کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ ... و آخرین وصیتم، به نسل جوانی که وابسته آنم. و از آن میان به خصوص روشنفکران، و از این میان بالاخص شاگردانم که هیچوقت جوانان روشنفکر همچون امروز نمی¬توانسته¬اند به سادگی مقامات حساس و موفقیت¬های سنگین به دست آورند اما آنچه را در این معامله از دست می¬دهند بسیار گرانبها تر از آن چیزی است که به دست می¬آورند. و دیگر این سخن یک لا ادری فرنگی که در ماندن من سخت سهیم بوده¬است که "شرافت مرد همچون بکارت یک زن است. اگر یک بار لکه دار شد دیگر هیچ چیز جبرانش را نمی¬تواند". و دیگر این که نخستین رسالت ما کشف بزرگ¬ترین مجهول غامضی است که از آن کمترین خبری نداریم و آن "متن مردم" است و پیش از آن که به هر مکتبی بگرویم باید زبانی برای حرف زدن با مردم بیاموزیم و اکنون گنگیم. ما از آغاز پیدایشمان زبان آنها را از یاد برده¬ایم و این بیگانگی، قبرستان همه آرزوهای ما و عبث کننده همه تلاش¬های ماست. لینک به دیدگاه
trabitia 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ دوست دارم هر آن كس را كه دوست بدارد دوست داشتن را و راهگشايم باشد به اين سرزمين حقيقت و استاد شريعتي از بزرگان اين سرزمين است (بيعيب نيست اما تفكراتي بسيار زيبا دارد) و من بسيار دوستتان دارم.ممنون موفقيتتان آرزوي من است. لینک به دیدگاه
mahyar4 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ اي كاش براي مدت كوتاهي دكتر بودم يا دران دوران بودم ومعلم من بود لینک به دیدگاه
amir javan rana 21 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۵ ازاین دست مردان اکنون کم پیدا میشه پس به احترام استاد............................ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده