Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۷ با سلام پروژه ای استارت زده شده برای تولید نرم افزار ویژه که به ضورت خروجی عملی پیش خواهد رفت از تمام دوستانی که در مورد تولید نرم افزار اطلاعاتی دارند دعوت میکنم در این تاپیک مطالب خودشون را به اشتراک بزارند لطفا زکات علم تونو با آموزش با افرادی که لازم دارند پرداخت کنید لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۷ توضیحات بیشتری در مورد کاری که میخواید انجام بدید میگین 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۷ در 11 ساعت قبل، Mehdi.Aref گفته است : توضیحات بیشتری در مورد کاری که میخواید انجام بدید میگین بله میخوام یه نرم افزار محیط زیستی که جدید باشه رو میخوام طراحی کنم ایده بخش محیط زیستی خودم انجام میدم فقط بخش تولید نرم افزار آموزشش رو لازم دارم که کلا یاد بگیرم و خودم بتونم صفر تا صدش انجام بدم بازم توضیح خواستید در خدمتم لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۷ در در 23 بهمن 1397 در 01:05، Yamna 1 گفته است : بله میخوام یه نرم افزار محیط زیستی که جدید باشه رو میخوام طراحی کنم ایده بخش محیط زیستی خودم انجام میدم فقط بخش تولید نرم افزار آموزشش رو لازم دارم که کلا یاد بگیرم و خودم بتونم صفر تا صدش انجام بدم بازم توضیح خواستید در خدمتم دقیقا چیکار میخواد بکنه این نرم افزار دیتاهای ورودی و از چه راهی میخوای خروجی بگیری؟ 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۷ در 5 دقیقه قبل، Mehdi.Aref گفته است : دقیقا چیکار میخواد بکنه این نرم افزار دیتاهای ورودی و از چه راهی میخوای خروجی بگیری؟ خیلی کارها شما که نرم افزارهای برق آشنایی دارید کارکرد یه مدار میشه قبلش تست کرد یا طراحی کرد جز به جز منم یه همجین ایده دارم برای اینکه قضیه مهیج باشه لو نمیدم حالا تاپیک پایتون چک کن مدیر یه سری فایل دانلود نمیشه لنگ موندم لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۷ در 10 دقیقه قبل، Yamna 1 گفته است : خیلی کارها شما که نرم افزارهای برق آشنایی دارید کارکرد یه مدار میشه قبلش تست کرد یا طراحی کرد جز به جز منم یه همجین ایده دارم برای اینکه قضیه مهیج باشه لو نمیدم حالا تاپیک پایتون چک کن مدیر یه سری فایل دانلود نمیشه لنگ موندم باید اطلاعات بیشتری بدی تو همون تاپیک پایتون مشکل رو بگو یا گزارش بزن تا درست بشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده