ehsan voroojak 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ سلام به همهی بجه های خوب کی میدونه زادگاه دکتر و اصلیتش کجایی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا هرکی میدونه به همه اطلاع بده.مرسییییییییییییییی لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ سلام آق احساندکتر علی شریعتی در دوم آذر سال ۱۳۱۲ در روستای کاهک در کویر مزینان در نزدیکی سبزوار زاده شد آرامگاه دکتر شریعتی در (سوریه-دمشق) قبرستانی چسبیده به حرم حضرت زینب (س) قرار داره لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ سلام مادر دکتر اهل کاهک و پدرش اهل مزینان بود مادرشون رفته بودن کاهک به اقوام سر بزنن که دکتر رو همون جا به دنیا می آرن اما دکتر اصالتا مزینانیه و کودکیش پر از خاطرات مزینانه تهران هم خیابون جمالزاده زندگی می کرده لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ چقدر جالب من اين مطالب رو نمي دونستم لینک به دیدگاه
Army.of.onE 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ مگه علت مرگ ایشون بیماری قلبی نیست پس چطور نوشتید معلم شهید دکتر شریعتی؟ لینک به دیدگاه
Army.of.onE 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ در هر صورت کسیجواب منو نداد ولی به نظر من ایشون شهید نشده لینک به دیدگاه
Lam soo 679 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ منم موافقم ایشون شهید نشده . فکر کنم بخاطر مشکوک بودن و ناگهانی فوتش تو خارج از کشور ما رو به این خیال وا داشت که فکر کنیم کسی یا کسایی اونو به شهادت رسوندن . لینک به دیدگاه
mahyar4 280 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ دوستان دكتر را ساواك در خارج از كشور به شهادت رساند اونم بحاطر انعكاس خبر بين طرفداراش لینک به دیدگاه
mahyar4 280 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ دوستان دكتر را ساواك در خارج از كشور به شهادت رساند اونم بحاطر انعكاس خبر بين طرفداراش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده