faezeh mzk 19231 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 مینا برای من اخطار پیامهای جدید گروه نمیاد!؟ کجا باید تنظیماتشو درست کنم؟
.Apameh 25173 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 خوشحال میشیم از حضورتون ****************** فدای شما ما نیز خوشحال میشیم 1 پروفایلو نابود کنیم
.Apameh 25173 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 مینا برای من اخطار پیامهای جدید گروه نمیاد!؟ کجا باید تنظیماتشو درست کنم؟ ***************** برا منم نمیاد
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 مینا برای من اخطار پیامهای جدید گروه نمیاد!؟ کجا باید تنظیماتشو درست کنم؟ --------------------------------------------------------- گروه ها اخطارشون نشون داده نمیشه ، خودت باید از کنترل پنل چک کنی ببینی ساعت آخرین پیام کی بوده و مطلع بشی
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 چی بگم والا میگه امتحان دارم مرخصی هاش فقط شامل انجمن میشه ----------------------------------------- باهاش گفتمان میکنیم
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 فدای شما ما نیز خوشحال میشیم 1 پروفایلو نابود کنیم --------------------------------------------------------------- شوما ایول داری خواهر
.Apameh 25173 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 گروه ها اخطارشون نشون داده نمیشه ، خودت باید از کنترل پنل چک کنی ببینی ساعت آخرین پیام کی بوده و مطلع بشی ****************** آهان فک کردم مثلا تو جهت اطلاع شما میاد
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 چی بگم والا میگه امتحان دارم مرخصی هاش فقط شامل انجمن میشه ----------------------------------------- باهاش گفتمان میکنیم -------------------------------------------------------- آره اینم نظریه خوبیه ولی تکه تکه مون میکنه پروف اون یکی فائزه خیلی حال میده ، اصن یه وضعییییییییی ولی حیف که پروفش رو بسته
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 آهان فک کردم مثلا تو جهت اطلاع شما میاد ---------------------------------------------------- نه اگر اینجوری بود که خیلی خوب بود
.Apameh 25173 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 نه اگر اینجوری بود که خیلی خوب بود **************** بــــــــــــــله مسولین باید رسیدگی کنن دیگه ناسلامتی ما مخربین هم حقی داریم
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 بــــــــــــــله مسولین باید رسیدگی کنن دیگه ناسلامتی ما مخربین هم حقی داریم ------------------------------------------------- :ws28:
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 نه اگر اینجوری بود که خیلی خوب بود ----------------------------- اخه من توی کنترل پنل هم اطلاعیه اشو نمیگیرم! نمیشه درخواست بدیم که بیاد توی جهت اطلاع؟
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 چی بگم والا میگه امتحان دارم مرخصی هاش فقط شامل انجمن میشه ----------------------------------------- باهاش گفتمان میکنیم -------------------------------------------------------- آره اینم نظریه خوبیه ولی تکه تکه مون میکنه پروف اون یکی فائزه خیلی حال میده ، اصن یه وضعییییییییی ولی حیف که پروفش رو بسته -------------------------------------- همنامم زرنگی کرده که تخریب نشه
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 اخه من توی کنترل پنل هم اطلاعیه اشو نمیگیرم! نمیشه درخواست بدیم که بیاد توی جهت اطلاع؟ ------------------------------------------------------------------- باید عضو گروه بشی عزیزم ، بعد توی عکسی که برات گذاشتم مشخصه که چه جوری اطلاعیه رو باید ببینی ، جاش دقیقا بالای امتیاز هاست
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 اخه من توی کنترل پنل هم اطلاعیه اشو نمیگیرم! نمیشه درخواست بدیم که بیاد توی جهت اطلاع؟ ------------------------------------------------------------------- باید عضو گروه بشی عزیزم ، بعد توی عکسی که برات گذاشتم مشخصه که چه جوری اطلاعیه رو باید ببینی ، جاش دقیقا بالای امتیاز هاست --------------------------------------------------------- عضو شده بودم؛ اما تا توی تنظیمات مشترک نشدم نیومد حالا درست شد:hapydancsmil:
ارسال های توصیه شده