afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ ابتدا گوشت را به وسیله بیفتك كوب میكوبیم تا كاملا'' نازك و خرد شود سپس پیاز را رنده میكنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمك و فلفل مخلوط میكنیم مـــــــــواد لازم : گوشت راسته كبابی :: نیم كیلو پیاز درشت :: 1 عدد گوجه فرنگی :: 4 عدد چوچاق (شیشاق) :: 1 قاشق غذا سوپ خوری رب انار ترش :: 1 قاشق غذا خوری گردوی چرخ شده :: 100 گرم نمك و فلفل :: به میزان لازم روغن یا كره :: نصف قاشق غذا خوری آب :: نصف پیمانه پلو پزی طــــــــرز تهیه : ابتدا گوشت را به وسیله بیفتك كوب میكوبیم تا كاملا'' نازك و خرد شود سپس پیاز را رنده میكنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمك و فلفل مخلوط میكنیم . حالا میتوانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را كم میكنیم و مخلوط را در روغن و آب میگذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را كبابی و یا سرخ میكنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف میچنیم . 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده