am in 25041 مالک ارسال شده در 24 شهریور، 2010 گفتین نظر کاربرا اولویت باشه برا اون گفتمازاونور گفتم از این ور نه که دی: اینم حرفیه!!!!!!! ولی خوب چنتا تاپیک خوب که تو هفته جاری زده شده رو اینجا میان معرفی میکنن استارترها!!!!!! بعد بهترین اون تواپیک تو یه نظرسنجی شرکت داده میشن!!!!!!
am in 25041 مالک ارسال شده در 24 شهریور، 2010 آها راستی از این ور یعنی داری با جد بزرگ زندگی میکنی الان؟؟؟؟؟؟ سلام برسون ننه حوا رو هم بوس کن!!!!!! 2
Peyman 16150 ارسال شده در 24 شهریور، 2010 یه چند نفر که پای ثابت گفتگوی آزاد هستند، بیان جزء هیئت داوران ! هر هفته پنج شیش تا تاپیک رو با معیارهای مطرح شده انتخاب کنن روز جمعه هم بذارن به رای گیری طبق همون برنامه ای که آقا امین داد. 2
am in 25041 مالک ارسال شده در 24 شهریور، 2010 این پیشنهاد از بخیه بهتر بود! تصویب شد! لطفا هیأت داوران اعلام آمادگی کنن! سه نفر به نظرم کافی باچه! 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 24 شهریور، 2010 خوب هرکسی که نمیتونه داور باشه! افرادی که مایلن کاندید بشن تا شرایطشون رو بررسی کنیم! و بازهم با نظرسنجی و رأی اکثریت انتخاب میشن!
pesare irani 41805 ارسال شده در 25 شهریور، 2010 :ws21: بد ترین رو کی انتخاب میکنی من می خوام کاندید بشم 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2010 نبود؟؟؟؟؟؟ کسی کاندید نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟/ این گوزگام که نیومد تکلیف اینجا مشخص بشه!!!!!!
atousa 592 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 خب دموکراتیکش میکنیممثلا پمجشنبه وجمعه هرکاربری که حضور داشت تو اون هفته ای که گذشته سه تا تاپیک انتخاب میکنه وبا دلیل توضیح میده انتخابشو مجموع اراها میشه بهترین تاپیک هفته من چندهزارسالی خلقتم جابجا شده حتماً باید همین دو روز رو میگفتی؟:w00: 1
mehdipesse 99 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 حتماً باید همین دو روز رو میگفتی؟:w00: من اگه آتوسا كانديد بشه بهش راي ميدم 2
soheiiil 24252 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 تاپیک برتر هفته: از آنگجایی که ما به دموکراسی دیکتاتور گونه شدیدا معتقدیم....لذا تاپیک های برتر هفته را سه مدیر مربوطه :ایلیا ...محمد....و من ......با معیار های مشخص شده انتخاب میکنیم....و یه لیست 6 تایی معرفی میشه و دوستان زحمت میکشن انتخا میکنن من 16 ام میام تا اون موقع خود دانید....انتخاب میکنید بکنید نکردید هم نکردید:دی نوکرم 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 27 شهریور، 2010 تاپیک برتر هفته:از آنگجایی که ما به دموکراسی دیکتاتور گونه شدیدا معتقدیم....لذا تاپیک های برتر هفته را سه مدیر مربوطه :ایلیا ...محمد....و من ......با معیار های مشخص شده انتخاب میکنیم....و یه لیست 6 تایی معرفی میشه و دوستان زحمت میکشن انتخا میکنن من 16 ام میام تا اون موقع خود دانید....انتخاب میکنید بکنید نکردید هم نکردید:دی نوکرم تو شکر وارداتی میخوری!!!!!! از تاپیک من برو بیرون!!!!!! گوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووزگاااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!
mehdipesse 99 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 :w420: باشه بابا بهش راي نميدم اصلا تو راي گيري شركت نميكنم
am in 25041 مالک ارسال شده در 28 شهریور، 2010 باشه بابا بهش راي نميدماصلا تو راي گيري شركت نميكنم نه بابا، این گوزگا کودتا کرده بر علیه دموکراسی رای گیری و انتخابات به تاریخ پیوست!!!!!!!!!!!
mehdipesse 99 ارسال شده در 29 شهریور، 2010 نه بابا، این گوزگا کودتا کرده بر علیه دموکراسیرای گیری و انتخابات به تاریخ پیوست!!!!!!!!!!!
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری