pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ خوب جمیع مخربین فکر و ذهن و جان و مال و پروف به صف خودشون رو معرفی کنن لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ چی میگههههه؟ اینجانب زهرا هستم ... خوشحال میشم ، تو این یه هفته ای که سایت هستم، قدری دور هم باشیم ... قصدمون در واقع خوشحال کردن دوستان هستش ... لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ اوری هستم خوشبخت هستم خرابکار هستم امیدوارم این گروهم مثل سیبیلوها و خلافکاران خفن به دیار باقی نشتابد باشد که مستفیضضضضضض شویم حظ اعلا ببریم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ منم روح هسنم فکر کنم 1500 سال رو رد کردم فوق تخصص اسپم خوش بختم لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ حسین تی 21 ساله تخصص : طراحی فرآیند های شادسازی پروفایل زمینه ی فعالیت : تخریب ، شادسازی ، جشن سابقه ی کار : یک سال معرف : Partow لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ آخ جون آخ جون سپیده هستم تو خرابکاریا با حرکات موزون مشارکت میکنم :dancegirl2: لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ خب خدارو شکر سرو سامون پیدا کردیم رحمان هسم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ ونوس هستم؛21 ساله جزو اولین کسایی که پروفش تخریب شد؛ منم اخفال کردن اومدم تو گروهشون لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ بنام خداوند بخشندی مهربان اینجانب خوش فکر معروف به میلی با داشتن 21 سال واندی سن توانمند در جهت تخریب ،ترکاندن وبه فنا بردن پروفها تخریب بیش از 20 پروف و برپایی جنبش آواتوری رو در کارنامه ی درخشان خویش دارا می باشم:dancegirl2: تا تخریب اخرین پروف ایستادایم:Ghelyon: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام و درود به پشگاه امام زمان و مقام معظم رهبری و شهدای اسلام و آرزوی نیک روزی و خوش کامیگی یه آن والا مقام! الهه.. لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ سلام سلام اینجانب حمید هستم 70کیلو از تهران یک مسافر لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ سلام... فلوید هستم... در هر عملیات تخریبی رو من حساب کنید... (خوش اومدم) لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ همتون خوش اومدید ... هماهنگی می کنیم و قسمت حمله اعلام می کنیم ... همتون باشییییییییییییید ... لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ سلا سلام سلام... زهرا تخریبچی هستم... جزو اخفال شدگان انجمن.. لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ من چرا معرفی نکردم خودمو... کتایون هستم...خوشحال هستم... بسی از تخریب لذت میبرم باشد که روزی تمام پروف ها را تخریب شده نظاره گر باشم... لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ اسماعیل هستم ، معروف به King Esi ، سابقه درخشان در تخریب پروف ها ، تک تیرانداز ، راننده تانک و تو تمام عملیات های دفاع مقدس حضوری فعال داشته ام لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ خوب منم وایکینگم تو دنیای واقعی که خیلی خرابکاری کردم فک کنم اینجام بتوووونم لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ زهرا هستم مخرب تنها اينجا نوانديشانه i love you pmc لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده