Patira 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ سلااامممم... من به تازگی عضو این انجمن شدم!! اومدم دیدم چنین گروهی وجود داره... ولی اصفهانی هاش یه 5-6 ماهی هستن که دیگه حرف نمیزنن!! جریان چیه؟ کجان؟ لینک به دیدگاه
ela 1911 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی خدایی نکرده! اصفهونی ها بی زبون بودن و ما نمی دونستیم ... من اصفهانی نیستم ولی اصفهان رو دوست دارم. لینک به دیدگاه
Patira 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ من هر چی به شما میگم این اصفهانی ها زبون بسته ن! شما تکذیب کن هی! لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ سلام همه اصفانیا از خشگیه رود خونه ناراحتن دپرس شدن گلکم حالا دوس داری از چی چی برات بگم همشهری:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ اقا من که اینجام درباره زاینده رود هم صددرصد تایید میشه لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان خدایی نگو که آدم دپرس تر میشه زاینده رود که فاجعه است لینک به دیدگاه
mahyar4 280 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ سلام من عضو جديدم ازاون فاجعه ترمتروي چارباغس داداوداربستاي روي اثار باستاني لینک به دیدگاه
mahyar4 280 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ امن که هستم هردست بوس همه همشریاهرکی هرچی میخواد ب÷رسه اصفانیه زبون بسته هم نداریم اصفانیا حاضر جوابیش و رک گوییش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده