رفتن به مطلب

خوشحالم

rozegar

ارسال های توصیه شده

:ws3: دیدم این گروه کلا تو مود غمبناکه ....گفتم یه پست شادی انگیزناک:ws28: (چی گفتم) بزنم واسه بالا بردن شادی خون....

الان الکی الکی خوشحال و خر کیفم

پشه نیشم زده ولی مهم نیست من خوشحالم

درس نخوندم ولی این باعث زانوی غم بغل بگیرم.....پس خوشحالم

خسته ام:a030: ولی بازم باعث نمی شه شاد نباشم....

معده ام درد داره ولی بازم دلیلی واسه غمبناکی نیست:ws3:

اصلا میخوام همین جور خوشحال باشم....حرفیه؟:w02:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 47
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:w02: امروز با مامی رفتم خرید....

واسه شامم اسنک آماده کردم.... بعدشم ژله گذاشتم واسه فردا که میخوام ژله خورده شیشه آماده کنم...میخوام کیک هم بپزم:ws3:

واسه فرار از درس چه کارا که نمی کنم:ws28:

ولی کلا از این بیش فعالی ها خوشمان می آید:hapydancsmil: الانم خوشحالم

لینک به دیدگاه

:ws28: امیدوارم کیک مثه سری قبل نشه... از کیک عکس گرفتن آبرو واسم نذاشتن:w000:

:w02: خودمم احساس کردم زیادی فعال شدم.....:ws3: سعی می کنم کم کنم فعالیتمو...چش می خورم:ws28:

لینک به دیدگاه

این مدت دچار کم خوابی مفرط شدم.... یا خوابم نمی بره....وقتی خوابم می بره و خوابم می خواد عمیق بشه یکی پیدا می شه منو بیدار کنه از گراهام بل گرفته تا خروس بی محل همسایه!!! همون که میگن غازه!!!:w58:

طبق معمول که دیشب دیر خوابیده بودم و صبح کله سحر بیدار شده بودم ...و احساس کوفتگی شدید روحی روانی و جسمی داشتم :a030:و اینجا بود که به نقش مهم خواب تو زندگی پی بردم:banel_smiley_4:

یه کم ورزش کردم و همین باعث شد دوپینگ روحی روانی صورت بگیره:hapydancsmil: و رفتم لباسای زمستونه رو بندازم تو ماشین بعد هم انبارشون کنم واسه زمستون بعدی(البته این کارو باید 2 ماه پیش انجام میدادم):w02: ..... وقتی رفتم سراغ ماشین با کمال تعجب دیدم لباسام تو ماشینه:w58: من که هیچ وقت یادم نمی رفت از ماشین درشون بیارم از دو روز پیش لباسا تو ماشین مونده بود:w58:

ولی اینا باعث نشد روحیه مو از دست بدم.....:hapydancsmil: اومدم اعلام کنم....من خوشحالم

لینک به دیدگاه

من تازه عضو این گروه شدم نمیدونم اینجا چه خبره.:hanghead:

ولی موافق الکی خوش بودنم.:ws28:

و نگران اینده شما با این پشتکار مثال زدنی.:5c6ipag2mnshmsf5ju3

لینک به دیدگاه
:ws3: امروز صبح رو با انرژی آغاز کردم. صبح تو آینه روشویی با خودم سلام علیک کردم و خودمو کلی تحویل گرفتم:w58: بعد هم به خودم نوید دادم امروز یک روز پرنشاط خواهم داشت:w02: الانم انرژیک می باشم:a030:
لینک به دیدگاه

:w02: امشب

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
درست کردم .....اینقده خوب بود:hapydancsmil: کلی ذوقیدم:ws3:

از صبح هوس ژله کرده بودم ولی حوصله نداشتم برم ژله درست کنم:ws37: تو خونه غر می زدم یکی واسه من ژله درس کنه من دلم می خواد...ولی کسی به ندای درونی من پاسخ نداد...عصری بابا رفته بود بیرون وقتی اومد دیدم از این ژله آماده ها گرفته:hapydancsmil:احساس ذوقمان به ذوق مرگی تبدیل شد:ws3: الان خوشحالم.... :ws28:(دقت کردین نیمی از احساسات خوشحالانه من به معده ام و خوردن بر می گرده):ws28:

لینک به دیدگاه

:ws3: بعد از اصرارهای فراوان معده الان رضایت دادم برم صبحانه بخورم:ws3:

خوب یه دلیل دیگه واسه انرژیک بودن..........> صبحانه کله پاچه است:hapydancsmil::hapydancsmil:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...