Tamana73 28835 ارسال شده در 4 شهریور، 2014 شدییییییییییییییید دلتنگم.... نیست... کاش بود... حتی شده صداش.... نفسش... خنده هاش... شادیاش... بیا...
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 6 شهریور، 2014 اصل بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است! این جمله رو باید با طلا نوشت...
Tamana73 28835 ارسال شده در 14 مهر، 2014 دلم... شاید گرفته... روش نمیشه بهم بگه... میدونه میزنم سرش تا آرومشه ولی محتاج آروم کردن غریبه نباشه... اگه من "منم"... میتونم باشم... خودم وخدام... دمش گرم... هرچی بگم کم گفتم ازش....
samaneh noori 96 ارسال شده در 30 آبان، 2014 سلام به همه منم دلم خیلی گرفته ولی ولی نه مانند شما ها دلم برای خانه پدریم ولی نه دلتنگی با ناراحتی یاد مجردی تنگه یاد داشتن فرصت های از راه نیا مده چقدر اضطراب اون روزها لذت داشت ولی اضطراب این روزها خیلی عمیقه و هیچ لذت همراه با شیطنتی نداره چقدر بده بزرگ شدن الان یاد حرفهای ما ما نم که می افتم تازه می فهمم ولی چه فایده یادمه یه روز تو حیاط مدرسه زنگ تفریح بود از لای نرده های در با دوستام بچه های راهنمایی رو دیدیم و من چقدر ارزو می کردم جای اون ها باشم وقتی رفتم خونه به ما ما نم گفتم من کی جای اونها می رسم گفت با یه چشم به هم زدن و من فردا اون روز چشمهام درد می کرد چون هی چشمهام رو به هم زده بودم و نرسیده بودم به اون لحظه و چقدر ناراحت بودم و تا چند وقت دپرس ولی حالا می گم کاش اینقدر پلک نزده بودم شاید دیر تر به این لحظه ها می رسیدم کاش می شد به عقب پلک زد
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 30 آبان، 2014 سلام خانوم.. منم دوست دارم برگردم به دوران بچه گیم... دنیای آدم بزرگا دوست داشتنی نیس
Tamana73 28835 ارسال شده در 23 دی، 2014 بزرگ شدم...آرزوی بچگیام بود...ناخواسته نبود... بزرگ شدم...معنی دوس داشتنی که فقط درد داره رو فهمیدم...دردی یه روز میگفتم دروغه... حالا همون دروغ زندگیم رو تسخیر کرد.... دلم گرفته....به احترامت حتی اشک نمیریزم... خیالت راحت نفس میکشم بی تو...فقط شدم مرده متحرک... کاش ثانیه ایی ازت خاطره داشتم...
ایت میر 10 ارسال شده در 29 بهمن، 2014 به قول حسین پناهی: قطعا روزی صدایم راخواهی شنید....... روزی که صدااهمیت داردنه روز.......
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 5 اسفند، 2014 گاهی اوقات همه چی دست به دست هم می دن تا دلت بگیره... مثه دوری خانواده... غروب جمعه .......
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 6 اسفند، 2014 دلتنگـی خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر است عصر جمعه خر است صبح شنبه خر است استرس یکشنبه خر است دوشنبه کلا خر است اصلا تمام طول هفته خر است... دلتنگی هم خرترترترشان می کند
arash bakhtiari 26 ارسال شده در 11 فروردین، 2015 چیزهای زیادی را در دستانم نگه داشتم گه همه را از دست دادم، ولی هر چه را به خدا سپردم هنوز دارم................................... شادمانی هایتان را به خدا می سپارم.:a030:
arash bakhtiari 26 ارسال شده در 11 فروردین، 2015 اینجا زمین است قیمت یک عشق تا عشق دیگر...................................یک قهر ساده است. همین...............:4564::4564:
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2015 عصر پنج شنبه است.. فاتحه واسه روح عزیزان سفر کرده فراموش نشه
ارسال های توصیه شده