رفتن به مطلب

كباب ترش یك نوع غذای محلی گیلانی


afa

ارسال های توصیه شده

50785.JPG

ابتدا گوشت را به وسیله بیفتك كوب می‌كوبیم تا كاملا'' نازك و خرد شود سپس پیاز را رنده می‌كنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمك و فلفل مخلوط می‌كنیم

مـــــــــواد لازم :

گوشت راسته كبابی :: نیم كیلو

پیاز درشت :: 1 عدد

گوجه فرنگی :: 4 عدد

چوچاق (شیشاق) :: 1 قاشق غذا سوپ خوری

رب انار ترش :: 1 قاشق غذا خوری

گردوی چرخ شده :: 100 گرم

نمك و فلفل :: به میزان لازم

روغن یا كره :: نصف قاشق غذا خوری

آب :: نصف پیمانه پلو پزی

طــــــــرز تهیه :

ابتدا گوشت را به وسیله بیفتك كوب می‌كوبیم تا كاملا'' نازك و خرد شود سپس پیاز را رنده می‌كنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمك و فلفل مخلوط می‌كنیم . حالا می‌توانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را كم می‌كنیم و مخلوط را در روغن و آب می‌گذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را كبابی و یا سرخ می‌كنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف می‌چنیم .

  • Like 4
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...