pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ ثبت نام کلاسهای رایگان آموزش 3d max و پلاگین Vray شروع شد لینک به دیدگاه
mahe man 750 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ سلام منم ميخوام توكلاس شركت كنم الان اين موضوع رو ديدم.اگه امكان داره منم باشم.ممنون. 1. نام واقعی: مهشيد 2. رشته ی تحصیلی: معماري 3. میزان آشنایی با 3دی مکس:خوب 4. میزان آشنایی با پلاگین vray:متوسط 5. نمونه کار لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ 1. نام واقعی: مریم 2. رشته ی تحصیلی: معماري 3. میزان آشنایی با 3دی مکس:متوسط 4. میزان آشنایی با پلاگین vray:متوسط 5-نمونه کار لینک به دیدگاه
ozra69 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ سلام من هم خیلی دوست دارم مکس یاد بگیرم میزان اشنایی کم ،راستش تیوری ام متوسط ولی برای عملی نه نتونستم تا الان تمرین کنم ولی بسیار مشتاقم برای یادگیری اگه من هم توی جمعتون قبول کنید ممنون میشم نمونه کار هم که معلومه ندارم لینک به دیدگاه
narges barzegar 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ سلام منم میخام بیام تازه کلاس مکس دارم میرم نمونه کارم ندارم لینک به دیدگاه
هه ناسه 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ 1. نام واقعی: سمیه 2. رشته ی تحصیلی: شهرسازی 3. میزان آشنایی با 3دی مکس:هیچی 4. میزان آشنایی با پلاگین vray:هیچی 5-نمونه کار:ندارم لینک به دیدگاه
medesa 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ سلام منم می باشیم:w16::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
minaaa 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ سلام منم دوست دارم باشم.از کی شروع میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
l sadat 13 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ سلام به همگی میشه که منم باشم ؟؟؟؟ کی شروع می کنید؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده