده