faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ مینا برای من اخطار پیامهای جدید گروه نمیاد!؟ کجا باید تنظیماتشو درست کنم؟ لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ خوشحال میشیم از حضورتون ****************** فدای شما ما نیز خوشحال میشیم 1 پروفایلو نابود کنیم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ مینا برای من اخطار پیامهای جدید گروه نمیاد!؟ کجا باید تنظیماتشو درست کنم؟ ***************** برا منم نمیاد لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ مینا برای من اخطار پیامهای جدید گروه نمیاد!؟ کجا باید تنظیماتشو درست کنم؟ --------------------------------------------------------- گروه ها اخطارشون نشون داده نمیشه ، خودت باید از کنترل پنل چک کنی ببینی ساعت آخرین پیام کی بوده و مطلع بشی لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ چی بگم والا میگه امتحان دارم مرخصی هاش فقط شامل انجمن میشه ----------------------------------------- باهاش گفتمان میکنیم لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ فدای شما ما نیز خوشحال میشیم 1 پروفایلو نابود کنیم --------------------------------------------------------------- شوما ایول داری خواهر لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ گروه ها اخطارشون نشون داده نمیشه ، خودت باید از کنترل پنل چک کنی ببینی ساعت آخرین پیام کی بوده و مطلع بشی ****************** آهان فک کردم مثلا تو جهت اطلاع شما میاد لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ شوما ایول داری خواهر *************** شوما بیشتر تر لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ چی بگم والا میگه امتحان دارم مرخصی هاش فقط شامل انجمن میشه ----------------------------------------- باهاش گفتمان میکنیم -------------------------------------------------------- آره اینم نظریه خوبیه ولی تکه تکه مون میکنه پروف اون یکی فائزه خیلی حال میده ، اصن یه وضعییییییییی ولی حیف که پروفش رو بسته لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ آهان فک کردم مثلا تو جهت اطلاع شما میاد ---------------------------------------------------- نه اگر اینجوری بود که خیلی خوب بود لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ نه اگر اینجوری بود که خیلی خوب بود **************** بــــــــــــــله مسولین باید رسیدگی کنن دیگه ناسلامتی ما مخربین هم حقی داریم لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ بــــــــــــــله مسولین باید رسیدگی کنن دیگه ناسلامتی ما مخربین هم حقی داریم ------------------------------------------------- :ws28: لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ نه اگر اینجوری بود که خیلی خوب بود ----------------------------- اخه من توی کنترل پنل هم اطلاعیه اشو نمیگیرم! نمیشه درخواست بدیم که بیاد توی جهت اطلاع؟ لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ چی بگم والا میگه امتحان دارم مرخصی هاش فقط شامل انجمن میشه ----------------------------------------- باهاش گفتمان میکنیم -------------------------------------------------------- آره اینم نظریه خوبیه ولی تکه تکه مون میکنه پروف اون یکی فائزه خیلی حال میده ، اصن یه وضعییییییییی ولی حیف که پروفش رو بسته -------------------------------------- همنامم زرنگی کرده که تخریب نشه لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ اخه من توی کنترل پنل هم اطلاعیه اشو نمیگیرم! نمیشه درخواست بدیم که بیاد توی جهت اطلاع؟ ------------------------------------------------------------------- باید عضو گروه بشی عزیزم ، بعد توی عکسی که برات گذاشتم مشخصه که چه جوری اطلاعیه رو باید ببینی ، جاش دقیقا بالای امتیاز هاست لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ اخه من توی کنترل پنل هم اطلاعیه اشو نمیگیرم! نمیشه درخواست بدیم که بیاد توی جهت اطلاع؟ ------------------------------------------------------------------- باید عضو گروه بشی عزیزم ، بعد توی عکسی که برات گذاشتم مشخصه که چه جوری اطلاعیه رو باید ببینی ، جاش دقیقا بالای امتیاز هاست --------------------------------------------------------- عضو شده بودم؛ اما تا توی تنظیمات مشترک نشدم نیومد حالا درست شد:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده