R.Irankhah 25490 ارسال شده در 15 مرداد، 2012 خو بریم پروف پیانیست..... ............................................. یکی رو بگو که من باهاش آشنا باشم اونم تو لیستم نیست
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 15 مرداد، 2012 اینم خوبه ............. تو پروف شهدخت هم همکاری داشت باهامون البته بدون دعوت اومده بود
Yekta.M 15459 ارسال شده در 15 مرداد، 2012 بچه ها ی گزینه ب ذهنم رسید مینا آرتیست ؟چطوره؟:gnugghender:
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 15 مرداد، 2012 بچه ها ی گزینه ب ذهنم رسید مینا آرتیست ؟چطوره؟:gnugghender: ....................................... آره خوبه :gnugghender:
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 15 مرداد، 2012 میلاد هم پیشنهاد خوبیه ها..... نظراتتون رو بگید ................................. تو لیستم نیست
Yekta.M 15459 ارسال شده در 15 مرداد، 2012 خو اددش کن....البته فک کنم پروفش بروی همه بازه بچه باجنبه ایه میدونم
Yekta.M 15459 ارسال شده در 15 مرداد، 2012 مینا هم خوبه ..پس نظر بقیه رو هم بپرس بهم خبر بده ساعت حمله رو نمیشه دیرتر بذارید
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 15 مرداد، 2012 خو اددش کن....البته فک کنم پروفش بروی همه بازه بچه باجنبه ایه میدونم ........................................... اگر یوزرش با فارسی میلاد هست . امتحان کردم بسته بود خیلی ضایع هست ادش کنم بعد همون روز بریم تخریب میلاد باشه گزینه بعدی
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 15 مرداد، 2012 مینا هم خوبه ..پس نظر بقیه رو هم بپرس بهم خبر بده ساعت حمله رو نمیشه دیرتر بذارید ................................................................ بقیه هم همین جا بیان بخونن دیگه چقدر ترافیک بسوزونم آخه ساعت 9:30 خوبه نه ساعتش خوبه
H O P E 34652 ارسال شده در 15 مرداد، 2012 یکی باشه که کلی حرصش درآد مثل فافا که خیلی باحال بود نبودی تو --------------------------------- دارم برات
H O P E 34652 ارسال شده در 15 مرداد، 2012 من با همه ی اینایی که گفتین موافقم از شقی گرفته تا میلاد و مینا آرتیست و مینا مینی و پیانیست همشون باجنبه ن مهندم خوبه فقط واسه مهند ، باید کار تخریبو از صب شروع کنیم ، چون مهند شبا آن میشه ینی شدت تخریب میره بالا چون یه روز کامل رو می تونیم تو پروفش باشیم هادی ناصحم خوبه
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 15 مرداد، 2012 مهندم خوبه فقط واسه مهند ، باید کار تخریبو از صب شروع کنیم ، چون مهند شبا آن میشه ینی شدت تخریب میره بالا چون یه روز کامل رو می تونیم تو پروفش باشیم هادی ناصحم خوبه ...................... هیچ کدوم از اینا رو گفتی تو لیستم نبود به نظر این مهند عالیه :gnugghender:لینک پروفش رو بذار برام تا ادش کنم ولی الان نمیشه تخریب کنم چون ضایع هست
H O P E 34652 ارسال شده در 15 مرداد، 2012 هیچ کدوم از اینا رو گفتی تو لیستم نبود به نظر این مهند عالیه :gnugghender:لینک پروفش رو بذار برام تا ادش کنم ولی الان نمیشه تخریب کنم چون ضایع هست --------------------- لامصب پس کی تو ادلیستته ؟ مهند همون شادمهر باز منظورمه ها
!Hooman 10133 ارسال شده در 15 مرداد، 2012 سلام ب همگی خواهشا هدف هارو جنرال انتخاب کنین تا بقیه هم بتونن بیان
ارسال های توصیه شده