samanehhhh 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ فکر نمیکنم تعداد دانشجویان انجمن کم باشه پس چرا تا حالا هیچکس نیومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هر کی اومد خودشو معرفی کنه .باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ سلام دانشجو نيستم ولي انشاالله قراره بشم قراره امتحان ارشد بدم خوشحالم كه عضو شدم لینک به دیدگاه
mohamead 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ سلام منم جمعه امتحان ارشد میکروبیولوژی دارم موفق باشی لینک به دیدگاه
error-71 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ سلام اسمم حسين ولي اطرافيانم بهم ميگن error دانشجوي رشته مهندسي مكانيكم مقطع كارشناسي لینک به دیدگاه
niloo92 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ سلام ،من دانشجوی ترم 4زیست گیاهی فردوسی هستم... لینک به دیدگاه
Narges.Z 222 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ سلام منم نرگسم دانشجوی ترم 4 میکروبیولوژی همدان هستم. از عضویت تو این گروه خوشحالم.:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
mina* 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ سلام مینا دانشجوی ترمه 6ژنتیک اهواز لینک به دیدگاه
محبوبه جون 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دانشجوی ترم آخر مدیریت صنعتی :w66: لینک به دیدگاه
اتیلای خون 50 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام خوبید خوبم دانشجو نیستم ولی ایشالله با دعای شماها قرار بشم لینک به دیدگاه
fateme mojtahedi 148 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ سلام من دانشجوی ترم پنج شهرسازی هستم. همگی ک خوبید؟ لینک به دیدگاه
Sara bahramiyan 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ سلاااام سارا هستم دانشجوی برق خوشحالم از اشناییتون لینک به دیدگاه
Pedu 20 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ سلام امیدوارم فعال تر از این حرفا باشن دانشجو های انجمن... دانشجوی ترم آخر ارشد بیوتکنولوژی دانشگاه تهران هستم... امیدوارم زیاد اینجا بیام. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده