saman 7 8787 ارسال شده در 10 آبان، 2013 دمتون گرم زحمت کشیدی مهدی جان من بازیو ندیدم باید دان کنم ولی ایول رحمتی که بازم پنالت گرفت دم قاضیم گرم
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 10 آبان، 2013 خواهش میکنم داش سامان ببخشید بی اجازه بود !! محمد قاضي در دقيقه 32 با يک شوت دقيق از پشت محوطه جريمه گل استقلال را به ثمر رسوند. رضا عنايتي در دقيقه 55 يک ضربه پنالتي را براي صبا از دست داد و ضربه او را مهدي رحمتي به خوبي مهار کرد در دقيقه 69 مهدي رحمتي يکبار ديگر درخشيد و ضربه سر مهاجم صبا را به خوبي مهار کرد. در کل درخشش عقاب آسیا تو بازی از همه چی چشم گیر تر بود واقعا مهدی رحمتی فوق العاده بود امشب
دل مانده 7714 ارسال شده در 11 آبان، 2013 منم بازیو نتونستم ببینم متاسفانه... خیلی حیف شد ولی وقتی این خبر خوشو شنیدم خیلی خوشحال شدم
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 11 آبان، 2013 من تا دقيقه 65 ديدم بد بوديم ولي برديم. مهدي رحمتي مثل هميشه عالي. خسرو و قاضي هم خوب بودند. آندو بي دقت نوري پراشتباه
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 11 آبان، 2013 واقعا گل قاضی حرف نداشت برای بار دوم مثل بازی قبلیش از پشت محوطه جریمه گل زد!!! شوتهاش حرف نداره !! نیمه اول نیمه استقلال بود اما نیمه دوم استقلال واقعا خیلی تو لاک دفاعی بود درخشش سید بی نظیر بود
saman 7 8787 ارسال شده در 11 آبان، 2013 من حرفای آندو رو قبول دارم نباید کسر امتیازو بندازن گردن آندو که این طوری روحیش خراب بشه
.Apameh 25173 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2013 بازی رو دیدم همونطور که خود قلعه نویی گفت استقلال خوب بازی نکرد و این رحمتی بود که باعث پیروزی تیممون شد صبا تو نیمه دوم بهتر از استقلال بازی کرد با اینکه نتیجه به سود استقلال تموم شد اما بچه ها باید منسجم تر بازی کنن
ارسال های توصیه شده