Yamna 1 17420 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2019 با سلام پروژه ای استارت زده شده برای تولید نرم افزار ویژه که به ضورت خروجی عملی پیش خواهد رفت از تمام دوستانی که در مورد تولید نرم افزار اطلاعاتی دارند دعوت میکنم در این تاپیک مطالب خودشون را به اشتراک بزارند لطفا زکات علم تونو با آموزش با افرادی که لازم دارند پرداخت کنید
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2019 توضیحات بیشتری در مورد کاری که میخواید انجام بدید میگین 1
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2019 در 11 ساعت قبل، Mehdi.Aref گفته است : توضیحات بیشتری در مورد کاری که میخواید انجام بدید میگین بله میخوام یه نرم افزار محیط زیستی که جدید باشه رو میخوام طراحی کنم ایده بخش محیط زیستی خودم انجام میدم فقط بخش تولید نرم افزار آموزشش رو لازم دارم که کلا یاد بگیرم و خودم بتونم صفر تا صدش انجام بدم بازم توضیح خواستید در خدمتم
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2019 در در 23 بهمن 1397 در 01:05، Yamna 1 گفته است : بله میخوام یه نرم افزار محیط زیستی که جدید باشه رو میخوام طراحی کنم ایده بخش محیط زیستی خودم انجام میدم فقط بخش تولید نرم افزار آموزشش رو لازم دارم که کلا یاد بگیرم و خودم بتونم صفر تا صدش انجام بدم بازم توضیح خواستید در خدمتم دقیقا چیکار میخواد بکنه این نرم افزار دیتاهای ورودی و از چه راهی میخوای خروجی بگیری؟ 1
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2019 در 5 دقیقه قبل، Mehdi.Aref گفته است : دقیقا چیکار میخواد بکنه این نرم افزار دیتاهای ورودی و از چه راهی میخوای خروجی بگیری؟ خیلی کارها شما که نرم افزارهای برق آشنایی دارید کارکرد یه مدار میشه قبلش تست کرد یا طراحی کرد جز به جز منم یه همجین ایده دارم برای اینکه قضیه مهیج باشه لو نمیدم حالا تاپیک پایتون چک کن مدیر یه سری فایل دانلود نمیشه لنگ موندم
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2019 در 10 دقیقه قبل، Yamna 1 گفته است : خیلی کارها شما که نرم افزارهای برق آشنایی دارید کارکرد یه مدار میشه قبلش تست کرد یا طراحی کرد جز به جز منم یه همجین ایده دارم برای اینکه قضیه مهیج باشه لو نمیدم حالا تاپیک پایتون چک کن مدیر یه سری فایل دانلود نمیشه لنگ موندم باید اطلاعات بیشتری بدی تو همون تاپیک پایتون مشکل رو بگو یا گزارش بزن تا درست بشه 1
ارسال های توصیه شده