رفتن به مطلب

فرآیند ساخت و مزایای لوله فاضلابی


nushin6

ارسال های توصیه شده

PVC-Solid-Wall-PVC.jpg


فرآیند لوله های فاضلابی

آنچه در این قسمت مهم می باشد انتخاب لوله های مناسب و باکیفیت می باشد.لوله ها در دو نوع سخت و منعطف تقسیم بندی می شوند.لوله ی سخت هنگامی که فشار وزن وارد می شود به مقاومت خود متکی است اما لوله ی منعطف بیش ازنیروی وارده ی معینی را تحمل نمی کند.در متن ذیل به انواع لوله هایی که در فاضلاب از آن ها استفاده می شود می پردازیم که این لوله ها ممکن است در موارد مختلف از قبیل طراحی،نوع و موادی که از آن ساخته می شود،هنگام اجرا دارای محدودیت هایی باشد.
لوله*های سفالی:
لوله های سفالی دستخوش تغییرایی از جمله نوع رس استفاده شده در آن و روش تولید شده است.این لوله ها نفوذپذیری کمی در مقابل آب دارند،مقاومت آن ها خوب است و با محیط زیست نیز سازگار می باشد.مواد اولیه ی آن نیز ارزان و همینطور در دسترس است.ازایرادهای این لوله ها می توان به سنگین بودن و شکننده بودنشان در حمل و نقل اشاره کرد.
لوله*های چدن نشکن:
این لوله ها به دلیل داشتن کمی منیزیم و نیز گرانول در آهن باعث شده اند تا مقاوم تر عمل کرده و دارای انعطاف بیشتری باشند.سایز این لوله های فاضلابی از 80 تا 1000 میلی لیتر است.دراین لوله ها باید مقدار بیشتری از قیررا برای پوشش و برای حفاظت داخلی آن ازملات سیمان استفاده کرد.
لوله*های فولادی:
لوله های فولادی در این صنعت بسیار پرکاربرد هستند که سایز آن ها نیز بزرگ تر است و حدود 160 میلی متر می باشد.این لوله های فاضلابی حتی فشار زیاد را نیز تحمل می کنند.ازپوشش های اندودی برای حفظ و عایق آن ها استفاده می شود.
لوله*های آزبست سیمان:
این لوله ها در سه مرحله ی D،C،B ساخته می شوند که متشکل از 15-10درصد پنبه ی کوهی،حدود 90% سیمان و همینطور هیدروکسی سیلیکات منیزیم می باشد.اگر این
لوله فاضلابی مدنظرتان است، هنگام استفاده از آن ها در شبکه های قاضلاب از سیمان ضد سولفات استفاده کنید چراکه به عمر آن می افزاید.نکته ی دیگر این که برای جلوگیری از خوردگی از روش قیر اندود کردن استفاده کنید.
لوله*های بتنی:
از موارد استفاده ی لوله های بتنی در فاضلاب ثقلی مس باشد.این لوله ها با قطر کمتر از 600 میلی متر و به صورت غیر مسلح در ایران ساخته می شوند و لوله هایی که قطر بیشتری دارند مسلح می شوند.لوله ی فاضلابی از نوع لوله ی بتنی بسیار سنگین می باشد و حمل و نقل آن ها در مسافت های طولانی توصیه نمی شود زیرا هزینه ی زیادی را برایتان به همراه خواهد آورد.
لوله* پلی اتیلن:
لوله های فاضلابی پلی اتیلن کاربردهای بسیاری دارد و از مدرن ترین روش های پلیمریزاسیون بهره مند می باشد.از دیگر ویژگی ها این است که خاصیت مکانیکی آن نیز افزایش یافته است.فناوری تولید دو جداره و تک جداره ی این لوله ی فاضلابی تغییرات چشم گیری را در صنعت این لوله ها به وجود آورده است.این لوله ها مقاومت زیادی را در برابر وزن خاک و همینطور بارهای ترافیکی دارند.
مزایا*ی لوله ی فاضلابی:
لوله های فاضلابی وزن کمی دارند و دچار زنگ زدگی نمی شوند.
در مقابل عوامل مختلف از جمله پوسیدگی مقاوم می باشند.
اجرای آن ها ساده است.
این لوله ها فشار بالا را نیز متحمل می شوند.
در برابر خوردگی گالوانیکی و همینطور ضربه و یا سایش مقاوم هستند.
از دیگر خاصیت آن ها انعطاف پذیریشان است.
قابلیت تبدیل به سایزهای متفاوت را دارد.
در برابر بلایای طبیعی همچون زلزله مقاومت بالایی دارد.
این لوله های فاضلابی اتصال محکمی دارند.
در مقابل اشعه ی فرابنفش خورشید مقاوم است.
دارای خصوصیت های هیدرولیکی مناسبی می باشد.
هزینه ی تعمیر و نگهداری پایینی دارد.منبع:
لوله فاضلابی شریان کاو
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...