EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ پروژه متره و برآورد (کامل) ساختمان 3 طبقه بتنی – بر مبنای فهرست بهای 88 سه طبقه با برآورد کامل مساحت طبقات زیر ۱۰۰ متر مربع دانشگاه آزاد واحد شبستر – گروه عمران – نيمسال اول 88 استاد راهنما : آقای مهندس باستانی پور تهيه و تنظیم : حسين نژادفرد . حجم : 2.6MB zip معرفی پروژه - برگ مالی پروژه - خلاصه فصول - برگ ضرايب ( فايل با Word 2007 ) { ليستوفر & ريز متره ( فايل pdf)} نقشه ها با فرمت تصويری jpg.*, با فرمت اتوکد آپلود نشده است . 6 لینک به دیدگاه
fantom65 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ 2 پروژه کامل متره لینک دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
soheedsongs 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این که مال سال 87 که؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درسته مال 87.شما میتونید اعداد برآورد فهرست بهای ابنیه 88 رو اعمال کنید 4 لینک به دیدگاه
shaghayeghman 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ سلام نمیشه اتوکدشم بزارید خیلی نیاز دارم. ممنون میشم 1 لینک به دیدگاه
256reza 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ دوستان 2 طبقه فلزی کسی داره بهمراه نقشه فاز2 به همراه دیتایل نقشه؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
256reza 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ دوستان 2 طبقه فلزی کسی داره بهمراه نقشه فاز2 به همراه دیتایل نقشه؟؟؟؟؟ کسی خبری نیست آخه چرا من اینقده بد شانسم حالا اگه 3 طبقه میخواستما اونوقت هیچ کس نداشت؟ لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ عجب انجمن خلوتی شده راستشو بخواین من هر چقد گشتم دوطبقه پیدا نکردم . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده